- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.042
- 83
Valla çok merak ediyorum bu bölümü. En çok yektayla savcı neden o gün birlikteydiler onu merak ediyorumYarınnnolayy enginli konuşmalar bizi bekleyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla çok merak ediyorum bu bölümü. En çok yektayla savcı neden o gün birlikteydiler onu merak ediyorumYarınnnolayy enginli konuşmalar bizi bekleyy
Evettt bendee bakalımmValla çok merak ediyorum bu bölümü. En çok yektayla savcı neden o gün birlikteydiler onu merak ediyorum
Ben gece 3te yattım öncesinde ıslak kek ve poğaça yaptım belki ondan olabilir kurdu falan unutmuştumKız limon sende de iyi mide varmış. Biz dün kurt dedik kıl dedik sen sofrada yemek diyorsun
Onların kokusu beni benden aldı diyorsun yaniBen gece 3te yattım öncesinde ıslak kek ve poğaça yaptım belki ondan olabilir kurdu falan unutmuştum
Aynen ondan kesinOnların kokusu beni benden aldı diyorsun yani
İyi iyi daha iyi Kurtlarla rüyada da uğraşamazdık herhalde bedenim kaldırmazdı benim
Bende görmedim rüyamda.
Eşimin dedesi rahmetli olmuştu yakın zaman da onu gördüm.
Vallaha öyle olduGün 3.fragmanla başladı
Yeni bölümüyle bitsin inşallah. Amin
Bu ikinci rüyam yakın zamanda inşallahAaaaa çok güzell rüya kuzuu birinin hamileyken görmek ben çok gördümm bunu ya en kısa zaman da güzel olumlu haberler alacaksın bitanemm
Inşaallahh inşaallahhh ben çok gördümm inan allahh verecekk ama zamanı var demekkii bigünn olacakk ensonda ben gelinlik giymişim eşimde damatlık köye gitmişiz el öpmeye sonra gelinliğimm bi parlıyordukii bembeyazdı anlatamam oda hamilelik yorumuyduu sonra 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendimm bende sen gibi öyle çok görürdüm hayırlı bi zamann da nasip olcakkBu ikinci rüyam yakın zamanda inşallah
Senin rüyanda çok güzelmiş beni etkileyen rüyalardan biri de ben hamileydim o duyduğu öyle bı hissettim sanki gerçekten hamileymisim gibi .. Rabb'im daha fazla bekletmesin inşallahInşaallahh inşaallahhh ben çok gördümm inan allahh verecekk ama zamanı var demekkii bigünn olacakk ensonda ben gelinlik giymişim eşimde damatlık köye gitmişiz el öpmeye sonra gelinliğimm bi parlıyordukii bembeyazdı anlatamam oda hamilelik yorumuyduu sonra 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendimm bende sen gibi öyle çok görürdüm hayırlı bi zamann da nasip olcakk
Hayırlı bi zamanda olcak kuzumm dualarımdasınSenin rüyanda çok güzelmiş beni etkileyen rüyalardan biri de ben hamileydim o duyduğu öyle bı hissettim sanki gerçekten hamileymisim gibi .. Rabb'im daha fazla bekletmesin inşallah
Allah razı olsun canımHayırlı bi zamanda olcak kuzumm dualarımdasın
İnşallah canımmmBu ikinci rüyam yakın zamanda inşallah
Çokkkk aminnnn Rabbim isteyen herkese en kolayından hayırlı evlatlar nasip etsin canlarım.Senin rüyanda çok güzelmiş beni etkileyen rüyalardan biri de ben hamileydim o duyduğu öyle bı hissettim sanki gerçekten hamileymisim gibi .. Rabb'im daha fazla bekletmesin inşallah
Amin inşallahİnşallah canımmm
Çokkkk aminnnn Rabbim isteyen herkese en kolayından hayırlı evlatlar nasip etsin canlarım.
Ama yok kızzz. Çok şükür kurt murt görmedim._Elferay_ gördünmüü heleeee rüyaa
Hahahahah iyiymişşAma yok kızzz. Çok şükür kurt murt görmedim.
Eşimin rahmetli dedesini gördüm