• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargısız İnfaz ve Sonuçları

Gercekten son mesajımdır bu konuda. Gereginden fazla alınmışsın dert mi bu diyen arkadaslar haklı belki de. Ama dün sanal bi ortamda yasak olmasına ragmen benim hakkımda konu acıldı. Insanlar banlanmayı göze alarak diger üyeleri uyarıyoruz diye kendilerini kahraman ilan ettiler. Komik mi aslında komik belki de. Ya da kendilerince iyi bi sey yaptılar. Ama sonucları beni rahatsız etti.
Sanırım daha az alıngan olmayı ögrenmek lazım.

Gercekten son mesajımdır bu konuda. Gereginden fazla alınmışsın dert mi bu diyen arkadaslar haklı belki de. Ama dün sanal bi ortamda yasak olmasına ragmen benim hakkımda konu acıldı. Insanlar banlanmayı göze alarak diger üyeleri uyarıyoruz diye kendilerini kahraman ilan ettiler. Komik mi aslında komik belki de. Ya da kendilerince iyi bi sey yaptılar. Ama sonucları beni rahatsız etti.
Sanırım daha az alıngan olmayı ögrenmek lazım.
Aslında onlar da bir bakıma haklı zarar gördüler güvendiler sır paylaştılar üzüldüler vs
ama sen madem o değilsin hiç takma tamam mı yani dert etme bunu onlar önceki durumdan dolayı kızmışlar sana patlamış anlaşılan yanlış anlaşılmış belli ki
yerinde olsam tek yapacağım şey şu pcyi az bir kapatıp başımı dinlemek olurdu nitekim günlü hayatta zaten sorunlar oluyro bir de burası ile (hele ki de böyle boş konularda açıkçası) zihninizi yormayın...bence..

Eski üyeler birbiriyle arkadas olmus yenilerle ugrasmayi seviyor birde...bir konu yazdim bir keresinde herkes ustume geldi.bir baktim bunlarin hepsi kanka.heralde biri gidiyor haber veriyor adam topluyor kavgaya :KK47:
Komik ya...

Bende mune ablaya bi soz vermistim ama su saatten sonra ban falanda umrumda degil acikcasi.bedavadan saksakciligoni yapanlarada bi tarafimla guluyorum.sen bunun ispatlanmayacagini bildigin icin bu kadar rahattin.cok kastin be.zeki kizsin tamam bu konuyla guzelce puan topladim onada tamam.hala da ayni sekilde devam ediyosun.yaygara yapildigi falan yok sana sir falan verende yok.kaldiki suan actigin baslikta oyle bi pot kirdinki aslinda oyle bi acik verdin sana attigim zarfi oyle bi yedinki.sana ve saksakcilarina sadece guluyorum.sosylalles biraz kim bana fake demis bu kadar kafana takma.o degilsen umursamaz yoluna devam ederdin.kaldiki ben sana sir falanda vermedim yani bi yaram yok.

Sanal alemden tanıdığımız birine ne kadar güvenip güvenmeyeceğimiz sadece bizi ilgilendirir diye düşünüyorum. Breakingbadd isimli üyeye ne kadar güveneceğimiz ya da yeni hesabına güvenmeyeceğimiz de... Burası bdv bölümü ve herkesin bir derdi var bu da bizim derdimiz!

Fikrimi söylememi ister misiniz ? Beni de gün aşırı aynı konuyu açan üyeler çok bayıyor ya da eşine toz kondurmayacağı belli olduğu halde sabah "öküz kocam " diye konu açıp akşam " biz barıştık kocam dünya iyisidir" diyenler mesela...

Ecişli bücüşlü yorum yapmayın diyorum " sen de okuma diyorsunuz bana" E siz de okumayın madem bunu!

Pam sana gelince, neden iftiraya uğradığın (!) bu konuda kendini ve asla yalan konuşmadığını bildiğin halde bu kadar yaygara kopartıyorsun ? Evini yakmışız, ailene zarar vermişiz gibi bir tutum içerisindesin ? Neden ?

Not : Evet breakingbadd adlı üye fakedi arkadaşlar. 1852. kere soranlar için dipnottur.

Ha ayrica hergun milyon tane uyelik aliniyo hicbirine soylenmedi bu niye sen acaba?su konuyu actin ya daha da eminim.artik yorum yazmicam zaten.sen tek tek begen yazilan yorumlari sana geri donus yapilsin.eski tahtina kavusmayi hayal ediyosun muhtemelen.3 gram akli olan herkes bikac yorumunu okusa zaten anlardi.kaldi ki dedigim gibi bu konunda sahane bi acik verdin ama zerre umrumda degilsin.senin dunyan burasi yikmak istemiyorum:)sen guzel bi arkadasin dedigi gibi sims oyna burda:)

Eski üyeler birbiriyle arkadas olmus yenilerle ugrasmayi seviyor birde...bir konu yazdim bir keresinde herkes ustume geldi.bir baktim bunlarin hepsi kanka.heralde biri gidiyor haber veriyor adam topluyor kavgaya :KK47:
Komik ya...

Hanımefendi biz o dediğinizi yapmayı ilkokulda bıraktık. Sizin bu kadar çok hayal kuracak kadar boş vaktiniz olabilr ama bizim yok. İşimizde gücümüzde kadınlarız.

Ha ayrica hergun milyon tane uyelik aliniyo hicbirine soylenmedi bu niye sen acaba?su konuyu actin ya daha da eminim.artik yorum yazmicam zaten.sen tek tek begen yazilan yorumlari sana geri donus yapilsin.eski tahtina kavusmayi hayal ediyosun muhtemelen.3 gram akli olan herkes bikac yorumunu okusa zaten anlardi.kaldi ki dedigim gibi bu konunda sahane bi acik verdin ama zerre umrumda degilsin.senin dunyan burasi yikmak istemiyorum:)sen guzel bi arkadasin dedigi gibi sims oyna burda:)

Hayır lütfen öyle deme hepimiz pc başında bekliyor yeni üye kontrolü yapıyoruz ki yeni gelenlerle uğraşalım diye.

Pat deneyi gibi bir şey haline geldi bu konu, şu an konu açmanız bazılarının gözünde sizin o üye olmanız varsayımını güçlendirmekten başka bir işe yaramıyor, her "ben o değilim" demeniz, o olduğunuza destek sadece. Ben bilemem, varsayımlarımı kendime saklıyorum ama sizin için yeni üyelik en makul şey gibi. Beni bilenler bilir yaklaşımını kolaylıkla içselleştirebilmeniz bu seferlik temiz bir sayfa açın bence. Yine geldi, yine o vs. diye aynı durum yaşanırsa, hepimiz bbyiz lafına daha çok alışalım şimdiden hepimiz, aslında hiçbirimiz yokuz çünkü, bazıları da zaten hiç olmamıştı. :KK69:

Olayla hiçbir alakam yok ama bu BB kişisi başka pcden giriyorsa sittin sene bulamazlar zaten. Yani bu bir ispat değil. Aynı zamanda sanaldan birine güvenip bu kadar yaygara koparılmasını da komik buluyorum.
evet katılıyorum.
sonuçta yapılabilen tek şey ip taraması değil mi.
pc değişikliği ile son derece kolaylıkla kimlik te değişebiliyor sanal alemde.
bu sebeple ip üzerinden yapılan her türlü ispatın da aslında dayanağı yok.

Back