Yargılamadan yardım edin lütfen

İnanın kapanmak öyle benim için basit bişey değildi ailemizde kapalı kimse Yok ben çok düşünüp kapandım

Aslında eşiniz sizi günahlardan uzaklaşmanizi sağlıyor şükür edin bence benim eşinde ben pantolon tunik giyerdim ama eşim izin vermedi şimdi dusunuyorum iyikide vermemis fetva vermek gibi olmasın ama bulduklarım ve allahın emirleri dahilinde konuşuyorum bir kadın yabancı bir erkek tarafından dikkat çekici özellikte giyinmemeli evet etrafta çok sorun yaşarsınız ama bu işin farklı boyutları var bu etraftakiler gelip geçici biz bu dünyada misafiriz ebedi kalacağımız hayata geri döneceğiz ALNIMIZIN AKIYLA donmemiz daha iyi bu benim fikrim bence acılmayın elalem ne der diye yasamayin hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Son düzenleme:
Canım sen kapanmak için henüz, hazır değilmişsin, keşke gerçekten istediğinde kapansaydın.
Asıl mesele kocanın kıskançlığı, sana fazlasıyla karışması. Bu huyundan vazgeçmesi lazım.

Bi adam icin bu kadar taviz neden : ( eminim suan cok mutsuzsundur. Seni oldugun gibi kabul etmemis surekli baski

Taviz tavizi doğurur derler sizinki o hesap olmuş baştan beri adamin her dediğini muhasebeden geçirmeden kabul etmek nedir? Beni yanlış anlamayın ama yaptığınız cok yanlis. Ben eşinize kızmıyorum açıkçası o üzerine düşeni yapar kapalı olmanın faydasını anlatır ama gerisini düşünerek yerine getirecek olan sizsiniz. Sizi bu yönden haksız buldum iyice kendinizden emin olup öyle kapanmalıydınız. Eşinize zaten diyecek lafim yok piskopatabağlamış siz de sürekli pohpohlamışsınız bu saatten sonra ne deseniz adam dinlemez o tavizi baştan vermeyecektiniz. Ben de kapalıyım ve eşim benim nerede ne giyeceğimi makyajı agir hafif yapıp yapmayacağımı bilir ve tek bir laf etmez ona o karışma hakkını da vermem zaten.

Sunuda ekliyim eşiniz tamam bazı yerlerde haklı ama bazı yerlerde baya şartmış perdeye yaklaşma nedir yahu

Bence annenizle bu konuları konuşun. Hem açılma konusunu hem de eşinizin kıskançlığını. Bir üye daha yazmış siz çarşafa ya da burkaya girseniz bile eşinize yaranamazsınız çünkü eşinizin zihniyeti pis ya da sorunlu. Neyse sizin anladığım kadarıyla kendinize güvene ve desteğe ihtiyacınız var umarım anneniz size bu konularda yardımcı olacaktır nitekim kimse kızı hapishane hayatı yaşayıp mutsuz olsun istemez.

Siz de eşinizi memnun etmek için istemediğiniz şeyleri değil kendi istediklerinizi yapmayı öğrenmelisiniz.

Zaten ben kendim yaptım biliyorum her dediğini kabul etmemeliydim

Kimseye yüz vermeye gelmiyor. Başta tatlı gelen o kıskançlık adamın hasta olduğunu görmenize engel olmuş. En iyisi kimseye bu konuda taviz vermemek. Resmen sevgisinin önüne geçmiş kıskançlığı. Sizi de bunalttığı için şüpheye düşüyorsunuz sanirim. Açılmak istiyorsanız kimsenin müdehale etmeye hakkı yok. Kendi kararınızı verin. Asıl sorun eş burada.

Sunuda ekliyim eşiniz tamam bazı yerlerde haklı ama bazı yerlerde baya şartmış perdeye yaklaşma nedir yahu
Evet aşırı kıskanç dışarı çıkıcağımızda beni kontrol etmeden çıkmıyor resmen önce bi gelir başıma bakar makyaj yaptıysam ona laf eder napcam ben bilmiyorum hep kendim ettim

Evet aşırı kıskanç dışarı çıkıcağımızda beni kontrol etmeden çıkmıyor resmen önce bi gelir başıma bakar makyaj yaptıysam ona laf eder napcam ben bilmiyorum hep kendim ettim

Valla ne diyim canm allah yardımcın olsun bukadar abartmasa keşke peki esin sohbetlere falan katiliyormu

O din için başını kapamani istememiş buram buram kötü niyetli olduğundan istemiş . Ki başın kapali diye evde kapalı durmak zorunda değilsin.
Bu konu hür iradeyle ilgili kendi dogrularina göre hareket etmelisin
AMA
Diğer kiskancliklara asla susmamak zorundasin

Zaten ben kendim yaptım biliyorum her dediğini kabul etmemeliydim
Açılma konusuna bir şey diyemem ama diğer konularda bıçak gibi kesin tavrınızı değiştirin yani bu nedir böyle kaç yaşında insansınız yönledirilmeye ihtiyacınız yoktur eşinize de böyle söyleyin müdahalede bulunmasın siz de bir bireysiniz

Valla ne diyim canm allah yardımcın olsun bukadar abartmasa keşke peki esin sohbetlere falan katiliyormu
Yok eşim öyle değil ailesinde namaz kılmaya ilk o başladı ztn eşimin arkadaşı vefat etmişti ondan çok etkilenmiş ailesin de de çok kapalı Yok hatta bizim taraftan daha açıklar ablası falan da açık denize gider bikini falan giyer tabi evli olduğu için. Ona karışamaz bazen laf eder ama ben karışma ablana derim eskiden ablasını da kıskanırmış ama bana takık

bence katılıyor.
zaten katılmıyorsa sapık olmalı kendisi milletin camındaki kadınlara bakıyor ki cama yanaşma diyor.
Cama yanaşma nedir yahu okadarda abartilmazki tamam kadın kapanmis etmiş bukadar abartilmamamsi gerekir bence

Bu ciddi hastalık ve bence baskası için değil hazır olduğun için hazır olduğunda inandığında kapanırsin...Eğer arzu edersen tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…