Hoşgeldin canım nasılsınFragman aşırı saçma geldi bana ama
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay @Mavera4268 Lna16 Whiterose89 Devitamini @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ Matmazella @Nihal Shibuya Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy @Feslegen Delirtiyor
Minikkuşumm bu halinle geldin ettin dün vallaha pek iyi değildim bugün etcektimkii sen etmissin canım beniimmmmFragman aşırı saçma geldi bana ama
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay @Mavera4268 Lna16 Whiterose89 Devitamini @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ Matmazella @Nihal Shibuya Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy @Feslegen Delirtiyor
Fena degil birbirimize alidma evresindeyiz. İnşallah en kısa zamanda toparlanicaz. Sana noldu bulanti falan mi?Minikkuşumm bu halinle geldin ettin dün vallaha pek iyi değildim bugün etcektimkii sen etmissin canım beniimmmm
Nasıl gidiyor bebişle
İyiyiz canım ya. Bebekli hayata adapte olmaya çalışıyoruz :)Hoşgeldin canım nasılsın
Prenses nasıl
Bende sıkılmaya başladım ama izliyorum hâlâ inşallah ilk bölümlerdeki heyecan geri gelir
Aynen ya saçma sapan bir hal almaya başladı.İyidenn şey ettiler yaa dönüp dolaşıp yine aynı yere geliyor sıkıcı olmaya başladı
UykusuzummFena degil birbirimize alidma evresindeyiz. İnşallah en kısa zamanda toparlanicaz. Sana noldu bulanti falan mi?
Pek etkili bir fragman olmamışFragman aşırı saçma geldi bana ama
Ahhahah düzeltsin 1 aya. Ben son 2 ay sürekli uyudum.Uykusuzumm
Hadiii son oylar hiç uyulmuyo diyolar nebileyim kızzAhhahah düzeltsin 1 aya. Ben son 2 ay sürekli uyudum.
Yok kız ben sürekli uyuyordumHadiii son oylar hiç uyulmuyo diyolar nebileyim kızz
Aayyy kız inanırmısın bugüne kadar normal gibiyim uyku problemim yok gündüzleri uyusam ben salak saçma birşey oluyorum resmennYok kız ben sürekli uyuyordum
Ben sema hocaya güveniyorum güzel şeyler olacaktır benceŞu Ilgaz’ın savcılığı bırakıp avukat olmasına hiç anlam veremedim. Oysa Ceylin için iyi bir avukat tutup kendisi de alttan alttan takip edebilirdi
Sizdemi izliyorsunuz acaba oyleyse not edeyim sizideBen sema hocaya güveniyorum güzel şeyler olacaktır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?