- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.410
- 548
Ula nasıl bir gif arşivi var sende efossun yaa ahahahsyfj her gülmeme adet döneminin yarısı gidiyor alttan Allah cezanı git

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ula nasıl bir gif arşivi var sende efossun yaa ahahahsyfj her gülmeme adet döneminin yarısı gidiyor alttan Allah cezanı git
Şiiiiştttttttt eee nabersin ela cukkkkk bu nick nerden estii böyle ettin
Yok olmaz unutamıyorum ben ayrıca en son Google dan bakıp hemen kapattım açarsam son sayfa gözükecek ne yapacam bilmiyorumHerşeyi yaşanmamış sayabiliriz![]()
1. Sınıf annesi olunca başka nick terbizyesizlik olur diye düşündüm.Şiiiiştttttttt eee nabersin ela cukkkkk bu nick nerden estii böyle ettin![]()
Bi kapat aç telefonu belki düzeltirYok olmaz unutamıyorum ben ayrıca en son Google dan bakıp hemen kapattım açarsam son sayfa gözükecek ne yapacam bilmiyorum![]()
Derin nefes al. Burundan al, ağızdan ver.Yok olmaz unutamıyorum ben ayrıca en son Google dan bakıp hemen kapattım açarsam son sayfa gözükecek ne yapacam bilmiyorum![]()
Daha bende ne cevherler varUla nasıl bir gif arşivi var sende efossun yaa ahahahsyfj her gülmeme adet döneminin yarısı gidiyor alttan Allah cezanı git![]()
Hahahaha güzell amaa güsel düşünmüşsün bunu etmeyee1. Sınıf annesi olunca başka nick terbizyesizlik olur diye düşündüm.![]()
Ya bu gifi nasıl yüklüyorsunuz buraya kızlar ben bi beceremedim. Becerseydim bide ben kendimi sergileyecektimDaha bende ne cevherler var![]()
Derin nefes al. Burundan al, ağızdan ver.
Ben inanıyorum sana yaparsın![]()
Ay yok kız değiştireceğim ama ne yapsam bilemedim bana fikir verinHahahaha güzell amaa güsel düşünmüşsün bunu etmeyee![]()
Anlatsınlar asko şimdi ben karışık anlatırımYa bu gifi nasıl yüklüyorsunuz buraya kızlar ben bi beceremedim. Becerseydim bide ben kendimi sergileyecektimSelizay a
![]()
Yok bu kadar yapma . Bu adam resmen ıkınıyor bacımböyle mi mesela![]()
![]()
El-ele-elle yap askoAy yok kız değiştireceğim ama ne yapsam bilemedim bana fikir verin![]()
AhhahahahhahahaEl-ele-elle yap asko![]()
Aşko sen bana bi gif yüklemeyi anlatsana sana zahmet. L Limonlu Su beni başından savdıYaaa ahah of, karın kası yaptım. Bırakın beni sınav kağıdı okuyom ben yiaaaaaa daha 10 şube var![]()
Yaaa ahah of, karın kası yaptım. Bırakın beni sınav kağıdı okuyom ben yiaaaaaa daha 10 şube var![]()
Benimde aklıma bitürlü gelmezzz eski nickime döncem bende jou du benimde bu cotton bana şans getirmedii bence değişmeeeAy yok kız değiştireceğim ama ne yapsam bilemedim bana fikir verin![]()