- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
- Konu Sahibi Dimplesbaby
-
İnanın kapanmak öyle benim için basit bişey değildi ailemizde kapalı kimse Yok ben çok düşünüp kapandımİçine sinmediyse niye kapanıyosun? Kapandıysan açılma düşüncesi nedir? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... başörtüsü dediğiniz şey dini bir simge çocuk oyuncağı mı sandınız? Açıl açıl seneye geri kapanırsın ondan sonraki sene moda olursa kapanırsın geri
Aslında eşiniz sizi günahlardan uzaklaşmanizi sağlıyor şükür edin bence benim eşinde ben pantolon tunik giyerdim ama eşim izin vermedi şimdi dusunuyorum iyikide vermemis fetva vermek gibi olmasın ama bulduklarım ve allahın emirleri dahilinde konuşuyorum bir kadın yabancı bir erkek tarafından dikkat çekici özellikte giyinmemeli evet etrafta çok sorun yaşarsınız ama bu işin farklı boyutları var bu etraftakiler gelip geçici biz bu dünyada misafiriz ebedi kalacağımız hayata geri döneceğiz ALNIMIZIN AKIYLA donmemiz daha iyi bu benim fikrim bence acılmayın elalem ne der diye yasamayin hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunmerhaba kk nın bayanları benim uzun zamandır içimde düşünüp daha kimseye paylaşamadığım bir sıkıntım var . Konuya direk giriyorum 24 yaşımdayım 3 yıllık evliyim eşimle 2011 den beri tanışıyoruz kendisini çok seviyorum huyu çok güzeldir tanıştığımızdan beri abdestli namazlı kendi zaten bu huylarını çok beğenmiştim ama çok kıskançtı tanıştığımızda ben liseye o üniversiteye gidiyordu ben o zamanlar etek giyiyordum pantolon giyermisin diye rica etmişti benim o zaman kıskanılmak hoşuma gittiği için kırmadım sonra bu böyle devam etti oje sürme onu giyme bunu giyme makyaj yapmayı çok severim makyaj yapma dedi havuzu olan bir sitede oturuyorduk havuza girme ben ne dediyse yaptım hep sevdiğimden neyse nişanlandık evlendik sonra eşimle ramazanda teravih namazlarındaki gidiyorduk tabi ben kapanıp gidiyorum (bu arada benim ailemde herkesin başı açık onun ailesinde de kayınvalidem de dahil olmak üzere başı açıktır ) kapanınca eşimin bana karşı bakışları değişti bana çok iltifatlar etti kapanmak sana çok yakıştı falan diye bende kendi kendime bir karar alıp kapandım yaklaşık 2 buçuk yıl oldu kapalıyım ama içimde bir türlü bu durumu kabul edemedim hep aklımın bi tarafında açılmak var annemin başı açık bizi görenler hep garipsiyor belki de bu durumdan sürekli aklımda lisede de kapanmak istemiştim annem hiç istememişti ama evlendikten sonra kararıma saygı duydu hiçbirşeymdemedi kapandıktan sonra kendimi daha yaşlı hissetmeye başladım eşim de kapandığım halde bana daha çok karışır oldu makyaj yapardım şimdi tabi kapalı olunca bi rimel sürsem bile belli oluyor istemiyor oda ama benim nefsim Hale’n istiyor evde tül perde bile kapalıyken çok yaklaşma perdeye diyor giymek istediğim yapmak istediğim şeyleri yapamıyorum kendimi iyi hissetmiyorum çok kıskanç eşinin ailesi Mersin’de oturuyor bilen bilir acayip sıcak biryer oraya gidince daha da daralıyorum balkona çıkarken bile karşıda kimse olmadığı halde beni kapattıkça kapatıyor kendi annesi ben kapandıktan sonra kapandı ama o balkona tişörtle evde giydiği kapriyle çıkıyor ben upuzun giyiyorum ona Bile bişey buluyor kapanınca daha iyi olur diye düşünüyordum ama daha beter kıskançlık yaptı biliyorum kapanmak Allah için yapılan bir ibadet ama ben sanki bunu eşim için yaptım Allah affetsin ve kapalılığın gerektirdiği hiçbirşeyi düzgün yapamıyorum açılmayı düşünüyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum benim gibi olan varmı açılıp sonra pişman olan açılıp kapanmak istemiyorum bana bir akıl verin lütfen beni yargılamayın açılsam eşimi bu duruma nasıl alıştırcam Benin’le aynı durumda olan varsa lütfen yardımcı olun
İnanın kapanmak öyle benim için basit bişey değildi ailemizde kapalı kimse Yok ben çok düşünüp kapandım
Eş kadinini din konusunda uyarmaya hukumludur cunku biz onlara emanetizBunun dinle ne alakasi var?
