- 25 Ağustos 2019
- 61.134
- 114.195
- 698
- 30
Aşk mantık intikam izliyorum bende şimdiEvettt starda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk mantık intikam izliyorum bende şimdiEvettt starda
İyiyimmm çiçeğim elhamdülillah sen nasılsın aşkoooo kuzum ben napayım spordu evdi derken günler geçiyor umudumuz birgün anne olmak inşallah valla özledim işte öyle giriyorum arada bakınıp çıkıyorum bebiş nasıl sen iyi misin umarım iyisindir balım çok öpüyorum seniYerimm seni nasılsınn
Ne iyi ediyorsun spor falannİyiyimmm çiçeğim elhamdülillah sen nasılsın aşkoooo kuzum ben napayım spordu evdi derken günler geçiyor umudumuz birgün anne olmak inşallah valla özledim işte öyle giriyorum arada bakınıp çıkıyorum bebiş nasıl sen iyi misin umarım iyisindir balım çok öpüyorum seni
Oy geçmiş olsun bebeğim umarım çabucak iyilesirsin evet kuzum spora gidiyorum ye yat birşeyin olduğu yok değişiklik olsun dedim 15 günü geçti işte kafam dağılıyor her nasip vaktine esir birtanem napalım sabırla bekliyoruzNe iyi ediyorsun spor falann
Biraz şifa kaptımm kuzumm grip oldum baya baya aslındaa ama bugün biraz daha iyiyim inşaallahhh olacak kuzumm herşeyin bi zmaanı varrr
Oohh ohh süperr canısıOy geçmiş olsun bebeğim umarım çabucak iyilesirsin evet kuzum spora gidiyorum ye yat birşeyin olduğu yok değişiklik olsun dedim 15 günü geçti işte kafam dağılıyor her nasip vaktine esir birtanem napalım sabırla bekliyoruz
Ağlıyormusunn yoksaammmKızlar bu kadar hormonla bu diziyi izlemekte çok zorlanıyorum ben yaa
Ay şu ceylinle ikisi bir kavuşamayacaklar. Buna bu kadar tepki verdi bir de öldürdüklerini bilseAğlıyormusunn yoksaammm
O beni aksine sinir ediyorr yeter daa yaa yönetmene sövüyorumda sövüyorummAy şu ceylinle ikisi bir kavuşamayacaklar. Buna bu kadar tepki verdi bir de öldürdüklerini bilse
Dur durrr hele benn zaten gözüm yanay ağlamaktann böyle şeylere gelemeyrummAy bende çok ağladım. Ceylin döktürüyor. Beni çok ağlatıyor.
Hayır dede bi ceset olduğunu metinden öğrendi. Sonra adamlarını aradı kayıp bi ceset varmış bulun dedi. Saklayan engin benceBir dakika beynim durdu ya, dede saklamamış mı yani cesedi?
Üstün zeka einstein engin. Son dakikada nasıl döndürdüler çocuğu salak rolünden dahiyane rolüneHayır dede bi ceset olduğunu metinden öğrendi. Sonra adamlarını aradı kayıp bi ceset varmış bulun dedi. Saklayan engin bence