- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
- Konu Sahibi Dimplesbaby
merhaba kk nın bayanları benim uzun zamandır içimde düşünüp daha kimseye paylaşamadığım bir sıkıntım var . Konuya direk giriyorum 24 yaşımdayım 3 yıllık evliyim eşimle 2011 den beri tanışıyoruz kendisini çok seviyorum huyu çok güzeldir tanıştığımızdan beri abdestli namazlı kendi zaten bu huylarını çok beğenmiştim ama çok kıskançtı tanıştığımızda ben liseye o üniversiteye gidiyordu ben o zamanlar etek giyiyordum pantolon giyermisin diye rica etmişti benim o zaman kıskanılmak hoşuma gittiği için kırmadım sonra bu böyle devam etti oje sürme onu giyme bunu giyme makyaj yapmayı çok severim makyaj yapma dedi havuzu olan bir sitede oturuyorduk havuza girme ben ne dediyse yaptım hep sevdiğimden neyse nişanlandık evlendik sonra eşimle ramazanda teravih namazlarındaki gidiyorduk tabi ben kapanıp gidiyorum (bu arada benim ailemde herkesin başı açık onun ailesinde de kayınvalidem de dahil olmak üzere başı açıktır ) kapanınca eşimin bana karşı bakışları değişti bana çok iltifatlar etti kapanmak sana çok yakıştı falan diye bende kendi kendime bir karar alıp kapandım yaklaşık 2 buçuk yıl oldu kapalıyım ama içimde bir türlü bu durumu kabul edemedim hep aklımın bi tarafında açılmak var annemin başı açık bizi görenler hep garipsiyor belki de bu durumdan sürekli aklımda lisede de kapanmak istemiştim annem hiç istememişti ama evlendikten sonra kararıma saygı duydu hiçbirşeymdemedi kapandıktan sonra kendimi daha yaşlı hissetmeye başladım eşim de kapandığım halde bana daha çok karışır oldu makyaj yapardım şimdi tabi kapalı olunca bi rimel sürsem bile belli oluyor istemiyor oda ama benim nefsim Hale’n istiyor evde tül perde bile kapalıyken çok yaklaşma perdeye diyor giymek istediğim yapmak istediğim şeyleri yapamıyorum kendimi iyi hissetmiyorum çok kıskanç eşinin ailesi Mersin’de oturuyor bilen bilir acayip sıcak biryer oraya gidince daha da daralıyorum balkona çıkarken bile karşıda kimse olmadığı halde beni kapattıkça kapatıyor kendi annesi ben kapandıktan sonra kapandı ama o balkona tişörtle evde giydiği kapriyle çıkıyor ben upuzun giyiyorum ona Bile bişey buluyor kapanınca daha iyi olur diye düşünüyordum ama daha beter kıskançlık yaptı biliyorum kapanmak Allah için yapılan bir ibadet ama ben sanki bunu eşim için yaptım Allah affetsin ve kapalılığın gerektirdiği hiçbirşeyi düzgün yapamıyorum açılmayı düşünüyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum benim gibi olan varmı açılıp sonra pişman olan açılıp kapanmak istemiyorum bana bir akıl verin lütfen beni yargılamayın açılsam eşimi bu duruma nasıl alıştırcam Benin’le aynı durumda olan varsa lütfen yardımcı olun