hani marjinal bizdik diyorum
ya mutluyum diyosun diğeri beni neden aramadı diyosun orda beynim fatal error veriyor
Canım zamanla yavaş yavaş izleri silinir.Sana değer vermeyen birini sen de düşünme.Bu yönden bak yani.Millete geldim mi millet iyiyide konuşur kötüyüde.O ne dedi bu ne dedi derken ömrün geçip gider.Sana değer verenlerle ol vermeyenlerle olup birdaha gelmeyecek zamanlarını boşa tüketme..
Bence siz kendinizi mutsuz etmeye yer arıyorsunuz.
Özel değilse rahatsızlığınız nedir?
Bakiyorum zaten ama bazen bi an oluyor bisiler dusunurken buluyorum kendimi. Dogru olan seyi yaptigima inaniyorum ama yine de kuruntu yapiyorum iste...Neyi kimi hangisini yargılasam bilemedim...bacım ayrıldığın niye aradın baksana onune...
Deger vermemis ki aramamis. Suan mutlusun, onun arayip aramamasini dert etme derim.
Niye hayatini olumsuz etkileyecek seyler dusunuyorsunuz anlamiyorum.
Hayir bir insan surekli olumsuz dusuncelerle gezdiğinde evrenin cevabi da olumsuz oluyor. Sonra ben niye mutlu olamiyorum diyorsunuz. Kendi enerjinizi olumlu yansitmaya bakin. Aramadiysa aramadi bitmis gitmis, hayatina yeni biri bile girmis daha ne?
Allah şifa versin.Bence siz kendinizi mutsuz etmeye yer arıyorsunuz.
Özel değilse rahatsızlığınız nedir?
Hacı saatin 5' i 13 gecesinde uyusana sendeNeyi kimi hangisini yargılasam bilemedim...bacım ayrıldığın adam niye arasın baksana önüne...
hamile olduğumdan ötürü panpa zaten..uyutmuyor sıpaHacı saatin 5' i 13 gecesinde uyusana sendehamile kadın
Maşallah maşallahhamile olduğumdan ötürü panpa zaten..uyutmuyor sıpa