• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Ceylin orda neden hasta elbisesi giymişti 🤔
Ilgaz hemen olayı çözdü, katil görüntüyü çeken kişi diyor..
Fragmanda bir sahnede bayılıyor. Ondan dolayı olabilir.
Ceylin de hemen hamile kalır kesin 😭😭😭😭😭 bi ben kaldım
Canım bu işler hiç belli olmuyor. Benim ablam 38 yaşında evlendiğinin haftasında hamile kaldı. Yani bize dediği o. Belki nikahtan önce bir şey yaptılar 🤔
Ben 5 ameliyat, 5 tüp bebek denemem sonucunda 42 yaşında evlat sahibi oldum.

Fragmanda bir sahnede bayılıyor. Ondan dolayı olabilir.

Canım bu işler hiç belli olmuyor. Benim ablam 38 yaşında evlendiğinin haftasında hamile kaldı. Yani bize dediği o. Belki nikahtan önce bir şey yaptılar 🤔
Ben 5 ameliyat, 5 tüp bebek denemem sonucunda 42 yaşında evlat sahibi oldum.
Oyy Nihalim sağlıkla büyüsün minnoşumuz. Allahım hepinize uzun mutlu ömürler versin inşallah

Oyy Nihalim sağlıkla büyüsün minnoşumuz. Allahım hepinize uzun mutlu ömürler versin inşallah
Bütün dünyam kızım oldu Selizay Selizay sende umutsuzluğa kapılma. Ben bile doğurduysam uğraşan herkes doğurur. Şöyle ki annem bile ümidini kesmişti. “Çocuğu olmuyor” diyordu arkadaşlarına. 🙁 Ben zor bir vakaydım. Rabbim nasip etti. 🙏🏻 İsteyen her kadının kucağını da boş kalmaz inşAllah.

Yetiştimmm dedim aseli yoracamm yetiş jou dedim :KK70:
Hahahah bizde de misafir vardı akşam ondan pek bakamadim. Kızın 40i çıktı diye millet gormeye geldi

• Komik
Reactions: Jou
Back