- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Uygulamalı öğrenmiş olduk1. Derece akraba muhabbetinden tanıklıktan çekilebiliyor.
Aaa youtubden haber gelmedii du bakemmm
Oh bir de cinayetten yargılansın tam olsun.Celuuunnnn celuuunnnnn yargı fragmanı çıktı demiştim bu bölümde nasıl evlendiğini göstercekler diye huhuuuuuuu
Cookiie Catlak-kurabiye Citemik Selizay L Limonlu Su D Dediyy Z Z P M Mevsim hep bahar mavikelebek34 Lna16 Whiterose89 @Nihal Shibuya Devitamini Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella Yadee
Sende olmasanCeluuunnnn celuuunnnnn yargı fragmanı çıktı demiştim bu bölümde nasıl evlendiğini göstercekler diye huhuuuuuuu
Cookiie Catlak-kurabiye Citemik Selizay L Limonlu Su D Dediyy Z Z P M Mevsim hep bahar mavikelebek34 Lna16 Whiterose89 @Nihal Shibuya Devitamini Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella Yadee
Yerimm seniiiSende olmasan
İzledimm ayy çok fenaaaCeluuunnnn celuuunnnnn yargı fragmanı çıktı demiştim bu bölümde nasıl evlendiğini göstercekler diye huhuuuuuuu
yasta olan tek kişi neva değil bence abiside varNeva suan yasta
Pars ve neva ne hale gelicek düşünemiyorum hahahahaCeluuunnnn celuuunnnnn yargı fragmanı çıktı demiştim bu bölümde nasıl evlendiğini göstercekler diye huhuuuuuuu
Vallahaa öyle olduu ohhh olduuuPars ve neva ne hale gelicek düşünemiyorum hahahahaçok iyi oldu her şerin altında hayr yatarmış evlendiler valla
Çınar kardeşim bi dur be iki dk aşk sahneleri izleyecektik yine karıştırdın ortalığıCeluuunnnn celuuunnnnn yargı fragmanı çıktı demiştim bu bölümde nasıl evlendiğini göstercekler diye huhuuuuuuu
Izin vermeylerrrÇınar kardeşim bi dur be iki dk aşk sahneleri izleyecektik yine karıştırdın ortalığı
bence izin vermelerine gerek yok baksana kaşla göz arasında evlenmişler bileIzin vermeylerrr
çınar masum olarak kalsın bencede zaferde pişman olsun gerçekleri öğrenince tabi bu kısma daha çok var.Mantıken çınarın öldürmesi lazim ama detay olan bir şey var.bu fotoya bakınca gelen kişinin kolu siyah. Zaferin üstündeki simsiyahti çınarın biraz grili gibiydi. Bence zafer vurdu çınar yaralandı pişman hemen koştu geldi evlerine yardım çağırmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?