- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Beni neden etiketlemiyorsun artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OhaCeset ceylinin babasının
Engin en büyük ipucunu gönderdi
Aaa kuzu vallahaa seni pek göremeyince sanırımm gözümden kaçtı kusuruma bakmaBeni neden etiketlemiyorsun artık
Olayın sıcaklığıyla hissetmedi sanırım.Kızlar bu Eren komserin bıçaklanmasına ne diyorsunuz? Arabaya kullanırken gözleri kararıyor da öyle farkediyor bıçaklandığını
Haha koptum ya bayılacak kadar kanasa insan hissetmez miKızlar bu Eren komserin bıçaklanmasına ne diyorsunuz? Arabaya kullanırken gözleri kararıyor da öyle farkediyor bıçaklandığını
Bu sahnede oturdum ağladım, Asel aklıma geldi. Allah'ım sen çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştır yarabbim.
Amiinn kuzumm hele benim kızımada aklıma geldiçok zor bi hayatBu sahnede oturdum ağladım, Asel aklıma geldi. Allah'ım sen çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştır yarabbim.
Sonunda zafer çıktı piyasaya
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay @Mavera4268 Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Nihal Shibuya Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay @Mavera4268 Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Nihal Shibuya Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor