• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Gün 3.fragmanla başladı 😁
Yeni bölümüyle bitsin inşallah. Amin 😇

• Komik
Reactions: Jou
Ben gece 3te yattım öncesinde ıslak kek ve poğaça yaptım belki ondan olabilir kurdu falan unutmuştum😆😆😆
Onların kokusu beni benden aldı diyorsun yani😂
İyi iyi daha iyi 💪🏻 Kurtlarla rüyada da uğraşamazdık herhalde bedenim kaldırmazdı benim 😁
Bende görmedim rüyamda.
Eşimin dedesi rahmetli olmuştu yakın zaman da onu gördüm. 😂

Onların kokusu beni benden aldı diyorsun yani😂
İyi iyi daha iyi 💪🏻 Kurtlarla rüyada da uğraşamazdık herhalde bedenim kaldırmazdı benim 😁
Bende görmedim rüyamda.
Eşimin dedesi rahmetli olmuştu yakın zaman da onu gördüm. 😂
Aynen ondan kesin 😆😆😆

Rüyamda bı kınaya davetliydim öncesi o kadar güzel sofrada yemek yedim ki .. ama kınası olacak kişi 1 aylık hamiyledi Jou Jou Selizay Selizay _Elferay_ _Elferay_
Aaaaa çok güzell rüya kuzuu birinin hamileyken görmek ben çok gördümm bunu ya en kısa zaman da güzel olumlu haberler alacaksın bitanemm 🤩

Aaaaa çok güzell rüya kuzuu birinin hamileyken görmek ben çok gördümm bunu ya en kısa zaman da güzel olumlu haberler alacaksın bitanemm 🤩
Bu ikinci rüyam yakın zamanda 🤗😍 inşallah 🙏

• Muhteşem
Inşaallahh inşaallahhh ben çok gördümm inan allahh verecekk ama zamanı var demekkii bigünn olacakk ensonda ben gelinlik giymişim eşimde damatlık köye gitmişiz el öpmeye sonra gelinliğimm bi parlıyordukii bembeyazdı anlatamam oda hamilelik yorumuyduu sonra 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendimm bende sen gibi öyle çok görürdüm hayırlı bi zamann da nasip olcakk🥰🥰

Inşaallahh inşaallahhh ben çok gördümm inan allahh verecekk ama zamanı var demekkii bigünn olacakk ensonda ben gelinlik giymişim eşimde damatlık köye gitmişiz el öpmeye sonra gelinliğimm bi parlıyordukii bembeyazdı anlatamam oda hamilelik yorumuyduu sonra 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendimm bende sen gibi öyle çok görürdüm hayırlı bi zamann da nasip olcakk🥰🥰
Senin rüyanda çok güzelmiş beni etkileyen rüyalardan biri de ben hamileydim o duyduğu öyle bı hissettim sanki gerçekten hamileymisim gibi .. Rabb'im daha fazla bekletmesin inşallah 🙏

• Muhteşem
İnşallah canımmm🤲🏻
Senin rüyanda çok güzelmiş beni etkileyen rüyalardan biri de ben hamileydim o duyduğu öyle bı hissettim sanki gerçekten hamileymisim gibi .. Rabb'im daha fazla bekletmesin inşallah 🙏
Çokkkk aminnnn 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese en kolayından hayırlı evlatlar nasip etsin canlarım.

Back