- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Ay gözümüzün önünde aşık olıyolllaaaaAyyyy 2 ciyi ekledim sandimm ilk fragmani eklemisim kuzum 2ci fragmani ilksayfada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gözümüzün önünde aşık olıyolllaaaaAyyyy 2 ciyi ekledim sandimm ilk fragmani eklemisim kuzum 2ci fragmani ilksayfada
Nevadan neden ayrıldığını bilmiyoruz kiiiiNasıl bu kadar çabuk nevayi unutabiliyo anlamıyorum ben kızıyorum bu kurguya
EveeetttttAy gözümüzün önünde aşık olıyolllaaaa
bende öyle anladım sanki ama değildirÇınarın babası Ceylinin babasını mı yakıyor
aynen ilk defa belli ediyorlar duygularınıAy gözümüzün önünde aşık olıyolllaaaa
Olabilir. Belki de babası ölmedibende öyle anladım sanki ama değildir
ölmesin yavrum çınarın başı beladan kurtulmuyor daha inciye aşık olduğunu bile söyleyemediOlabilir. Belki de babası ölmedi
Valla yaölmesin yavrum çınarın başı beladan kurtulmuyor daha inciye aşık olduğunu bile söyleyemedi
gelen vuruyor giden vuruyor o bile anlamıyor ne olduğunuValla ya
Öyle de ne olmuş olabilir hala konusabildiklerine göre çok fena bişey olmasa gerek çünkü ona kızgın değil Ilgaz.Nevadan neden ayrıldığını bilmiyoruz kiiii
MantıklıÖyle de ne olmuş olabilir hala konusabildiklerine göre çok fena bişey olmasa gerek çünkü ona kızgın değil Ilgaz.
Canımm ya ilk fragmanını eklemişim yanlışlıkla ilksayfada ikinci fragman var bakabilirsinBüyük bir heyecanla bekliyorum bomba gibi bölüm
Canım yaa herkese tektek diyorum vallahii 2 ci fragmanı çıkmıştı onu ekleyeceğime ilk fragmanı eklemişim ilk sayfada bakabilirsinFragman Sezen’den güzel,
Sezen fragmandan
Aşırı süper yaaaaaaaaa
Kız baktım ben keşke bana yorulmasaydın. Diğerlerine yazdığını okuyup baktım hemenCanım yaa herkese tektek diyorum vallahii 2 ci fragmanı çıkmıştı onu ekleyeceğime ilk fragmanı eklemişim ilk sayfada bakabilirsin
Yaaaaa canımsın cok teşekkür ederiim kuzum benimmKız baktım ben keşke bana yorulmasaydın. Diğerlerine yazdığını okuyup baktım hemen
Ay sende olmasan hiç fragman görmeyecektim. Sağol yaaaa
Olsun kuzum yine de teşekkür ederim cansın bakarımCanımm ya ilk fragmanını eklemişim yanlışlıkla ilksayfada ikinci fragman var bakabilirsin