Anlasdik ben kari kiz diyom yasi kucuk kiz olabilir cok pislik bi durum olabilirKemalim yapmama döndü bu
İnşallah karı kızdır ama uyuşturucu çıkınca bana yazacaksın sen
Tamam bende uyuşturucu diyorum.Anlasdik ben kari kiz diyom yasi kucuk kiz olabilir cok pislik bi durum olabilir
Peki neden uyusturucu yani nasil geldin o fikre satis mi yapiyorlarTamam bende uyuşturucu diyorum.
Bakalım kimin dediği çıkacak
Heyecanla bekleyecez
Yekta biz sizi iyi biliriz sizde bizi derken bişeyler ima etti ki her ne kadar Yekta karı kız işiyle uğraşıyor olsa da uyuşturucuyla da uğraşıyor. Diğer bölümde de Pars iki de bi gözlerine damla damlatıp durdu. Yani tam somut bişey olmasa da böyle hissettimPeki neden uyusturucu yani nasil geldin o fikre satis mi yapiyorlar
Ne yazığı beeeeeAy anneye yazık ya kaldı aç aç dışarıda yekta yüzünden
Kız ben uçan kuşa acırım yapım öyleNe yazığı beeeee
Katil oğlunu korumak için böyle bi işe girmeyecekti oda
Vicdanının sesini dinleseydi keşke
Ben dedim işteeeeAy o parsın koluna ne olmuş öyle
Böyle pisliklere acınmaz bacım. Uçan kuşa acı amaKız ben uçan kuşa acırım yapım öyle
Hastalik da olabilir ya.Ben dedim işteeeeUyuşturucuyla alakalı bi sağlık sorunu yaşıyor bence. Hissizlik var gibi sanki
Kadın neyine güvendi oğluyla birlik olurken. Ev Yekta'nın, araba Yekta'nın, para Yekta'nın. Sap gibi kaldı ortadaAy anneye yazık ya kaldı aç aç dışarıda yekta yüzünden
Yok iktidarsızlıkHastalik da olabilir ya.
Hiç uyumuyo,yemiyo,kolu tutmuyo adamın
He valla haaa...Kadın neyine güvendi oğluyla birlik olurken. Ev Yekta'nın, araba Yekta'nın, para Yekta'nın. Sap gibi kaldı ortada
Yok yok halvet olamadan katil matil olayları çıkar ortaya bizim de canımız çıkar burda ekran karşısındaBunlar koklaşmaya başladı iki bölüme aşık olurlar sonra hop babasının ölümü katil kardeşi derken yine ayrılırlar biz yine bekleriz böylebelki hamile kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?