• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Yekta ile Merdan arasında ne ilişki vardı ay 😂
😅 bunu sorma diye dua etmiştim oysa ki 😂😂
Tam anlayamadım ki yaaa... Merdan birini öldürmüş çocuğu da evladı gibi göstermiş Yekta da yardım etmiş.
Yektanın bi trafik kazası olayını da Merdan halletmiş... Böyle bişeydi işte 🤷🏻‍♀️😅
Ama o çocuk kim orayı anlamadım. Metin amir mi bilemedim 🤷🏻‍♀️

😅 bunu sorma diye dua etmiştim oysa ki 😂😂
Tam anlayamadım ki yaaa... Merdan birini öldürmüş çocuğu da evladı gibi göstermiş Yekta da yardım etmiş.
Yektanın bi trafik kazası olayını da Merdan halletmiş... Böyle bişeydi işte 🤷🏻‍♀️😅
Ama o çocuk kim orayı anlamadım. Metin amir mi bilemedim 🤷🏻‍♀️
Metin amir olur mu la adam kaç yaşında 😂😂 enginden mi bahsettiler yoksa engin öz çocuk değil miymiş djf

Metin amir olur mu la adam kaç yaşında 😂😂 enginden mi bahsettiler yoksa engin öz çocuk değil miymiş djf
Yok yok Merdanın bir oğlu daha varmış metinden başka. Babası annesinin öldürmüş, merdan da adamı öldürüp sahte dna raporuyla oğlanı nüfusuna geçirmiş.

Belki çok klişe olacak ama inan bu günler geçici, elbet bir rutine girecek herşey. 🖤🤗 İlk oğlumda bende çok endişeliydim, her konuda! bu beni yıprattı. 2. Oğlum da çok rahat ve sabırlıyım elhamdülillah tecrübe baya fark ediyor 😁
Doğrudur valla inanırım. Anneme bile veresim yok çocuğumu 😂
Şimdi diyor ki uyu ben bakarım. Hayatta bırakmam 😂

Azmettirici Neva diyenler yanıldı.
Cüneyt’in ilgilisi de yalanmış. Bu da Yekta’nın oyunu çıktı.

Back