• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Heralde bitti bölüm, az geri sarıp tekrar reklam verirler, 😁

• Komik
Reactions: Jou
Yanarr tabiii ortak olmuş gibi

Daha bugün kocişi uyuttum ninni ettim bi izleyeyim dedim aboooo babası hala çıkmadımı len bugüne kadar😂

Yok kız seni bekliyordu baba dosyası 😁

• Komik
Reactions: Jou
Seda nin çıkmasına üzüldüm doğrusu 🙄

Kiz kokardı o 🤔🙄 bence bu bulaşıkları adamlar koydurmuș. Serdar Para yüzünden durmadı
Bilemedim ya, para olsa nolcak ki çevirmede çanta mı aranacak. Gömme işini de o yapmıştı çünkü. Enginin adamıydı. Ama yeni çıkarıp konulmuş da olabilir tabi, engin onu da ayarlamıştır 😁

Tamam da onu özelikle erken saate almadı mı,
Psikolog Parla’nın sizin desteğinize ihtiyacı var dedi. Seans bitince de Parla babasına sarıldı. Osman da bi anda vazgeçiverdi. Sanki baba olduğunu o an anladı😏 diğer çocuk da ondan çıktı bakalım nolucak şimdi

Artık ceylinin babasıdır 🤔🙄
Bagajda yanmış ceset var dedi polis. Ceylin’in babasını yakmadılarki direkt gömdüler. O bulaştıkları adam yapmış olabilir bence.

Merdan bulamadı ki cesedi bir türlü. Serdar biliyordu bagajda olduğunu sanırım, ondan duramam dedi. Adam cesetle gezmiş bunca zaman ya :KK70:
Merdan’la ilgili değil bencede.

Serdar’ın da hiç kafası çalışmıyor. Hem korkuyor hem de sürekli belanın içine giriyor.

Ceylin de yine aynı kafasına göre işler çeviriyor. Ilgaz güzel bozdu oyununu.

images (1).jpeg

Lna16 Lna16
mavikelebek34 mavikelebek34
Whiterose89 Whiterose89 Devitamini Devitamini M Mevsim hep bahar Matmazella Matmazella
@Nihal Shibuya Yadee Yadee Citemik Citemik _Elferay_ _Elferay_ Selizay Selizay minnnnnak minnnnnak Melasel Melasel Cemoos Cemoos twinky twinky sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 belleza belleza Delirtiyor Delirtiyor Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Berikko Berikko Black Light Black Light

Back