Kız eklemistim onu gitmişim ilk fragmanı eklemişim ilk sayfada
Vuuu havada aşkkk kokusu varrr
Hee görmedimKız eklemistim onu gitmişim ilk fragmanı eklemişim ilk sayfadaama iyi ettin gene
Olsun paylaşmak güzel şeyyHee görmedim
Kızlar ben bide şey düşünüyorum bilmiyorum siz nasıl düşünürsünüz de ?
Hemen aşk sevmiyorum ben. Mesela bu dizi hukuk temalı bi dizi ve biz en çok katili merak ettik izlemeye başlarken. Şimdi katilin Engin olduğu ortaya çıktı. Seyircinin soru işaretleri cevaplandı ve o ilk heyecanımız dindi ama senarist heyecanı diri tutmak için Ceylin ve Ilgaz’ı yakınlaştırıyor hemen. Evet aşk tabiki olsun ama bu raddede bana biraz itici geldi.
Bilmiyorum sıkı bi Müge Anlı takipçisi olduğum içindir belki cinayet araştırmak daha cazip geliyor bana
Ilgaz’la Ceylin’ de çok yakışıyorlar ama bunu da söylemeden geçemeyeceğim
delillerin eniştenin evinde olması durumu da var eğer engin de onu söylerse ortalık karışırAynı kafadan bende varım
Sadece şimdi çınar ve ceylinin babası ne oldu ne olacak diye pazarı bekliyor gibiyim. Umarım orda güzel bir dosya oluşur. Ayrıca o kayıp emekli topal polis de bulunmuș, kaybolduğu gece ceylinin babasıyla aynı meyhanede olması
Bakalım senarist bizi şaşırtacak mi
delillerin eniştenin evinde olması durumu da var eğer engin de onu söylerse ortalık karışır
Evet ya.. İşte i o kadar soru işareti var ki aklımızda aşka gerek yok şu anAynı kafadan bende varım
Sadece şimdi çınar ve ceylinin babası ne oldu ne olacak diye pazarı bekliyor gibiyim. Umarım orda güzel bir dosya oluşur. Ayrıca o kayıp emekli topal polis de bulunmuș, kaybolduğu gece ceylinin babasıyla aynı meyhanede olması
Bakalım senarist bizi şaşırtacak mi
Yeni girmedi o, incinin arkadaşı ilk bölümlerde vardı.Neva'ya çok aşık olmamış bence zaten.buarada gerçek hayatta da o kadını çok seviyorum yaceylin'e kayması bence ondan hızlı gelişti.ama böyle aşkların en başlarını seviyorum ben güzel oluyor.direkt aşka baglazlar sanmıyorum bu dizi oyle bir dizi değil bence.
Bir de çınarın yanına gelen kız yeni girmiş hulya Avşar in kızına benzemiyor mu
Kv evimdeyim. Sürekli trt belgesel açık, sanırım bütün ahali karşısında yargı açamayacam bugünKimler geri sayıma başladı
Ne güzel bende alıcaktım ama vicdanım el vermedi afiyet olsun sana bende gidip yeşil çayımı alıyımCips ler mısırlar bugün herşey serbest akşam yemeği yemedim
Ne güzel bende alıcaktım ama vicdanım el vermedi afiyet olsun sana bende gidip yeşil çayımı alıyım
Diğer kanalda da güzel bir dizi başladı, napsam
Elbet bir gün foxNeymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?