- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Herkes şirifsizlik yapıyi dizideAynen ya nefsi müdafaa olacaktı ne güzel . Şimdi metin o arkadaşının üstüne yıkarsa suçu şaşırmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes şirifsizlik yapıyi dizideAynen ya nefsi müdafaa olacaktı ne güzel . Şimdi metin o arkadaşının üstüne yıkarsa suçu şaşırmam
Pisliği örtseler de alttan kokusu çıkacak.Aynen ya nefsi müdafaa olacaktı ne güzel . Şimdi metin o arkadaşının üstüne yıkarsa suçu şaşırmam
Ben seviyoreeeeHaha şu parsa bazen sinir oluyorum bazen seviyorum shfh değişik bi tip
BendeBen seviyoreeee
Onu kullanırlar boş bırakmazlar. Genelde detayları sonradan kullanıyorlarDizi evet çok güzel ama bazı yerler kopuk. Nasıl mı ceylinin akıllı babası bir emniyet amirini bir yere kapatmıştı ve oğlu babasını arıyordu hatta Ilgaz in babasının yolunu kesti ki babamı gördün mü diye . O da görmediğini söylemişti 2 ,3 bölüm önceye dek şimdi ortada hicbisey yok
O adam hastanede şimdiDizi evet çok güzel ama bazı yerler kopuk. Nasıl mı ceylinin akıllı babası bir emniyet amirini bir yere kapatmıştı ve oğlu babasını arıyordu hatta Ilgaz in babasının yolunu kesti ki babamı gördün mü diye . O da görmediğini söylemişti 2 ,3 bölüm önceye dek şimdi ortada hicbisey yok
Hiç şaşırmadımOhaaaa ahahahhahahs