- 25 Ağustos 2019
- 61.092
- 113.992
- 698
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Engin kendisini kendi öldürtmüşKızlar bölümün başını kaçırdım, Engin ne diyor videoda gösterdi mi orayı? Geçen bölüm sonundan farklı bir şey anlattı mı?
Merdan koydu ama diğerlerinin de başı yanarOhaaaaa arabanın arkasında ceseetttttt
Ohaaaaa arabanın arkasında ceseetttttt
Merdan koydu ama diğerlerinin de başı yanar
Yanarr tabiii ortak olmuş gibiMerdan koydu ama diğerlerinin de başı yanar
Daha bugün kocişi uyuttum ninni ettim bi izleyeyim dedim aboooo babası hala çıkmadımı len bugüne kadarArtık ceylinin babasıdır
Evettt burda bittii kesin zaten 23.45 i geçtimi dizi bitmiştirHeralde bitti bölüm, az geri sarıp tekrar reklam verirler,
Yanarr tabiii ortak olmuş gibi
Daha bugün kocişi uyuttum ninni ettim bi izleyeyim dedim aboooo babası hala çıkmadımı len bugüne kadar
Hahahaha sağolsunnn pek bi şok geçirdim şuanYok kız seni bekliyordu baba dosyası
Merdan bulamadı ki cesedi bir türlü. Serdar biliyordu bagajda olduğunu sanırım, ondan duramam dedi. Adam cesetle gezmiş bunca zaman yaMerdan koydu ama diğerlerinin de başı yanar
Merdan bulamadı ki cesedi bir türlü. Serdar biliyordu bagajda olduğunu sanırım, ondan duramam dedi. Adam cesetle gezmiş bunca zaman ya
Bilemedim ya, para olsa nolcak ki çevirmede çanta mı aranacak. Gömme işini de o yapmıştı çünkü. Enginin adamıydı. Ama yeni çıkarıp konulmuş da olabilir tabi, engin onu da ayarlamıştırKiz kokardı o bence bu bulaşıkları adamlar koydurmuș. Serdar Para yüzünden durmadı
Psikolog Parla’nın sizin desteğinize ihtiyacı var dedi. Seans bitince de Parla babasına sarıldı. Osman da bi anda vazgeçiverdi. Sanki baba olduğunu o an anladı diğer çocuk da ondan çıktı bakalım nolucak şimdiTamam da onu özelikle erken saate almadı mı,
Bagajda yanmış ceset var dedi polis. Ceylin’in babasını yakmadılarki direkt gömdüler. O bulaştıkları adam yapmış olabilir bence.Artık ceylinin babasıdır
Merdan’la ilgili değil bencede.Merdan bulamadı ki cesedi bir türlü. Serdar biliyordu bagajda olduğunu sanırım, ondan duramam dedi. Adam cesetle gezmiş bunca zaman ya
Günümüz kutlu olsun çiçeğim
Günümüz kutlu olsun çiçeğim
Kadınlar günümüz kutlu olsun
Kadınlar günümüz kutlu olsun