Yargılamadan yorum yapar mısınız?

Bence sevgilinden ayril. O cocukla da tüm bağını kopart.
Kendine gerçekten sevebilecegin birini bul ve mumkunse arkadasi falan olmayan birini....

Hiç aşık olmadım sanırım ben o zaman. Hep sandım. Bu heyecanları çok seven biriyim ben acaba şıpsevdi miyim
Bu kıskançlık duygusundan kurtulamazsam vezgeçicem sanırım..
Kurtulsan da vazgeç. Bende eskiden kendimi şıpsevdi sanırdım ama sadece aşık değilmişim. Hiçbir zaman sadakatsizlik yapmadm ama kör kütük aşık olup kendimi de adayamadım. Ama 3 sene önce anladım ki sorun tamamen hislerimdeymiş. Şıpsevdi falan da değilmişim. Her insanın aşık olup hayatının merkezi yapıp kendini adayacağı bir adam vardır. Diğerleriyle zaman kaybetmek gereksiz. İşin diğer yönü ona da haksızlık bu yaptığın. Empati yap. O senin bir kız arkadaşından hoşlanıp bulduğu sevgilisi yüzünden kıskançlık krizlerine girseydi ve bundan zerrece haberin olmasaydı ? O yüzden her açıdan devam etmemesi gereken bir ilişki olduğunu düşünüyorum.

Haklısınız empati yapınca baya üzücü bir durum oluyor. Kendisi inanılmaz iyi bir sevgili gözümün içine bakıyor resmen. Haksızlık yapmak istemem ona hiç. Çok zor bu ikili ilişkiler ya.

Bu yorumlardan sonra ben de bunu düşünmeye başladım. Bana değer veriyor beni mutlu ediyor. Bunlar beni etkiledi sanırım ve aşık olduğumu sanıyorum ben de.

Aslında mantığın "o senin sevgilinin arkadaşı" olduğu için kabul etmiyor ama normalde belki sevgilinden bile nitelikli görüyorsun. Yani sevgilin yerine bu insanla olmayı tercih ederdin gibi..
Ancak üzücü olan şu ki sevgiline karşı hislerin dediğin gibi yoğun değil bence. Üzücü de değil aslında ama itiraf edemediğin için kısmen.

Gerçekten aşık olsan baska bir erkek için bir tel kipirdamaz icinde.Sen sevgiline baglisin , seviyorsun, ilişkin güzel. Ama aşk yok orda.

Haklısınız empati yapınca baya üzücü bir durum oluyor. Kendisi inanılmaz iyi bir sevgili gözümün içine bakıyor resmen. Haksızlık yapmak istemem ona hiç. Çok zor bu ikili ilişkiler ya.
Aslında kolay hemde çok kolay. Sen onu seversin, o seni sever. Sen ona saygı duyarsın, o sana saygı duyar. Saygı ve sevgi sadakati getirir ve mutlu mesut yaşanır. Ama sizinki bu değil. O seni seviyor, sen onu sevmiyorsun. O sana saygı duyuyor, sen ona saygı duymuyorsun. Fiilen olmasa da düşüncelerinde onu her saniye aldatıyorsun. Aptal yerine koyuyorsun. Dediğim gibi bu sende olabilirdin. Kimse kendisine böyle birşey yapılsın istemez. Ki düşüncelerin açığa çıkarsa alacağı yara ömür boyu kabuk tutmaz. Düşünsene sevgilin senin kız arkadaşını sevip onun için kıskançlık krizlerine giriyormuş.. Kim atlatabilir. O yüzden daha fazla aptal yerine koyma. Günahına giriyorsun. Emin ol yarın öbür gün başına gelir. İlahi adalet bu meselelerde kusursuz işler. Zararın hem ona hem kendine olur. Vazgeçmen, o çocuktan uzak durman yapacağın en iyi şey olur tatlım. Kimseye faydası yok, ikinize de zararı çok bu işin. Boşver....

Aşk bu değil,
biriyle beraberken diğerini düşünmek değil,
Eger seninkisi aşka
Ya benimki nedir?

sevgilini seviyorum diyosun başka çocuğu sevgilisi oldu diye kıskanıyosun.Güzelim sen gerçek sevgi nedir biliyomusun? evet deme yazından bilmediğin anlaşılıyo.İnş aynı durum senin başına gelmez de buraya konu açmazsın.Sevgiyi bu kdr değersizleştirme sevgiline de yazık çocuğu üzüceksin belli.Daha önce biri de böle konu açmıştı ona da dedim sana da diyorum.Aynı şey senin başına gelse adama demediğini bırakmazsın.söylüceklerim bu kadar sana.

Binlerce ensest haberi var
cocugunuzu babasindan kiskanacak misiniz ? Veya kardesinizden veya babanizdan uzak duruyor musunuz ?

Binlerce araba kaza yapıyor
arabaya binmekten vazgeciyor musunuz ?

inanc için cinayetler işleniyor
herhangi bir inanca mensup olmaktan geri kalıyor musunuz ?

Kadınlar kocalari tarafından olduruluyor
evlenmekten vazgececek misiniz ?

Kardesinden çekinen erkek hastadir
kendisinde o potansiyel vardır
o yüzden herkesi kendisi gibi görüyordur

Daha evvel konu sahibi olmadığım için mesajlarımı alıntılamamanızı rica etmiştim.

Birinci sebebi bu kez de okuduğunuzu anlamamışsınız.

İkincisi polemik yaratmak yasak ve sorduğunuz sorulara cevap verirsem o polemik vücut bulabilir.

Yazdıklarımı tekrar, bu kez anlayarak okumanızı...

Sorularınızı konu sahibine yöneltmenizi öneririm.

Yorumları değil, konuyu yorumlayalım.

İyi forumlar.

Bence sevgilinle boşuna gelecek düşúnme ,cunku.sonu gelmez...onu sevsen,begensen başkasina aklin,gonlun kaymaz...

Forum ne demek ?
biz sadece konuya yorum yapiyorsak
cevapla butonu neden var ?
Forum kelimesinin anlamını biliyor musunuz ?
yorum sitesiyle forum sitesi arasındaki farklar nelerdir
şimdi de bunları cevaplar misiniz ?

Forum ne demek ?
biz sadece konuya yorum yapiyorsak
cevapla butonu neden var ?
Forum kelimesinin anlamını biliyor musunuz ?
yorum sitesiyle forum sitesi arasındaki farklar nelerdir
şimdi de bunları cevaplar misiniz ?

Tabii ki hayır.

Çünkü karşılıklı sohbetle konu sahibinin konusunu dağıtmayacak kadar saygı duyuyorum konu sahibine.

Artı konu sahibi beni anladıktan sonra...

Diğer yorumcu veya kullanıcıların da anlamasını bekleyecek kadar yüksek beklentili değilim.

genel karakteriniz bu gibi.elinizdekiyle mutlu olmayıp başkasının elindekinin peşine düşmek ve bu bir hastalık.Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…