- Konu Sahibi pam de beaufort
hala sanaldan güvenmeselermiş yihaa diyenler kimse kimseye sanaldan tcsini vermedi, oslolu papucumun diyetisyeni arkadaş şizofren bildiğin uydurma konularıyla vaktinizi çalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence ispatlayamaz.Bu konuda kesin ve net konuşamıyorum.
sadece o kişi düşündükleri kişi değilse ,gerçekten o kişiyi boşuna üzmüşler diye düşünüyorum. kimse bunu yaşamak istemez.o yüzdende kendini ispatlaması için çareler düşündüm bir an.
Kendi fotoğrafını yollamasın elinin fotoğrafını yollasınBu konuda kesin ve net konuşamıyorum.
sadece o kişi düşündükleri kişi değilse ,gerçekten o kişiyi boşuna üzmüşler diye düşünüyorum. kimse bunu yaşamak istemez.o yüzdende kendini ispatlaması için çareler düşündüm bir an.
Aciginida soyleyeyim madem havada kalmasin.bbnin ezgi diye degil hande diye bi kuzeni vardi.bigelda bu mesaji bulabilirsiniz.vive arkadasa demisti bunu.ben dun konumda onunda ezgi diye kuzeni vardi seninde dedim.peki sen ne yazdin bugun konunda.onun oyle bi akrabasi yokmus ki sadece ismi seviyomus dedin.kendi capinda eglen sen.bu siteden uzaklastirilmakta zerreee umrumda degil.coluk cocuk eglendirin
Dun mesajında Kazen Bey diye bahsetmisti sanirim ona ben de sasirmistim, ben uye olduktan haftalar sonra ogrenmistim tesaduf eseri ondan once de hep sasirirdim 'Alla alla bu kadin ne diye avatar olarak sakalli bir erkek resmi koymus, bir de altina 'Babalar ve Ogullari' yazmis diye. Dedim herhalde en sevdigi kitap 'Babalar ve Ogullar' o yuzden.kazenin erkek oldugunuda bılıyordur bu şimdi..
bende kazen hanım olay öyle degıl böyle dıye kendını açıklamaya çalışan yeni ban yemiş Bi saftiriktimDun mesajında Kazen Bey diye bahsetmisti sanirim ona ben de sasirmistim, ben uye olduktan haftalar sonra ogrenmistim tesaduf eseri ondan once de hep sasirirdim 'Alla alla bu kadin ne diye avatar olarak sakalli bir erkek resmi koymus, bir de altina 'Babalar ve Ogullari' yazmis diye. Dedim herhalde en sevdigi kitap 'Babalar ve Ogullar' o yuzden.
Öyle bir arayışa gerek yokpam yeni Bi ip araştırmasında şuan..
kazen ıplerle münasebeti olan bir değerimizÖyle bir arayışa gerek yok
Çünkü site yönetimi ıp'ye bakmıyor.
Sadece konularına bakıp tutarsızlık olup olmadığını inceliyorlar ki onu biz de yapabiliyoruz
Fazlasını göremedik
Googleda arattikbende olayı şimdi öğrenenlerdenim ...birde sayfa sayfa araştırma yaptım ne olmuş diyede ... birgün dedektif gerekirse başvuracağım ilk yer kk üyeleri....pes vallahi okadar mesajlaşmadan sonra nasıl ortaya çıkmış...ıg de bir sürü kişi var o resim nasıl bulunmuş şoklardayım
Ama bu meselede değilkazen ıplerle münasebeti olan bir değerimiz