- 26 Ağustos 2014
- 207
- 144
- 30
-
- Konu Sahibi teletabiyim
sevgilinle arandaki bağ, sandığın kadar kuvvetli değil.
çünkü hissettiklerin normal değil..
sevgilinle gelecek düşünüyorsan da zamana yaymanı tavsiye ederim.
Demek ki aslında sandığın kadar aşık değilmişsin, belki de düşündüğün kadar mutlu da değilsindir?
Zor bir durum, belki sevgilinde hissedemediğin bir duygunun boşluğunu mu tamamlıyor kafanda? Ne bilim madem aşıksın, o zaman duygunu köreltsen çok iyi olur. Veya sevgiline aşık olduğunu mu düşünüyorsun? Bunları bir sorgulaman lazım.
Birine aşıksın, diğerini seviyorsun gibi bir durum var..
Yargılamak bizim haddimize değil ama bari cok ama cok seviyorum gibi Saçma bir cümle kurma.sevsen başkasına ilgi duymazsın.Kalp 3+1 daire değildir,her odaya birini yerleştiresin
Lütfen başka birine ilgi duyuyorken sevgiliniz için "Onsuz yapamam" demeyin. Zira samimi değil. Ona gerçekten aşık olsaydınız bu hisleri duymazdınız.
yargılamadan yorum yapamamBir buçuk yıllık bir ilişkim var. Çok seviyorum çok mutluyum. İnanılmaz uyumluyuz, arkadaş gibiyiz her şeyi paylaşabiliyoruz. Sevdiğine eminim sevgimden eminim her şey ilk günkü gibi. Bunları aramızdaki bağın kuvvetini anlatmak için yazdım.
Sevgilimin yakın bir arkadaşı var. Çocuğa hep sempati besliyordum. Hep de birlikte takılıyoruz, mesajlastığımız oluyor suraya gelin takılalım falan diye. Bu çocuk da öyle aman aman bir tip değil. Ama beni çeken bişey var tipi değil bu ondan eminim. Sevgilimle dışarda tanıştık biz, yanında o da vardı o zaman bile farklı bişey vardı onda. Şimdi artık onun bir sevgilisi var. Kızlar çok saçma ama çok kıskandım. Kızı aradım buldum falan. Böyle hissetmekten nefret ediyorum ve sevgilime aşığım. Onsuz yapamam da ama ben bu hislerden nasıl uzaklaşıcam? Sevgilisi olunca daha yoğun yaşadım bu hisleri.
Lütfen yardımcı olun. Böyle hissetmek elimde değil. Sevgilimle gelecek düşünüyorum. Ama ne yapmalıyım şu an?
İnanın cazip gelen şeyi ben de bulamıyorum. Gevşek birisi hiç tipim değil. Fiziki olarak da sevgilim daha iyi.Teletabis ateş seni çağırıyor yavrusu ..
Yani bu hoşlantımsı şey büyüyüp içinden çıkılmaz bi hal alabilir
Sana o çocukta cazip görünen şey neyse bir an evvel hallet içinde o meseleyi
Aa bebiş mi geliyor :) gözün aydın. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinyargılamadan yorum yapamam