Evett bana şu sıra sacma geliyo ama emy ödul aldıysa vardır bi bildikleri diyorumBu nasıl bir dizi ya
Ilgaz ve Ceylin’in Bir kızları olmuş. Adı Mercan. Ama kayboldu. Kaçırıldı mı denizde boğuldu belli değil.
İlk bölümde bir kız var. Onun adı Elif. O evlatlık heralde.
Ilgaz’la Ceylin kendi kızların kaybından sonra heralde boşanacaklar.
Bu dizi Emmy’e aday olduğu kadar var
Yargı dizisinden büyük başarı! 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'nin tek adayı oldu
Kanal D'nin 3 sezondur devam eden dizisi Yargı başarıya doymuyor. Tüm dünyada izleyicileri olan dizi Uluslararası Emmy Ödülleri'ne (International Emmy Awards) aday oldu.www.cumhuriyet.com.tr
Hee anladım canımŞu an aday. İnşAllah alır ödülü.
Çok karışmış dizi.
Yaa ilk bölümlerde kilitli çekmecesinde eşyalar filan evinde oyuncak filan vardı onlar ne içindi?Efe Savcı yeni favorim...
Yetiştirme yurdunda büyümüş, dostluk, arkadaşlık gibi kavramlardan uzak kalmış. Başkasına alınan hediyeleri gizlice alıp kendine alınmış gibi düşünürmüş hep. O yüzden çekmecesi o eşyalar ile doluymuş.Yaa ilk bölümlerde kilitli çekmecesinde eşyalar filan evinde oyuncak filan vardı onlar ne içindi?
Ceylin ın ağaç kolyesi filan.
Mavi Mucize izledin mi balım?
Aaa teşekkür ederimYetiştirme yurdunda büyümüş, dostluk, arkadaşlık gibi kavramlardan uzak kalmış. Başkasına alınan hediyeleri gizlice alıp kendine alınmış gibi düşünürmüş hep. O yüzden çekmecesi o eşyalar ile doluymuş.
Rica ederimm.Aaa teşekkür ederim
İzledim evet.Yaa ilk bölümlerde kilitli çekmecesinde eşyalar filan evinde oyuncak filan vardı onlar ne içindi?
Ceylin ın ağaç kolyesi filan.
Mavi Mucize izledin mi balım?
Efe bassavcinin torunu degil yahu? Efe, yetistirme yurdunda buyumus kimsesiz bir cocuk. O sebeple insanlara gelen hediyeleri alıyor, cunku kimseden hediye almamis.İzledim evet.
Arkadaşın dediği gibi, ayrıca Efe savcı kleptoman. Ve başsavcının torunu çıktı.
Kesin olarak başsavcının torunu olduğu gösterilmedi ama kuvvetle muhtemel öyle. Çünkü geçen bölümlerde biraz bu ihtimalin etrafında gezinildi.Efe bassavcinin torunu degil yahu? Efe, yetistirme yurdunda buyumus kimsesiz bir cocuk. O sebeple insanlara gelen hediyeleri alıyor, cunku kimseden hediye almamis.
Cidden mi ben oglu cikacak diye dusunmustum, cikmadi kacirmisim demek ki bu torun detayini...Kesin olarak başsavcının torunu olduğu gösterilmedi ama kuvvetle muhtemel öyle. Çünkü geçen bölümlerde biraz bu ihtimalin etrafında gezinildi.
O sevgi evlerinin gösterildiği ve başsavcıyı korumak için Ceylin'in başsavcıyı tehdit eden tecavüzcüyü vurduğu bölümde konusu oldu. Kızının tecavüzden hamile kalıp öldüğü ama bebeğin yaşadığına dair. Onun da Efe savcı olduğunu söylediler.Efe bassavcinin torunu degil yahu? Efe, yetistirme yurdunda buyumus kimsesiz bir cocuk. O sebeple insanlara gelen hediyeleri alıyor, cunku kimseden hediye almamis.
Ay ben hep sardirip izliyorum bebeklerimden oturu, galiba sardirdigim icin bunu kacirmisim.O sevgi evlerinin gösterildiği ve başsavcıyı korumak için Ceylin'in başsavcıyı tehdit eden tecavüzcüyü vurduğu bölümde konusu oldu. Kızının tecavüzden hamile kalıp öldüğü ama bebeğin yaşadığına dair. Onun da Efe savcı olduğunu söylediler.
Efe savcı kesin vurulmuştur. Bayılıyorlar işgüzarlık yapmaya çünkü.Efe Savci ve Metin Komiser mi vuruldu ben mi yanlis anladim?
Bu gidisle bu konuda kapandıBugün veda vakti3 senedir soluksuz izlediğimiz Yargı dizisi bugün final yapıyor. Yapımda yayında emeği geçen herkesin eline sağlık. İnşAllah daha güzel projelerde yeniden kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?