Yargılamadan yorum yapar mısınız?

asik olsaniz kimseyi gozunuz gormez :KK43:
sadece sizi mutlu eden bi insanla berabersinz o kadar..

Ooo böyle de olmaz ki. Hastalıklı bir düşünce bu, kurtulmalisiniz. Mesela benim yakin bir arkadasi biriyle beraber olsa kendim kadar sevinirim, neden kiskanilsin? Gercekten normal degil onunla görüşmeme şansınız yokmu

Canım böyle şeyler normal yani sevgilinin yanındaki arkadaşlarının iyi güzel hoş sohbet olması onlara kendini yakın hissetmen gayet normal. Ben de benim en yakın erkek arkadaslarimin sevgilisi olunca bazen kıskanır gibi oluyorum yanımda samimi olmayın felan diyorum ama seninki gibi bi Kıskanmak değil. Sen bana sevgilisini en yakın arkadaşıyla aldatan kız tipini hatırlattın kusura bakma. Ayrıca buna bizim yapabileceğimiz bi şey yok. Sadece kendini gel o senin arkadasin diğeri sevgilin. Insan sevgilisi varken gözü başka bi şey görmemeli. Ne bileyim benim için dünya tek cinsiyete iniyor sanki o ve kızlar diye. biraz topla kendini ve ilişkini bi sorgula o cocugun da Günahına girme.

sen kendine bunu söyleye söyleye yapmışsın beyninde yer edinmiş diğer çocuk habire düşünürsen olcağı o.bence bu yaptığın şeyden dolayı kendine kızmalı hatta nasıl böyle bi insan olabilirim ben diye azarlamalısın, o zaman silkelenir kendine gelirsin...

TE="lorrinka, post 39857787, member: 502568"]asik olsaniz kimseyi gozunuz gormez :KK43:
sadece sizi mutlu eden bi insanla berabersinz o kadar..[/QUOTE]
GuseL
Aşk dediğin öylemi olur a yavrim

siz hep beraber takilinca sanirim ikisini de sizin erkeginiz olarak gordunuz.
malesef olmaz 2 erkekle toplumumuz henuz buna musait degil.

X