Yargısız İnfaz ve Sonuçları

bence ispatlayamaz.
sadece bir ip değişikliği yapar ve yönetimin yaptığı incelemeden temiz çıkar.
bunu hesaplamış olabilir.bunun sonucunu bilerek beklemiş olabilir.
verdiği tepki çok kurgusal.
kk nın acemisi genç bir öğrenci-yanılmıyorum değil mi pam liseliydi-
bu kadar soğukkanlılıkla savunma yapamaz.
savunması da tamamen yöentimin tespitine dayalı.
bir de çakma üye filan kendine lakap yapmış.
ne çabuk demez mi insan?

Kendi fotoğrafını yollamasın elinin fotoğrafını yollasın

Yonetim bu mesaji dikkate al lutfen
Adam verecegi acigi verdi
Bu site kadinlarkulubu boyle bi adamin aramizda ne isi var?

kazenin erkek oldugunuda bılıyordur bu şimdi..
Dun mesajında Kazen Bey diye bahsetmisti sanirim ona ben de sasirmistim, ben uye olduktan haftalar sonra ogrenmistim tesaduf eseri ondan once de hep sasirirdim 'Alla alla bu kadin ne diye avatar olarak sakalli bir erkek resmi koymus, bir de altina 'Babalar ve Ogullari' yazmis diye. Dedim herhalde en sevdigi kitap 'Babalar ve Ogullar' o yuzden.

bende kazen hanım olay öyle degıl böyle dıye kendını açıklamaya çalışan yeni ban yemiş Bi saftiriktim

bende olayı şimdi öğrenenlerdenim ...birde sayfa sayfa araştırma yaptım ne olmuş diyede ... birgün dedektif gerekirse başvuracağım ilk yer kk üyeleri....pes vallahi okadar mesajlaşmadan sonra nasıl ortaya çıkmış...ıg de bir sürü kişi var o resim nasıl bulunmuş şoklardayım

Yazmıcam dedim dedim ama dayanamadım. Ozur dilerim isimli konuda yazmıssınız (kuzenimin adı ezgi ben de ezgileri cok severim) diye. Ben bunu o anki halimle ezgileri cok severim diye okumusum. Olan bundan ibaret. Hayır benim anlamadıgım simdi bu kız yakalanmamak icin ip sini degistirmis size göre. Ama bi kuzeninin adını bile degistirememis öyle mi? Yani her seyini aynı yazmıs sizin anlayacagınızı bile bile ama mailini degistirmis? Yahu benzenebilcek son insana benziyomusum cidden ahahah olaya bak.

Öyle bir arayışa gerek yok
Çünkü site yönetimi ıp'ye bakmıyor.
Sadece konularına bakıp tutarsızlık olup olmadığını inceliyorlar ki onu biz de yapabiliyoruz
Fazlasını göremedik
kazen ıplerle münasebeti olan bir değerimiz

Googleda arattik

allah allaaah!! neymiş bu bb ve pam mevzuu? ne resmi koymuş, neden aratılmış, bu BB denen şahsın konuları duruyor mu hala. nereden bilgi bulabilirim

Geçtiğimiz günlerde burada konu açıldı Facebook ve Twitter ya da sanal alemden evlilikler hakkında ne düşünüyorsunuz gibi bir şeydi. O konudaki hanımların çoğu olumlu buldu bunu, reelde tanışmaktan ne farkı var , eğer bir yanlışını görürsen ayrılırsın dedi. Şimdi o hanımlar " ı dı ı zmn smmi ılmsymş .s .s " diyor. Bu brakingbadd isimli üye just'un iş adresini kadar öğrendi, aylarca diyalog halinde kaldılar, kaldık. Ayrıca tüm forumu ayakta uyuttu yok annem, yok Norveç, yok babam aa pardon babam ölmüştü unuttum, sünnetsiz pipili sevgilim... Bu kişi ergenlik sorunları yaşayan bir ergen,tedavi olamsı gerek kimlik bunalımı yaşıyor. Koca forum elinde oyuncak olmak istiyorsanız ben karışmam daha da lafım yok çünkü çok sıkıldım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…