• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Bir sey olmalı zaten çınara ki ceylan tarafında da mahcupluk bir durum olusturmalilar ilga a karşı. Fragmanı izledim ama nasil izledim anlamadim 3 kere izledim,ledim çınarın olduğu kanısına kapilacak bir sahne göremedim. Esim de dedim oluyor sanırım diye ama ben goremedim😄 ama çınar in olebilecegini zaten tahmin etmistim

• Komik
Reactions: Jou
Bir sey olmalı zaten çınara ki ceylan tarafında da mahcupluk bir durum olusturmalilar ilga a karşı. Fragmanı izledim ama nasil izledim anlamadim 3 kere izledim,ledim çınarın olduğu kanısına kapilacak bir sahne göremedim. Esim de dedim oluyor sanırım diye ama ben goremedim😄 ama çınar in olebilecegini zaten tahmin etmistim
Işler hala dönüyorrr bu bölümde belli olcak 😁

Pars çirkin ya.
Ama karizma konusunda -bence tabii- Ilgaz Pars'ın getir götürünü yapar.
Adam döktürüyor ay 4.bölümü izleyeyim tekrar ben yatmadan.
İlgazda o kadar yakışıklı değil hele burnuna bakarak izlersen diziyi anlarsın 😁😁

İlgazda o kadar yakışıklı değil hele burnuna bakarak izlersen diziyi anlarsın 😁😁
Ha o anlamda yakışıklı 😅
Dudaktan başka bir şey görmediğim için burnunu fark etmemişim, bi dikkat edeyim 😄

Az daha Pars güzellemesi bırakayım şuraya.
Önce adamın mimiklerini izliyorum, geri sarıp jestlerini izliyorum, sesini beğenip bi daha izliyorum.
Neyse ki diğer bölümleri hızlı geçiyorum da dizi 5 saat sürmüyor.

Back