Yargılamadan yorum yapar mısınız?

Yanlış anlamayın ama eğer ikinci bir kişiye ilgi alaka duyuyorsanız ilişkinizde eksik olan bir şeyler var.Eğer gerçekten çok seviyor ve aşık olsaydınız başka bir tarafa yönelmezdi duygularınız..

bunu yaşayan o kadar çok insana şahit oldum ki. bi çok insan da normal görüyor yaptıklarını. Aslında cok üzücü bi durum. ikisini de sevmiyorsunuz orası kesin. ama bu duygunuzu farkettiğiniz ilk andan itibaren, o arkadaşla görüşmeyi kesmeliydiniz. zaten iki kişi sevgiliyken, başka birinin kuyruk gibi sürekli yanlarında dip dibe olması ne kadar saçma. sevgilinizle ayrılır mısınız bilmem ama, bari şu saatten sonra o cocukla görüşmeyi kesin. sevgilinize bi bahane bulup bi daha görmeyin o çocugu. seninle yalnız görüşmek istiyorum falan filan de.

Sevgiline aşık değilsin aşık olsan gözün başkasını görmez kimseyi o şekilde göremezsin aşk dediğiniz şey bu değil. Eğer bu çocuk başka birini bulmasaydı da sana ilgisini belli etseydi eminim ki sen sevgilini terkeder onunla olurdun. Ama bu insan senin değil sevgilisi var ve şu anda elbette sen sevgilime aşığım dersin. Kıskanmak, kızı aratıp bılmak ne demek? bir kalpte iki kişi olur mu? ya da şöyle sorayım sevgilin seninle çıkarken senin kız arkadaşından da hoşlansa, onun çıktığı erkeği aratsa, kıskansa sen bunu öğrense onun sana aşığım demesine inanır mıydın güvenin kalır mıydı artık.

bence sevgili mantıksal olmuş sanki, arkadaşıda hoşlanma yada farkında olmadan aşk

hayatta hep siyah beyazlar olmuyo senin de bir grin olmuş his konusunda bişey diyemem umarım ruhuna dinginlik gelir diyim hakkında hayırlısı olsun

Sevgilinizi tam anlamıyla sevdiğiniz kanaatinde değilim şahsen. Bu sizi yargılamak değil kesinlikle ama seven bir insan kesinlikle başka bir insana karşı sevgi besleyemez.Şayet böyle bir durum içerisindeyseniz de siz bence sevgilinizi tam anlamıyla sevmiyorsunuz demektir.

Çevresindeki bütün erkekler ona aşık olsun isteyen kadınlar vardır ki bunlardan birkaç tanesini tanıdım. Bir tanesine sahip olsunlar yeter onlara, diğerleriyle alenî birşey yaşamak kesinlikle istemezler; ne bir fiziksel temas, ne de duyguların söze dökülmesini istemezler. Ama diğer erkeklerle ki genellikle sevgilinin, kocanın yakın arkadaşları olur bunlar, kendilerine bile çaktırmamaya çalışarak flörtleşirler. Sonra da hareminden(!) eksilen her bir adam için yas tutarlar. Tanıdım gerçekten....

Yargılamak istemem tabi ama demekki gercekten sevmiyorsun bide kiz arkadasindan sana ne ki kiz terslese hakli yani kusura bakma kafan karısmıs ondan böyle ben senin yerinde olsam sevgilimden ayrilirim o cocugu da hic görmem

Benim de basima gelmisti. Zor gununde yaninda olandan baskasi onemli degil onu anliyorsun zamanla. Simdi sen uzun bi iliskidesin ve heyecan ariyorsun. E bastan beri de o cocuga bakisin farkliymis... dogal seyler bunlar cok da takilmamak lazim... genciz guzeliz sonucta

bir başkasını kıskanabiliyorsanız, demek ki sevgilinizi gerçekten de sevmiyorsunuz demektir. net.

Sevgilini seviyor olabilirsin, alışkalnlık olabilir ama aşık değilsin bu çok net. Kendine zaman ayır ve duygularını tart bence :)

QUOTE="teletabiyim, post: 39846648, member: 621260"]Bir buçuk yıllık bir ilişkim var. Çok seviyorum çok mutluyum. İnanılmaz uyumluyuz, arkadaş gibiyiz her şeyi paylaşabiliyoruz. Sevdiğine eminim sevgimden eminim her şey ilk günkü gibi. Bunları aramızdaki bağın kuvvetini anlatmak için yazdım.

Sevgilimin yakın bir arkadaşı var. Çocuğa hep sempati besliyordum. Hep de birlikte takılıyoruz, mesajlastığımız oluyor suraya gelin takılalım falan diye. Bu çocuk da öyle aman aman bir tip değil. Ama beni çeken bişey var tipi değil bu ondan eminim. Sevgilimle dışarda tanıştık biz, yanında o da vardı o zaman bile farklı bişey vardı onda. Şimdi artık onun bir sevgilisi var. Kızlar çok saçma ama çok kıskandım. Kızı aradım buldum falan. Böyle hissetmekten nefret ediyorum ve sevgilime aşığım. Onsuz yapamam da ama ben bu hislerden nasıl uzaklaşıcam? Sevgilisi olunca daha yoğun yaşadım bu hisleri.

Lütfen yardımcı olun. Böyle hissetmek elimde değil. Sevgilimle gelecek düşünüyorum. Ama ne yapmalıyım şu an?[/QUOTE]
Öncelikle, sevgilini sandığın kadar çok sevsen böyle bir şey başına gelmezdi, demekki sevgilinde eksik olan birşey onda var. Ama gidipte kız arkadaşını falan araştırman hiçte hoş değil, canım. Bence bu geçici bir süreç olabilir ama yinede beraberliğini bir gözden geçir derim tatlım .

Fikir olarak aldatıyorsun
ve bunu bastırmak için sevgiline aşık olduğunu düşünüyorsun
ikisi de istem dışı

adam sana ilgi gösterse üstüne düşse onunla birşeyler yaşayacak kıvamdasın,adam ilgisizken sevgilimi seviyorum demen kolay
bence sevgiline aşık değilsin bu net
ilerde başkasıyla da aldatma ihtimalin var

aşk nasıl düşüyor bu kadar kolay dilinize, nasıl çıkıveriyor ağzınızdan aşığım diye. hem de başkasına ilgi duyuyorken. böyle samimiyetsizlikler yüzünden, aşkın herkesin dilinde dolanması yüzünden artık basitleşti ilişkiler. siz aşık olduğunuzu zannetmeye devam edin, aşk o kadar kolaydı zaten

Ben az ve öz konusacam arkadasim galiba sen şıpsevdisin :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…