• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargılamadan yardımcı olun lütfen

Manolya55

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
90
0
3
Ben 3 senedir obsesif kompulsif bozukluk hastasıyım koronadan sonra oldu bu durum mikrop takıntısıyla başladı artarak devam etti şimdi ise zehir bulaşma korkusu yaşıyorum yazın evimizde böcek sorunu yaşadık ve mecbur duvar lamirent ilacladik sorundan kurtulduk ama ben duvardan o ilacın geçtiğine inanmıyorum silsemde sürekli ölücem korkusu yaşıyorum ilaç olmayan yerlerde bile var diye düşünüyorum bide hamileyim 30 haftalık takıntı dahada arttı naoicam bilmiyorum sonuçta tek ilaç sıkan biz değiliz diyorum kullandığımız ilaçlarda raid Max ve chyresamed insektisit çevremde silmemis olsam bile ilacın etkisi geçince zararı olmaz diyolar ama ben yenemiyorum bu durumu

Yazın ilaçlamışsınız bir şey olsa bu zamana kadar olurdu zaten.

Ben 3 senedir obsesif kompulsif bozukluk hastasıyım koronadan sonra oldu bu durum mikrop takıntısıyla başladı artarak devam etti şimdi ise zehir bulaşma korkusu yaşıyorum yazın evimizde böcek sorunu yaşadık ve mecbur duvar lamirent ilacladik sorundan kurtulduk ama ben duvardan o ilacın geçtiğine inanmıyorum silsemde sürekli ölücem korkusu yaşıyorum ilaç olmayan yerlerde bile var diye düşünüyorum bide hamileyim 30 haftalık takıntı dahada arttı naoicam bilmiyorum sonuçta tek ilaç sıkan biz değiliz diyorum kullandığımız ilaçlarda raid Max ve chyresamed insektisit çevremde silmemis olsam bile ilacın etkisi geçince zararı olmaz diyolar ama ben yenemiyorum bu durumu

Senin hayatta böyle endişe ettiğin, seni kaygılandıran, üzerine gidemeyip, üstünü kapattığın bir konudan ya da konulardan dolayı bu halin tetikleniyordur. Maddi durumun varsa terapi al, ya da ücretsiz/gönüllü psikolog bulmaya çalış. Kendini böyle yorma, sürekli kafanda düşünüp durursun kafanın içi rahat edemez, huzursuz olursun.

Böyle bu böcrk konusu aklına gelince kendine seni sakinleştirecrk bir uğraş bul mesela müzik dinle, ya da resim boyama kitapları var yetişkinler için, uzun süre farklı bir noktaya odaklanırsan, kafan rahat eder.

Böcek ilaçları yazdan beri etkiliymiş, artık çıkmaz merak etme.

Nasıl bi ilaçlama yaptırdınız bilmiyorum da insan sağlığına aşırı zararlı bir şey değil ki, en azından öldürücü değil.

Son ilaçlamada ben standart temizlik dışında bir şey yapmadım bile.

Nasıl bi ilaçlama yaptırdınız bilmiyorum da insan sağlığına aşırı zararlı bir şey değil ki, en azından öldürücü değil.

Son ilaçlamada ben standart temizlik dışında bir şey yapmadım bile.
Raid Max ve chrsamed diye su bazlı ilaç sıktık kendimiz şu bazlı olanı silmeye bile gerek yok zararsız diyolar ama beynimi inandıramaz oldum

Pandemi sağolsun hepimize az çok iz bıraktı o dönem bir arkadaşım çocuğunun oyuncağından pil çıkarmış pili çöpe atmış ama orayamı değdi burayamı bulaştı derken aynı sizin gibi bir kaygıya kapılmıştı belediyenin psikolojik destek hattını arayarak atlatmıştı hala böyle bir hizmet var mı bir araştırın

Back
X