- 25 Ağustos 2019
- 61.085
- 113.961
- 698
- 30
Bence yok canım yılbaşı haftası olduğu için hiçbir dizi yok ama bugün belli olur fragman gelir elbetHâlâ fragman gelmedi, Yargı bu hafta da mı yok ama ya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yok canım yılbaşı haftası olduğu için hiçbir dizi yok ama bugün belli olur fragman gelir elbetHâlâ fragman gelmedi, Yargı bu hafta da mı yok ama ya?
Yılbaşı mı kaldı yahu maaş bile çoktan bittiBence yok canım yılbaşı haftası olduğu için hiçbir dizi yok ama bugün belli olur fragman gelir elbet
AYyy ben bunu şimdi görmem pekiiYılbaşı mı kaldı yahu maaş bile çoktan bitti
1 Ocak'taki Yasak Elma bu Pazartesi var mesela ama bunlardan hiç ses çıkmıyor. Olmaz ki böyle
Aynen ya.Evet ya o el kimindi, o Kapalıçarşı esnafı ne alaka? Kimdi onlar?
Ayrıca bu Çınar ve Ceylin'in bir gram akıllanmaması da artık gerçek anlamda bezdirdi.
O Ömer Yekta'nın da başını yiyecek, demedi demeyin:)Aynen ya.
Çınarın yanına giren çocuğu ben ömerin soktuğuna şaşırdım. Ömer de amma tehlikeli çıktı.
Aynen kapalıçarşı ve parsın eli ise ne alaka?
Figüran parasına mı kıyamamış yapım şirketi.Az önce şu haberi gördüm ahahhahahaEki Görüntüle 3217854
Ben bıraktım ya sarmıyo artıkEe benden başka kimse izlemiyor mu?
Ben de ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorum. Gıcık erguvanlar zengin olmuşBen bıraktım ya sarmıyo artık
Bu sezon değişmiş ceylin doğurdu galiba kizBen de ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorum. Gıcık erguvanlar zengin olmuş
Ahhahahahaa ben bırakalı çok oldu pars olmeden onceydiBen de ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorum. Gıcık erguvanlar zengin olmuş
Doğurmuş evet ama hepsi çorba oldu hiçbir şey anlamadım valla herkes çok itici olmuşBu sezon değişmiş ceylin doğurdu galiba kiz