- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi teletabiyim
Hiç beğendiğim biri değil ama. Yani ben çok güzelim anlamında söylemiyorum bunu yakışmıyoruz yani.Birinin ruhuna aşıksın birini9de bedenine , çekim gücü kimeyse buna bedenen bağlı gibisin
Kurtulsan da vazgeç. Bende eskiden kendimi şıpsevdi sanırdım ama sadece aşık değilmişim. Hiçbir zaman sadakatsizlik yapmadm ama kör kütük aşık olup kendimi de adayamadım. Ama 3 sene önce anladım ki sorun tamamen hislerimdeymiş. Şıpsevdi falan da değilmişim. Her insanın aşık olup hayatının merkezi yapıp kendini adayacağı bir adam vardır. Diğerleriyle zaman kaybetmek gereksiz. İşin diğer yönü ona da haksızlık bu yaptığın. Empati yap. O senin bir kız arkadaşından hoşlanıp bulduğu sevgilisi yüzünden kıskançlık krizlerine girseydi ve bundan zerrece haberin olmasaydı ? O yüzden her açıdan devam etmemesi gereken bir ilişki olduğunu düşünüyorum.Hiç aşık olmadım sanırım ben o zaman. Hep sandım. Bu heyecanları çok seven biriyim ben acaba şıpsevdi miyim
Bu kıskançlık duygusundan kurtulamazsam vezgeçicem sanırım..
Sizin yorumlarınızı çok seviyorum teşekkür ederimBence sevgilinden ayril. O cocukla da tüm bağını kopart.
Kendine gerçekten sevebilecegin birini bul ve mumkunse arkadasi falan olmayan birini....
Haklısınız empati yapınca baya üzücü bir durum oluyor. Kendisi inanılmaz iyi bir sevgili gözümün içine bakıyor resmen. Haksızlık yapmak istemem ona hiç. Çok zor bu ikili ilişkiler ya.Kurtulsan da vazgeç. Bende eskiden kendimi şıpsevdi sanırdım ama sadece aşık değilmişim. Hiçbir zaman sadakatsizlik yapmadm ama kör kütük aşık olup kendimi de adayamadım. Ama 3 sene önce anladım ki sorun tamamen hislerimdeymiş. Şıpsevdi falan da değilmişim. Her insanın aşık olup hayatının merkezi yapıp kendini adayacağı bir adam vardır. Diğerleriyle zaman kaybetmek gereksiz. İşin diğer yönü ona da haksızlık bu yaptığın. Empati yap. O senin bir kız arkadaşından hoşlanıp bulduğu sevgilisi yüzünden kıskançlık krizlerine girseydi ve bundan zerrece haberin olmasaydı ? O yüzden her açıdan devam etmemesi gereken bir ilişki olduğunu düşünüyorum.
Bu yorumlardan sonra ben de bunu düşünmeye başladım. Bana değer veriyor beni mutlu ediyor. Bunlar beni etkiledi sanırım ve aşık olduğumu sanıyorum ben de.Kimse kimseyi yargılayamaz fakat bence sevgiline hissettiğin şey aşk değil belki iyi vakit geçiriyorsun belki iyi birisi, sana değer veriyor bu seni mutlu ediyor belki alıştın ama aşk olsa başkasına ilgi duymazdın bence sen herşeyden önce bu hislerini ölç tart ona göre hayatına bir şekil ver.
Aslında kolay hemde çok kolay. Sen onu seversin, o seni sever. Sen ona saygı duyarsın, o sana saygı duyar. Saygı ve sevgi sadakati getirir ve mutlu mesut yaşanır. Ama sizinki bu değil. O seni seviyor, sen onu sevmiyorsun. O sana saygı duyuyor, sen ona saygı duymuyorsun. Fiilen olmasa da düşüncelerinde onu her saniye aldatıyorsun. Aptal yerine koyuyorsun. Dediğim gibi bu sende olabilirdin. Kimse kendisine böyle birşey yapılsın istemez. Ki düşüncelerin açığa çıkarsa alacağı yara ömür boyu kabuk tutmaz. Düşünsene sevgilin senin kız arkadaşını sevip onun için kıskançlık krizlerine giriyormuş.. Kim atlatabilir. O yüzden daha fazla aptal yerine koyma. Günahına giriyorsun. Emin ol yarın öbür gün başına gelir. İlahi adalet bu meselelerde kusursuz işler. Zararın hem ona hem kendine olur. Vazgeçmen, o çocuktan uzak durman yapacağın en iyi şey olur tatlım. Kimseye faydası yok, ikinize de zararı çok bu işin. Boşver....Haklısınız empati yapınca baya üzücü bir durum oluyor. Kendisi inanılmaz iyi bir sevgili gözümün içine bakıyor resmen. Haksızlık yapmak istemem ona hiç. Çok zor bu ikili ilişkiler ya.
Binlerce ensest haberi varBu durum da bize gösteriyor ki...
Erkek arkadaşı ya da kardeşiyle samimi olmamamızı isteyen erkekler...
O kadar da haksız değiller.
Biz de onlara "hasta mıdır nedir, aklına neler geliyor, ben kimlerden kıskanıyor" diyoruz.
Binlerce ensest haberi var
cocugunuzu babasindan kiskanacak misiniz ? Veya kardesinizden veya babanizdan uzak duruyor musunuz ?
Binlerce araba kaza yapıyor
arabaya binmekten vazgeciyor musunuz ?
inanc için cinayetler işleniyor
herhangi bir inanca mensup olmaktan geri kalıyor musunuz ?
Kadınlar kocalari tarafından olduruluyor
evlenmekten vazgececek misiniz ?
Kardesinden çekinen erkek hastadir
kendisinde o potansiyel vardır
o yüzden herkesi kendisi gibi görüyordur
Forum ne demek ?Daha evvel konu sahibi olmadığım için mesajlarımı alıntılamamanızı rica etmiştim.
Birinci sebebi bu kez de okuduğunuzu anlamamışsınız.
İkincisi polemik yaratmak yasak ve sorduğunuz sorulara cevap verirsem o polemik vücut bulabilir.
Yazdıklarımı tekrar, bu kez anlayarak okumanızı...
Sorularınızı konu sahibine yöneltmenizi öneririm.
Yorumları değil, konuyu yorumlayalım.
İyi forumlar.
Forum ne demek ?
biz sadece konuya yorum yapiyorsak
cevapla butonu neden var ?
Forum kelimesinin anlamını biliyor musunuz ?
yorum sitesiyle forum sitesi arasındaki farklar nelerdir
şimdi de bunları cevaplar misiniz ?
hahahahhahahahahsjajsjhahahaTabii ki hayır.
Çünkü karşılıklı sohbetle konu sahibinin konusunu dağıtmayacak kadar saygı duyuyorum konu sahibine.