Yargılamadan Cevap Bekliyorum Fikirlerinize Ihtiyacim Var

3 seneni harcadıgın için birden silemiyorsun bu normal bir durum.. bir de seni aramadığı için yedirememişsin. şimdiki aşkınla mutluysan o düşüncelerini beyninin gerisine at derim

İkisine de yol ver.

Tamam bekarsın hayatına birileri girebilir ama abartmamak lazım. Ahlak nasıl evli insanlar için geçerliyse bekarlar içinde geçerli.

Ayrılmıssınız adam nıye arasın seni Aferin adam gibi adammıs bitti demis bitirmis.daha da aramamıs

3 senelik ilişki yaşadığın insanı zerre sevmemissin. Eski sevgiline 5 ay içinde döndüğünde göre o 3 senelik iliskinin hiç bir değeri yok zaten bundan sonra seni arayip neden sorsun ki biliyor ki gecmisini silip atamiyorsun hep dunlerindesin eski askina dönmen bunu gösterir. Hatta 3 sene boyunca yaşadığınız hersey yalanmis bir kesim bunu aldatma olarak da görebilir .Bir tanıdığım da aynen böyle yapti ayrıldı eski sevgilisine döndü evlendiler 1 sene olmadan boşandı .Son pismanlik fayda etmez .Eskilerden Hayır gelmez.Suan yaşadığın duygu karmasasi bile kafada aldatma ya giriyor her iki insana da haksızlık ediyorsun.

giden gider kalan sağlar bizimdir....gecmise bakmasan artık dıyorum yenı sayfalar hatta yenı defterler sende eskı takıntısı mı var eskı aska donmeler sonra dıger eskı askı dusunmeler ılgınçç?bu arada 3 yıllık ılıskının arkasından neden yanlız kalıp kafanı dınlemek yerıne eskı askınla başladın çok karışık gelıyor bu tur seyler yaa

3 yillik bir iliskiymis ama o kisi sizi sandiginiz kadar sevmemis ve deger vermemis. Bu nedenle eski sevgilinizi dusunmeniz cok anlamsiz akliniza bile getirmeyin.
Simdiki sevgilinizle mutluysaniz sorun yok. Bu kisiyle gecmiste neden ayrildiniz bilmiyorum fakat yine tedbirli olun kendinizi hemen kaptirmayin.

Ya ben anlamıyorum bu şahıslar 3 yılın sonunda ayrılmıslar üstüne birde bu konuyu acan şahıs suan eski sevgilisiyle ! Neden eski sevgilisi aramayınca deger vermemis oluyo bu ikiski bitmis zaten neden adam arasın ki.Kölen mi olucaktı senin anlayamıyorum bitmis bi iliski sınında arasa ne olcak aramasa ne olcak hem arada ne yüzle konusucaksın onunla.Aa evet iyiym eski sevgilime döndüm mü diyiceksin.Bırakın bu işleri 3 yıllık iliski bitmis te neden aramamıs hayret dogrusu

Eski sevgiline aşık olduğundan diil bu seni aramamasi egonu kırıyor onca yaşanan şey varken nasıl aramaz hastaligimi sormaz diye beynin kabul etmiyor aslında bir defa arasa ya da yüz yüze görüşsen ay iyi ki ayrilmisim diyeceksin benzer bir şeyi bende yaşadım onu sonradan görünce ayyyy ben bununla mi cikmisim 4 yıl dedim genellikle egosu yüksek insanlarda olur sakin yanlış bir şey yapıp yeni iliskini kaybetme pişman olursun zaten iyi olsaydı eski olmazdı değil mi

Bence aramamasi daha iyi vede dogru, siz saten ilk askinizla birlesmissiniz ve mutlusunuz daha önemlisi yok. 3 yillik iliskiniz arayip sorsa yeniden birlesmek istese napmayi düsünürsünüz? Bu yüzden kimsenin kimseyi aramamasi en mutlu cözüm bana göre.

senin aklın bir ona gitmiş bir buna bir onu düşünmüşsün bir diğerini bir sevgili havuzun olsun seç beğen al olmuş seninki

Genel ahlak kuralları çerçevesinde sevgilin varken eskisini düşünmen neden aramadı,değer vermiomuydu die evet doğru deil fakat bunu düşünmende ahlaksız olduğun anlamına gelmez. Düşünür valla insan durup durup güncelleme yapıo kadın beyni biyolojik gerçek. Ayrıca eski sevgilininde aramamasının tek nedeni egodur sevgisizlk fln deil yani. Sonradan dank eder erkeklere, dank ettiğinde de çok geç olduğunu farketmiştr.

Şuan icin degildi o arayip sormadi dedigim zamanlar ayrildigimiz 5 aylik surec icindeydi bu beni kirdi ama bazen dusunuyorum degerim yokmuymus bu muymus diye...

o "değerim yok mu?" konularına hiç girme işte. birinin bize değer vermemesi, kendi kaybı . takma

Dogru kisiyle yanlis zamanda beraber olmussun sanki. Eski ilskini tam atlamtmadin gibi. Yani aklinda hala cevaplanmayan soru isaretleri var gibime geliyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…