- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.410
- 548
Hiç yüklemedim buraya bilmiyorum desemAşko sen bana bi gif yüklemeyi anlatsana sana zahmet. @Limonlu Su beni başından savdı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç yüklemedim buraya bilmiyorum desemAşko sen bana bi gif yüklemeyi anlatsana sana zahmet. @Limonlu Su beni başından savdı![]()
Hahahahahahaagülmekten olünce burda çıkacağidii az daha fırlayacagidiii sizee bebükkk@cotton daha günün dolmadı yoksa aynen böyle olurdu bizde aynı şekilde kurcuklar çıkardı![]()
![]()
Hahahahaha@cotton daha günün dolmadı yoksa aynen böyle olurdu bizde aynı şekilde kurcuklar çıkardı![]()
![]()
Kız yokkkk. Cotton çok güzel benceBenimde aklıma bitürlü gelmezzz eski nickime döncem bende jou du benimde bu cotton bana şans getirmedii bence değişmeee![]()
Bizde tütaridükkkkkHahahahahahaagülmekten olünce burda çıkacağidii az daha fırlayacagidiii sizee bebükkk![]()
Neyse ben bi konu açayım o zaman.Hiç yüklemedim buraya bilmiyorum desem![]()
Canımm şans vermedii bana coğu kişi jou yu istiyorrKız yokkkk. Cotton çok güzel bence![]()
bdv ye açıp ACİL yazmayı unutmaNeyse ben bi konu açayım o zaman.
Gif burda nasıl yükleniyor. Allah rızası için yardım diyim![]()
Tamam kız tamam seni mi kıracağım jou olsun bariCanımm şans vermedii bana coğu kişi jou yu istiyorr![]()
Bunu hatırlattığın için çokkkkkkkkkkkkkkk minnettarımbdv ye açıp ACİL yazmayı unutma![]()
Yerimm seniii dahaaa ocağa çok varTamam kız tamam seni mi kıracağım jou olsun bari![]()
Ben zaten uyumuşumm başım çatlayyyy haydiiiii rüyanda görürsenn anlattBenim uykum geldi Allah’a emanettttt![]()
Ben zaten uyumuşumm başım çatlayyyy haydiiiii rüyanda görürsenn anlatt![]()
Iyi gecelerrr canımcımm görüşürüzzzz
Hadi Allah’a emanet olun kızlar.
Bakalım ne göreceğim rüyamda bende merak eder oldum
Sabah görüşürüz ❤![]()
Sen daha baldan tatlııAy cok tatlisiniz gene sayenizde izledik
Yarınnnolayy enginli konuşmalar bizi bekleyyŞahtı şahbaz olmuş Engin saçını kesince![]()