Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaa kiz baya olduuu ama eski haline donecem ya alışamadım bunaJou bebeğim isminde değişmiş hayırlı olsun
Sen onları aşk101 dizisinde gör 2ci sezondaAllahim sana geliyorum nasıl güzeller. Ama çıplaklık için daha erkendi yaaa
Ooo orda saymiyorum zaten ama dizinin ruhuna çok uymadı gibiSen onları aşk101 dizisinde gör 2ci sezonda
Bilmemm ama bunlar böylee sonuna kadar partner gidicek gibi bide evlenseler olaaayyOoo orda saymiyorum zaten ama dizinin ruhuna çok uymadı gibi
Nasıl fingirdiyolar amaaAllahim sana geliyorum nasıl güzeller. Ama çıplaklık için daha erkendi yaaa
Seni cotton olarak tanıdım cotton olarak kal kuzum sen böyle daha güzelsinaaaaa kiz baya olduuu ama eski haline donecem ya alışamadım buna
Canım benim teşekkür ederiimm hayırlısı nasıl alıştıysanız öyle olsun o haldeSeni cotton olarak tanıdım cotton olarak kal kuzum sen böyle daha güzelsin
GünaydınnnUyandık ve günün telaşı başladı.. birden aklıma bugün günlerden pazar olduğunu, ve yargı nin yeni bölümü çıkacağını düşününce, bana nasıl bir enerji kattığını anlatamam.
Çocuklar ve eşimin anlamsız bakmasını saymazsak herşey yolunda
Günaydınnn
Boşver salla onları sen akşama odaklan. Valla bende kendi kendime evde dolanıp bugün günlerden yargı diyip duruyorum. Kahvaltıya babamlara gidiyorum. Ordan erkence gelip çocukları erkenden yatırıp eşimle yargı izleme hayali kuruyorum bende
Ohhhh züperrrrrrAfiyet olsun şimdiden. Yalnız değilmişim, aynı o şekil aklımda fragman dönüyor
Benim ki nöbete gidiyor yalnız ben ve keyfim izleriz artık. Çocuklarım da o saate kalmıyor zaten
Sorma sormaOooo yargıcılarr günaydıınnnnnn
Pek bi heyecanlı herkes benim gibi
Daha bekle sen. Herkesin altından bişey çıkıyor Neva’dan da çıkar elbetBu hikayede yanan Neva oldu .
Nasılsın canımmSorma sorma
Neva ne yapsak hak valla , adam ayrıldı haftasına evlendi . Zorla Neva yı cıldırtacaklarDaha bekle sen. Herkesin altından bişey çıkıyor Neva’dan da çıkar elbet