Resmen hapishaneye kapatılmışsın.
Allah esine akil fikir versin.
Bi adam icin bu kadar taviz neden : ( eminim suan cok mutsuzsundur. Seni oldugun gibi kabul etmemis surekli baskiAçılsam da rahat vermeyecek biliyorum nişan kıyafetimi alana kdr çok dil döktüm bir keZ giymeme izin verdi okdr açık da değil di açıkken de herşeye izin veren biri değildi ama kapalıyken. Daha. Beter oldu sanki
Sunuda ekliyim eşiniz tamam bazı yerlerde haklı ama bazı yerlerde baya şartmış perdeye yaklaşma nedir yahumerhaba kk nın bayanları benim uzun zamandır içimde düşünüp daha kimseye paylaşamadığım bir sıkıntım var . Konuya direk giriyorum 24 yaşımdayım 3 yıllık evliyim eşimle 2011 den beri tanışıyoruz kendisini çok seviyorum huyu çok güzeldir tanıştığımızdan beri abdestli namazlı kendi zaten bu huylarını çok beğenmiştim ama çok kıskançtı tanıştığımızda ben liseye o üniversiteye gidiyordu ben o zamanlar etek giyiyordum pantolon giyermisin diye rica etmişti benim o zaman kıskanılmak hoşuma gittiği için kırmadım sonra bu böyle devam etti oje sürme onu giyme bunu giyme makyaj yapmayı çok severim makyaj yapma dedi havuzu olan bir sitede oturuyorduk havuza girme ben ne dediyse yaptım hep sevdiğimden neyse nişanlandık evlendik sonra eşimle ramazanda teravih namazlarındaki gidiyorduk tabi ben kapanıp gidiyorum (bu arada benim ailemde herkesin başı açık onun ailesinde de kayınvalidem de dahil olmak üzere başı açıktır ) kapanınca eşimin bana karşı bakışları değişti bana çok iltifatlar etti kapanmak sana çok yakıştı falan diye bende kendi kendime bir karar alıp kapandım yaklaşık 2 buçuk yıl oldu kapalıyım ama içimde bir türlü bu durumu kabul edemedim hep aklımın bi tarafında açılmak var annemin başı açık bizi görenler hep garipsiyor belki de bu durumdan sürekli aklımda lisede de kapanmak istemiştim annem hiç istememişti ama evlendikten sonra kararıma saygı duydu hiçbirşeymdemedi kapandıktan sonra kendimi daha yaşlı hissetmeye başladım eşim de kapandığım halde bana daha çok karışır oldu makyaj yapardım şimdi tabi kapalı olunca bi rimel sürsem bile belli oluyor istemiyor oda ama benim nefsim Hale’n istiyor evde tül perde bile kapalıyken çok yaklaşma perdeye diyor giymek istediğim yapmak istediğim şeyleri yapamıyorum kendimi iyi hissetmiyorum çok kıskanç eşinin ailesi Mersin’de oturuyor bilen bilir acayip sıcak biryer oraya gidince daha da daralıyorum balkona çıkarken bile karşıda kimse olmadığı halde beni kapattıkça kapatıyor kendi annesi ben kapandıktan sonra kapandı ama o balkona tişörtle evde giydiği kapriyle çıkıyor ben upuzun giyiyorum ona Bile bişey buluyor kapanınca daha iyi olur diye düşünüyordum ama daha beter kıskançlık yaptı biliyorum kapanmak Allah için yapılan bir ibadet ama ben sanki bunu eşim için yaptım Allah affetsin ve kapalılığın gerektirdiği hiçbirşeyi düzgün yapamıyorum açılmayı düşünüyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum benim gibi olan varmı açılıp sonra pişman olan açılıp kapanmak istemiyorum bana bir akıl verin lütfen beni yargılamayın açılsam eşimi bu duruma nasıl alıştırcam Benin’le aynı durumda olan varsa lütfen yardımcı olun
