- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
role fazla kaptırmış bence kendini yalnız ılgazda da savcı havası yok mu efsane iyi olmuşlarAmaaa bak ben de çok hissediyorum bunu çok doğru desen adam gerçektnensavcıda konuk olarak gelmiş
Eki Görüntüle 2939391
Yaaa kadroyu çok iyi etmişler zatenn ondan boyle olaayy heprole fazla kaptırmış bence kendini yalnız ılgazda da savcı havası yok mu efsane iyi olmuşlar
yarın akşam tekrarını izliyim en iyisiYaaa kadroyu çok iyi etmişler zatenn ondan boyle olaayy hep
Kv olmasa bende izlemiştim zaten koskoca tvmi aldılar bendenyarın akşam tekrarını izliyim en iyisi
hala sendeler mi ne kadar daha kalacaklarKv olmasa bende izlemiştim zaten koskoca tvmi aldılar benden
Ben iileşene kadar herhalde ya inşallah cuma yollar eşim bakalım doktor nedicek bana bugün tehlike hala devam ediyormuhala sendeler mi ne kadar daha kalacaklar
hayırlı haberlerle gel canım güzel haberler bekliyoruzBen iileşene kadar herhalde ya inşallah cuma yollar eşim bakalım doktor nedicek bana bugün tehlike hala devam ediyormu
Ama görmedim dese ve delil bulunsa başina bela olacakti.Ya görmedim diyecekti altı üstü sanki ne vardı evlenmelik gerçi iyi olduzaten aynı evdeler
1. derece yakınlıktan dolayı susma hakkını kullanıyor sanırımUyumuşum,
evlenmekle yalan söylememek arasındaki bağlantıyı kuramadım. Evlenince neden yalan söylememiş oluyor ?
savcımız işini garantiye aldı ifade bahanesiyle kızı parsa kaptırmadıYa görmedim diyecekti altı üstü sanki ne vardı evlenmelik gerçi iyi olduzaten aynı evdeler
aynen ılgaz bu kızla nasıl nişanlanmış görünce şaşırıyorum ciddenOhaaa ben şok ben iptalyalan söylememek için evlendi kadınla daha neler bide şimdi bunu duyan neva abisine saldıracak sen soruşturma başlatmasaydin evlenmeyeceklerdi diye
aynen yalan söylese adalete karşı geldiğini düşünecekti ama şimdi susuyorAma görmedim dese ve delil bulunsa başina bela olacakti.
Bu kızın psikolojik sorunları var benceaynen ılgaz bu kızla nasıl nişanlanmış görünce şaşırıyorum cidden
Evet aynen izledim hem de defalarca1. derece yakınlıktan dolayı susma hakkını kullanıyor sanırım
kesinnnBu kızın psikolojik sorunları var bence
dün bir tek bu sahneyi izledim ve yetişebildiğim sahneye bakınEvet aynen izledim hem de defalarca
1. Derece akraba muhabbetinden tanıklıktan çekilebiliyor.Uyumuşum,
evlenmekle yalan söylememek arasındaki bağlantıyı kuramadım. Evlenince neden yalan söylememiş oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?