- 25 Ağustos 2019
- 61.100
- 114.027
- 698
- 30
Elkızı diziside var mesela oda çok ağlamaklı bi diziymiş tabi onuda izleyemedim neyseki kv cumartesi gidiyor haftaya kimse tutamaz beniKaptık beaaa aftaya tvdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elkızı diziside var mesela oda çok ağlamaklı bi diziymiş tabi onuda izleyemedim neyseki kv cumartesi gidiyor haftaya kimse tutamaz beniKaptık beaaa aftaya tvdeyim
Onu da izlemedimElkızı diziside var mesela oda çok ağlamaklı bi diziymiş tabi onuda izleyemedim neyseki kv cumartesi gidiyor haftaya kimse tutamaz beni
O cumartesiydi galiba varmı dizin iyice ben gibi edecem seni dizi manyağıOnu da izlemedim
Pazartesi yasak elmaO cumartesiydi galiba varmı dizin iyice ben gibi edecem seni dizi manyağı
Yasak elma yakında finalPazartesi yasak elma
Salı evlilik hakkında herşey +masumlar apartmanı
Çarşamba sadakatsiz
Perşembe güldür güldür
Cuma arka sokaklar
C.tesi gönül dağı
Pazar yargı
Dizi sarmazsa masterchef izliyorum birde maç yoksa
Camdaki kız psikolojimi bozuyorYasak elma yakında final
Masumlar apartmanı dün bende izledim izliyorum hatta da dün çok fenaydı hersey
Sadakatsız bugündü oyle bi baktık kv le
Perşembe camdaki kız vsr jiye izlemiyon hehhhh
Gönüldağı iyidir yaa ilkbaşlarda izlerdim sonra hep saldım izleyrmedim
Pazar zaten yargı mümkünn izlemekk bide pazar günü dizilerde yeni geliyo ELBET BIRGÜN diye bi dizi mesela yargıyla yarışcaklar oda iyi bi diziye benziyor evlilik hakkında herşey onu da izliyorumm çok güzell çoğunun topiği var
Artık çivisi çıktı gercektennCamdaki kız psikolojimi bozuyor
Hahahahah abovvvv masterchef deme bağaaaaÖhö benim de haftalık tv programım şöyle
Pazartesi Alparslan büyük Selçuklu
Salı yalancı
Çarșamba sadakatsiz veya masterchef
Perşembe Barbaroslar Akdenizin kılıcı
Cuma Aziz yarın ilk bölümü sararsa izlerim yoksa kırmızı oda
Cumartesi boş
Pazar yargı
Kız yinemi youtubden haber gelmedi pek bana du bakemOoo ilcey li yeni fragman geldiii şaşırıyorlar bizi
GalibaÇınarın babası Ceylinin babasını mı yakıyor
Ayy yok kızÇınarın babası Ceylinin babasını mı yakıyor
Ayyyy 2 ciyi ekledim sandimm ilk fragmani eklemisim kuzum 2ci fragmani ilksayfadaE aynı fragman bu, yenisi sandım
Bencede olmamalıAyy yok kız