Hayırlısı neler olacak bakaluummmYa böyle engin diyince de sanki ters köşe gelecek gibi oldu
Bende seniÖperumm seniii
Bence ikisi de değilFena bi ters köşe gelicek gibi tahminler yekta veya engin üzerine ama onlardan biri olmasınnn şok olalım
bence ters köşe gelecek gibi eğer enginse fragmanda bile göstermezlerdi diye düşünüyorum.Fena bi ters köşe gelicek gibi tahminler yekta veya engin üzerine ama onlardan biri olmasınnn şok olalım
Belki hiç dizide olmayan biri bile olabilirKızlar katil Ilgaz olabilir mi ama olursa ceylinle nasıl aşk yaşayacaklar. Ilgaz engine nasıl ulaştı, katil enginse fragmanda bu şekilde niye veriyorlar kafamda deli sorular
Ekledim kız dündü o galiba onumu diyorsun
CanuummmTmm affettim
Yok o yalancı fragmandı, gece gerçek fragman yayınlandıEkledim kız dündü o galiba onumu diyorsun
Hee evet gordugun şeyi sildim kız başka ekledim odamı yalannnnYok o yalancı fragmandı, gece gerçek fragman yayınlandı
İlgaZ değil ya inşallah olmasın oKızlar katil Ilgaz olabilir mi ama olursa ceylinle nasıl aşk yaşayacaklar. Ilgaz engine nasıl ulaştı, katil enginse fragmanda bu şekilde niye veriyorlar kafamda deli sorular
YouTube resmi kanalı harici yayınlananlar yalanHee evet gordugun şeyi sildim kız başka ekledim odamı yalannnn
Ekledik o gerçek asko TV yayınlandıYouTube resmi kanalı harici yayınlananlar yalan
En son beraber eklediğimiz gerçek fragmanHee evet gordugun şeyi sildim kız başka ekledim odamı yalannnn
Ben onu görmedim demek aşko bi tane yalancıyı görmüştümEkledik o gerçek asko TV yayınlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?