Hiç yüklemedim buraya bilmiyorum desemAşko sen bana bi gif yüklemeyi anlatsana sana zahmet. @Limonlu Su beni başından savdı
Hahahahahahaagülmekten olünce burda çıkacağidii az daha fırlayacagidiii sizee bebükkk@cotton daha günün dolmadı yoksa aynen böyle olurdu bizde aynı şekilde kurcuklar çıkardı
Hahahahaha@cotton daha günün dolmadı yoksa aynen böyle olurdu bizde aynı şekilde kurcuklar çıkardı
Kız yokkkk. Cotton çok güzel benceBenimde aklıma bitürlü gelmezzz eski nickime döncem bende jou du benimde bu cotton bana şans getirmedii bence değişmeee
Bizde tütaridükkkkkHahahahahahaagülmekten olünce burda çıkacağidii az daha fırlayacagidiii sizee bebükkk
Neyse ben bi konu açayım o zaman.Hiç yüklemedim buraya bilmiyorum desem
Canımm şans vermedii bana coğu kişi jou yu istiyorrKız yokkkk. Cotton çok güzel bence
bdv ye açıp ACİL yazmayı unutmaNeyse ben bi konu açayım o zaman.
Gif burda nasıl yükleniyor. Allah rızası için yardım diyim
Tamam kız tamam seni mi kıracağım jou olsun bariCanımm şans vermedii bana coğu kişi jou yu istiyorr
Bunu hatırlattığın için çokkkkkkkkkkkkkkk minnettarımbdv ye açıp ACİL yazmayı unutma
Yerimm seniii dahaaa ocağa çok varTamam kız tamam seni mi kıracağım jou olsun bari
Ben zaten uyumuşumm başım çatlayyyy haydiiiii rüyanda görürsenn anlattBenim uykum geldi Allah’a emanettttt
Ben zaten uyumuşumm başım çatlayyyy haydiiiii rüyanda görürsenn anlatt
Iyi gecelerrr canımcımm görüşürüzzzz
Hadi Allah’a emanet olun kızlar.
Bakalım ne göreceğim rüyamda bende merak eder oldum
Sabah görüşürüz ❤
Ay cok tatlisiniz gene sayenizde izledik
Sen daha baldan tatlııAy cok tatlisiniz gene sayenizde izledik
Şahtı şahbaz olmuş Engin saçını kesince
Yarınnnolayy enginli konuşmalar bizi bekleyyŞahtı şahbaz olmuş Engin saçını kesince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?