Zaten ben kendim yaptım biliyorum her dediğini kabul etmemeliydimTaviz tavizi doğurur derler sizinki o hesap olmuş baştan beri adamin her dediğini muhasebeden geçirmeden kabul etmek nedir? Beni yanlış anlamayın ama yaptığınız cok yanlis. Ben eşinize kızmıyorum açıkçası o üzerine düşeni yapar kapalı olmanın faydasını anlatır ama gerisini düşünerek yerine getirecek olan sizsiniz. Sizi bu yönden haksız buldum iyice kendinizden emin olup öyle kapanmalıydınız. Eşinize zaten diyecek lafim yok piskopatabağlamış siz de sürekli pohpohlamışsınız bu saatten sonra ne deseniz adam dinlemez o tavizi baştan vermeyecektiniz. Ben de kapalıyım ve eşim benim nerede ne giyeceğimi makyajı agir hafif yapıp yapmayacağımı bilir ve tek bir laf etmez ona o karışma hakkını da vermem zaten.
Evet aşırı kıskanç dışarı çıkıcağımızda beni kontrol etmeden çıkmıyor resmen önce bi gelir başıma bakar makyaj yaptıysam ona laf eder napcam ben bilmiyorum hep kendim ettimSunuda ekliyim eşiniz tamam bazı yerlerde haklı ama bazı yerlerde baya şartmış perdeye yaklaşma nedir yahu
Evet aşırı kıskanç dışarı çıkıcağımızda beni kontrol etmeden çıkmıyor resmen önce bi gelir başıma bakar makyaj yaptıysam ona laf eder napcam ben bilmiyorum hep kendim ettim
Açılma konusuna bir şey diyemem ama diğer konularda bıçak gibi kesin tavrınızı değiştirin yani bu nedir böyle kaç yaşında insansınız yönledirilmeye ihtiyacınız yoktur eşinize de böyle söyleyin müdahalede bulunmasın siz de bir bireysinizZaten ben kendim yaptım biliyorum her dediğini kabul etmemeliydim
Yok eşim öyle değil ailesinde namaz kılmaya ilk o başladı ztn eşimin arkadaşı vefat etmişti ondan çok etkilenmiş ailesin de de çok kapalı Yok hatta bizim taraftan daha açıklar ablası falan da açık denize gider bikini falan giyer tabi evli olduğu için. Ona karışamaz bazen laf eder ama ben karışma ablana derim eskiden ablasını da kıskanırmış ama bana takıkValla ne diyim canm allah yardımcın olsun bukadar abartmasa keşke peki esin sohbetlere falan katiliyormu
Valla ne diyim canm allah yardımcın olsun bukadar abartmasa keşke peki esin sohbetlere falan katiliyormu
Cama yanaşma nedir yahu okadarda abartilmazki tamam kadın kapanmis etmiş bukadar abartilmamamsi gerekir bencebence katılıyor.
zaten katılmıyorsa sapık olmalı kendisi milletin camındaki kadınlara bakıyor ki cama yanaşma diyor.
Bu ciddi hastalık ve bence baskası için değil hazır olduğun için hazır olduğunda inandığında kapanırsin...Eğer arzu edersen tabiCanım eşime bunu çok söyledim bak kapandım daha fazla üzerime gelme diye ama yok herşeye daha karışır başımı kapattığımda bile gelir kontrol eder bi yeri gözüküyormu diye Doğum yaptım geçen hafta beni bezdirdi hastane de bile gelip gidip bi yerim açıldı mı diye bakıyor ben sezeryan olmuşum emzirirken ölüyorum zaten o Hale’n bi tarafım açılmışsa laf ediyor su başını kapat falan diye hastane de ztn doktorlar her tarafımı görüyor ama anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?