• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Yerimm seni nasılsınn
İyiyimmm çiçeğim elhamdülillah sen nasılsın aşkoooo:KK37::KK36: kuzum ben napayım spordu evdi derken günler geçiyor umudumuz birgün anne olmak inşallah :anneadayı::anne: valla özledim işte öyle giriyorum arada bakınıp çıkıyorum bebiş nasıl sen iyi misin umarım iyisindir balım çok öpüyorum seni :KK60::KK36::KK28::KK74:

• Muhteşem
Reactions: Jou
İyiyimmm çiçeğim elhamdülillah sen nasılsın aşkoooo:KK37::KK36: kuzum ben napayım spordu evdi derken günler geçiyor umudumuz birgün anne olmak inşallah :anneadayı::anne: valla özledim işte öyle giriyorum arada bakınıp çıkıyorum bebiş nasıl sen iyi misin umarım iyisindir balım çok öpüyorum seni :KK60::KK36::KK28::KK74:
Ne iyi ediyorsun spor falann 😍
Biraz şifa kaptımm kuzumm grip oldum baya baya aslındaa ama bugün biraz daha iyiyim inşaallahhh olacak kuzumm herşeyin bi zmaanı varrr 🤲🤲

Ne iyi ediyorsun spor falann 😍
Biraz şifa kaptımm kuzumm grip oldum baya baya aslındaa ama bugün biraz daha iyiyim inşaallahhh olacak kuzumm herşeyin bi zmaanı varrr 🤲🤲
Oy geçmiş olsun bebeğim umarım çabucak iyilesirsin 😥 evet kuzum spora gidiyorum ye yat birşeyin olduğu yok değişiklik olsun dedim 15 günü geçti işte kafam dağılıyor 🥲her nasip vaktine esir birtanem napalım sabırla bekliyoruz 🥰🥰🥰

• Muhteşem
Oy geçmiş olsun bebeğim umarım çabucak iyilesirsin 😥 evet kuzum spora gidiyorum ye yat birşeyin olduğu yok değişiklik olsun dedim 15 günü geçti işte kafam dağılıyor 🥲her nasip vaktine esir birtanem napalım sabırla bekliyoruz 🥰🥰🥰
Oohh ohh süperr canısı
Inşaallahh yaaa burnumu çeke çeke başım agrıdı geçer elbet bağışıklığımız düşüyorr

Ya bu dede bilmiyor mu çınarın öldürdüğünü niye soruyor çınarın neden yurtdışına gitmek istediğini?

Bir dakika beynim durdu ya, dede saklamamış mı yani cesedi?

• Beğen
Ooo yeni bir heyecan. Kopan sayfada kimin adı yazıyorsa engin e o yalatmis olcak. Yekta olabilir yazar olabilir dede olabilir hatta bence teyze bile olabilir. Yani aslında engin i kurtarmak istemiyordu baştan beri ama diğerlerinden intikam almak için yapmış olabilir yardım ediyor gibi gösterip sonra son golü atmış olabilir.zaten yazara da en son anlaticam hocam falan dedi.

Back