- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Abovvvv hersey senin yüzünden deyip duruyordu kocasınaKarısı öldürdü galiba hocanın
Bı ara gösterdi ya saldiriyordu üstüne kızın kafasını duvara vuruyorduAbovvvv hersey senin yüzünden deyip duruyordu kocasına
Evetttt az önce kocasına dedi senin yüzünden diye bide diş fırçasıyok ortada hocanınBı ara gösterdi ya saldiriyordu üstüne kızın kafasını duvara vuruyordu
Dış fircalarini aldı ya avukatEvetttt az önce kocasına dedi senin yüzünden diye bide diş fırçasıyok ortada hocanın
Dış fircalarini aldı ya avukat
Ayy anam çok karışık yaaa bugünde çıkmaz anam ortayaaKadın kocasıyla basıp dövdü ama öldürmedi bence
Atladin mi orayı ayol sudyenine sıkıştırmisti savcı yardımcı oldu
Atladımm ya bugünmu az öncemi verdiler önceki bölümdemiydi çok net izlemedim amaAtladin mi orayı ayol sudyenine sıkıştırmisti savcı yardımcı oldu
Az önce verdiler hocanın evine gitti orda gizlice aldı bı kadın bı erkek DNAsi çıkmıştı ya onun için komisere verdiAtladımm ya bugünmu az öncemi verdiler önceki bölümdemiydi çok net izlemedim ama
Tamam kuzum sağoll kaçırdım orayı bi işim vardı o araAz önce verdiler hocanın evine gitti orda gizlice aldı bı kadın bı erkek DNAsi çıkmıştı ya onun için komisere verdi
Ayy basını izledim kapattım şimdi yine acıcam.Akşama izliyormuyuuzzzzz son 2saat
@MevsimBahar
L Limonlu Su
@sweetgirlcandy
Z Z P
@Lna16
mavikelebek34
@Edelstein
@Whiterose89
@Dediyy
@Brokilo
Dasmeer
@Tavuk_suyu_
Herkes sevgilisi olabilir herkes katil olabilir. Plaka yt di yekta tilmen olabilir anlamı bı ihtimal o imkanları zengin biri sağlar ancakKafam çok karıştı yaa
Mahvoldum şuan sümüklü oldumAyy basını izledim kapattım şimdi yine acıcam.
Evet olabilirHerkes sevgilisi olabilir herkes katil olabilir. Plaka yt di yekta tilmen olabilir anlamı bı ihtimal o imkanları zengin biri sağlar ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?