- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.385
- 548
Ula nasıl bir gif arşivi var sende efossun yaa ahahahsyfj her gülmeme adet döneminin yarısı gidiyor alttan Allah cezanı git
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ula nasıl bir gif arşivi var sende efossun yaa ahahahsyfj her gülmeme adet döneminin yarısı gidiyor alttan Allah cezanı git
Şiiiiştttttttt eee nabersin ela cukkkkk bu nick nerden estii böyle ettin
Yok olmaz unutamıyorum ben ayrıca en son Google dan bakıp hemen kapattım açarsam son sayfa gözükecek ne yapacam bilmiyorumHerşeyi yaşanmamış sayabiliriz
1. Sınıf annesi olunca başka nick terbizyesizlik olur diye düşündüm.Şiiiiştttttttt eee nabersin ela cukkkkk bu nick nerden estii böyle ettin
Bi kapat aç telefonu belki düzeltirYok olmaz unutamıyorum ben ayrıca en son Google dan bakıp hemen kapattım açarsam son sayfa gözükecek ne yapacam bilmiyorum
Derin nefes al. Burundan al, ağızdan ver.Yok olmaz unutamıyorum ben ayrıca en son Google dan bakıp hemen kapattım açarsam son sayfa gözükecek ne yapacam bilmiyorum
Daha bende ne cevherler varUla nasıl bir gif arşivi var sende efossun yaa ahahahsyfj her gülmeme adet döneminin yarısı gidiyor alttan Allah cezanı git
Hahahaha güzell amaa güsel düşünmüşsün bunu etmeyee1. Sınıf annesi olunca başka nick terbizyesizlik olur diye düşündüm.
Ya bu gifi nasıl yüklüyorsunuz buraya kızlar ben bi beceremedim. Becerseydim bide ben kendimi sergileyecektim Selizay aDaha bende ne cevherler var
Derin nefes al. Burundan al, ağızdan ver.
Ben inanıyorum sana yaparsın
Ay yok kız değiştireceğim ama ne yapsam bilemedim bana fikir verinHahahaha güzell amaa güsel düşünmüşsün bunu etmeyee
Anlatsınlar asko şimdi ben karışık anlatırımYa bu gifi nasıl yüklüyorsunuz buraya kızlar ben bi beceremedim. Becerseydim bide ben kendimi sergileyecektim Selizay a
Yok bu kadar yapma . Bu adam resmen ıkınıyor bacımböyle mi mesela
El-ele-elle yap askoAy yok kız değiştireceğim ama ne yapsam bilemedim bana fikir verin
AhhahahahhahahaEl-ele-elle yap asko
Aşko sen bana bi gif yüklemeyi anlatsana sana zahmet. L Limonlu Su beni başından savdıYaaa ahah of, karın kası yaptım. Bırakın beni sınav kağıdı okuyom ben yiaaaaaa daha 10 şube var
Yaaa ahah of, karın kası yaptım. Bırakın beni sınav kağıdı okuyom ben yiaaaaaa daha 10 şube var
Benimde aklıma bitürlü gelmezzz eski nickime döncem bende jou du benimde bu cotton bana şans getirmedii bence değişmeeeAy yok kız değiştireceğim ama ne yapsam bilemedim bana fikir verin