• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Mide bulantıyla uğraşıyorum vallahaa 🤦‍♀️
Enerjim düşük buaralarr 🤷‍♀️
Bebiş iyi çok şükürr 🤲

Belki faydası olur. Yeşil elma etimek patates püresi ve leblebi haftalarca sadece bunlarla beslendiğimi bilirim 😁😇 bide hepsi geçici bunu da unutma 🤰

• Beğen
Reactions: Jou
Belki faydası olur. Yeşil elma etimek patates püresi ve leblebi haftalarca sadece bunlarla beslendiğimi bilirim 😁😇 bide hepsi geçici bunu da unutma 🤰
Patates türlü şeyleri yiyemiyorum kuzum meyvede yasak şekerleme yaptığı için halbuki benim şekerim var dünyada haberim yok🤦‍♀️
Geçecekk evett kuzumm aam oyle çok bulanmadı sanırım giriyoruz düzene🥰

Mide bulantıyla uğraşıyorum vallahaa 🤦‍♀️
Enerjim düşük buaralarr 🤷‍♀️
Bebiş iyi çok şükürr 🤲
Allah ikinizin de iyiliğini versin inşallah.🤲🏻
Benim de 3 tane çocuğum var bulantı nedir hiç bilmem. Allah yardımcın olsun kuzucum ❤️

• Beğen
Aaa hiç gecirmediniz galiba bulantı baya rahat atlattınızz sizdee 🥰
Allah bagışlasınn hemde üçtanee 🤩
Yani bulantım yoktu ancak çok ciddi uyku halim vardı. Doğuma kadar uyumak isterdim aylarca 😂
Alakh razı olsun bu arada 3 tane deyince yaşım ileri zannetme daha 25 yaşındayım 🙈😁

Ahaaa yaşın 36 falan diye hesapladım niye neolcak tas gibi karısınızzzz 🤩
Çok erken evlendiniz o zaman 🤗
Aynen bebeğim 17 yaşında evlendim annem öldükten sonra. Ardı arkasına da 3 bebeyi de kenara koyduk 😁
Unumu eledim eleğimi astım yani 😂

• Beğen
Aynen bebeğim 17 yaşında evlendim annem öldükten sonra. Ardı arkasına da 3 bebeyi de kenara koyduk 😁
Unumu eledim eleğimi astım yani 😂

Öncelikle başın sağ olsun.
Hey maşallah 😍 Allah sağlık sıhhat versin, büyük aile cook severim aslında ama hiç cesaretim yok acaba daha çocuk düşünüyor musun? Şuan yaş kaç?
Ben 31 yaşındayım 2 evladım var daha da gözüm kesmiyor nedense 🙄

• Beğen
Öncelikle başın sağ olsun.
Hey maşallah 😍 Allah sağlık sıhhat versin, büyük aile cook severim aslında ama hiç cesaretim yok acaba daha çocuk düşünüyor musun? Şuan yaş kaç?
Ben 31 yaşındayım 2 evladım var daha da gözüm kesmiyor nedense 🙄
Aminn Allah razı olsun.
Yok canım düşünmüyorum şimdilik. Rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah.
17 yaşında evlendim ardı arkasına 3 çocuğumuz oldu. Şu an 25 yaşındayım :)

Beeeeen

16369124760547532502920610238033.jpg

Vayyyyyy o gece beraberler miş. Pars Yekta 🙄🤔

Bende geldiimm. Bence bu kızın babası yaşıyo dede kaçırdı

Back