- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Sorma ya bunlar nasıl oyunculuk içim çıktı resmenMahvoldum şuan sümüklü oldum
Anası sonunda anladı incinin ölduğünü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma ya bunlar nasıl oyunculuk içim çıktı resmenMahvoldum şuan sümüklü oldum
Anası sonunda anladı incinin ölduğünü
Kaliteli oyuncular vallaa ceylinde evde ağlamamktan çığlık atamıyorSorma ya bunlar nasıl oyunculuk içim çıktı resmen
ay netten izlemem lazım
Ayyy allah iyiliğini versin emii kızzzŞu an şüphelenmediğim tek isim ceylin
Evet canım hapisteBen oğlanı uyutuyorum ayan izleyemiyorum , kaçırdım biraz tutuklandı mı Çınar ?
Evetrr gerçektende ya sümük gibi izliyorumm resmen ceylin de zaten mahvetti beniiAy çok acıklı ya. Ağlamaktan helak oldum. Pınar Deniz ve ablasını oynayan kız çok iyi. Çekimler Dizi gibi değil gerçek gibi. Çok sahici.
Heran herşey olabilirrr sanırım çınar arkadaşını evine yolladı al orda gibi şeyler çınar da var biseYoksa çınar abisinin aldığı oyuncağın içinde mi haplar
Hap satıcısı benceHeran herşey olabilirrr sanırım çınar arkadaşını evine yolladı al orda gibi şeyler çınar da var bise
O kesinHap satıcısı bence
Çookk fenaÇınar suçsuz bundan emin oldum ama işler çok ama çok karışık göreceksiniz b..ka saracak herşey ve şimdi anlık hocası ile eşi DNA si İnci den çıkan
Onlarda korkudan acaba biz dövdük öldümü diyo kendilerinden şüphe ediyolar durdurr bakk babası ne itiraf ettiOzan ve Nurcan kızı darp etti ama katil onlar değil bence
Adamın elleri titreyyyAha ben babasından da şüphelendm geçen hafta . Kendime karşı şoktayım şuan hislerim çok guvveeetliii