- 28 Ocak 2015
- 1.099
- 2.013
- 133
Süpperimmmm kuzucum. Enerjik, heyecanlı....Nasılsın canımm
sen nasılsın bakalım? bebiş nasıll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpperimmmm kuzucum. Enerjik, heyecanlı....Nasılsın canımm
Mide bulantıyla uğraşıyorum vallahaaSüpperimmmm kuzucum. Enerjik, heyecanlı....
sen nasılsın bakalım? bebiş nasıll
GünaydunnnnnnnnGünaydınnn
Mide bulantıyla uğraşıyorum vallahaa
Enerjim düşük buaralarr
Bebiş iyi çok şükürr
Patates türlü şeyleri yiyemiyorum kuzum meyvede yasak şekerleme yaptığı için halbuki benim şekerim var dünyada haberim yokBelki faydası olur. Yeşil elma etimek patates püresi ve leblebi haftalarca sadece bunlarla beslendiğimi bilirim bide hepsi geçici bunu da unutma
Allah ikinizin de iyiliğini versin inşallah.Mide bulantıyla uğraşıyorum vallahaa
Enerjim düşük buaralarr
Bebiş iyi çok şükürr
Aaa hiç gecirmediniz galiba bulantı baya rahat atlattınızz sizdeeAllah ikinizin de iyiliğini versin inşallah.
Benim de 3 tane çocuğum var bulantı nedir hiç bilmem. Allah yardımcın olsun kuzucum
Yani bulantım yoktu ancak çok ciddi uyku halim vardı. Doğuma kadar uyumak isterdim aylarcaAaa hiç gecirmediniz galiba bulantı baya rahat atlattınızz sizdee
Allah bagışlasınn hemde üçtanee
Ahaaa yaşın 36 falan diye hesapladım niye neolcak tas gibi karısınızzzzYani bulantım yoktu ancak çok ciddi uyku halim vardı. Doğuma kadar uyumak isterdim aylarca
Alakh razı olsun bu arada 3 tane deyince yaşım ileri zannetme daha 25 yaşındayım
Aynen bebeğim 17 yaşında evlendim annem öldükten sonra. Ardı arkasına da 3 bebeyi de kenara koydukAhaaa yaşın 36 falan diye hesapladım niye neolcak tas gibi karısınızzzz
Çok erken evlendiniz o zaman
Oohh maşaallahhh allah uzun ömurler versin canım beniimmAynen bebeğim 17 yaşında evlendim annem öldükten sonra. Ardı arkasına da 3 bebeyi de kenara koyduk
Unumu eledim eleğimi astım yani
Aynen bebeğim 17 yaşında evlendim annem öldükten sonra. Ardı arkasına da 3 bebeyi de kenara koyduk
Unumu eledim eleğimi astım yani
Aminn Allah razı olsun.Öncelikle başın sağ olsun.
Hey maşallah Allah sağlık sıhhat versin, büyük aile cook severim aslında ama hiç cesaretim yok acaba daha çocuk düşünüyor musun? Şuan yaş kaç?
Ben 31 yaşındayım 2 evladım var daha da gözüm kesmiyor nedense
Gözüm yollarda kaldııı❤Geldim geldim