Pars’ın gizemi dökülüyor ortayaVayyyyyy o gece beraberler miş. Pars Yekta
Bende dededen bişeyler bekliyorum da Zafer yaşamıyor. Bi sitede dizinden kesin ayrıldığını okumuştum gündüzBende geldiimm. Bence bu kızın babası yaşıyo dede kaçırdı
Kötü iş kötü iş hiç seslenmePars yekta ne is
ay cidden ya bende öyleyim. Oyunculuk, tavır, tarz süperYalniz ben pars hayranim cirkin kralim benim
O ceset nasıl kokmadı arabada yaBende dededen bişeyler bekliyorum da Zafer yaşamıyor. Bi sitede dizinden kesin ayrıldığını okumuştum gündüz
Ay evet ya bende stres oldum koktu kokacak diye.O ceset nasıl kokmadı arabada ya
Ses tonu hele mimikler cok iyiay cidden ya bende öyleyim. Oyunculuk, tavır, tarz süper
Uyuşturucu işi çıkacak altından herhaldeeneee parsta delirdi. Naptı bunlar ay yektayla o gün?
Yok ya parscim onu yapmaz bence kari kiz olayi bekar sonucta ama adinin alemlere karissin istemiyor galibaUyuşturucu işi çıkacak altından herhalde
Ay ay karı kız olayı için bu kadar olay çıkmazdı bence pars bayağı çekindi çünküYok ya parscim onu yapmaz bence kari kiz olayi bekar sonucta ama adinin alemlere karissin istemiyor galiba
Kemalim yapmama döndü buYok ya parscim onu yapmaz bence kari kiz olayi bekar sonucta ama adinin alemlere karissin istemiyor galiba
Şeref yoksunu pisliklerBu Engin çok fena. Kendini kurtarmak için babasını nasıl satıyor. Yekta'da kart zampara. Küçücük kızlarla takılıyor.
Ben Aylin’den güzel bi dayak hatta bıçak dayama beklerdim. Psikolojik de hasta ya zaten. Bu hastanelik eder metresi diyordum.Aylin de çok karaktersiz neymiş susacakmış. Neymiş başka kayba dayanamazmış. Neymiş kızını babasız büyütmeyecekmiş. Tam benlik konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?