Yardmc olun ltfen

azra33

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
509
4
42
yakın zaman teyzem vefat etti.. bizde yaşıyordu.. bir ay olcak.. bende bir haftadır evdeyim.. sanki her tarafta ruhlar varmış gibi geliyor.. korkuyorum evin içinde kafayı yemek üzereyim nasıl çözebilrim yardımcı olun lütfen

canım bende bir ara her gece kötü rüyalar görüyodum annemde yok babamın yanına ağlayarak gidiyodum yatağın bi kenarına sıvışıyodum öyle kötü bir duygu ki çok iyi anlıyorum seni ama çok dua et özellikle ayetel kürsi duası çok fayda ediyor inan bana içini rahat tut bu gece kötü bir şey olmayacak bu gün güzel bir gün olacak diye niyetlenerek gez evin içinde

ayeltelkürsi ,felak,nas sürelerini okursan hiçbir korku hiçbirşey sana zarar veremez korkuların giderr

benimde ençok ürktüğüm şey bu

söylenenler gibi ayetelkürsi çok faydalı bir dua

için sıkıldıkça oku bunu

benimde annemlerin evinde dedem vefat etmişti etkisinden zor kurtulmuştum bol bol dua ettim bide şöyle düşündüm o da bizim gibi insandı,sonuçta biz de öleceğiz diye kendi kendime aştım çok şükür aklına kötü şeyler getirme unutmaya çalış bu arada başınız sağolsun Allah rahmet eylesin....

kendini oyalamaya çalış.başka şeylere yoğunlaş.ben de babamın cenazesini morgda görüp onunla orada vedalaşabilmiştim.kolay değil ama sürekli bunu düşünürsen atlatamazsın

dua et kendine güven ve bu durum piskolojik....evde kapali kalma cik daraltmasin seni ev

canım zaman herşeyin ilacı acın daha çok yeni bu nedenle etkilenmiş olabilirsin.ilgi alanlarını arttır.kafanı başka şeylerle meşgul et eğlenceli kitaplar oku zamanla geçeceğine inanıyorum.sevgiylle kalopuyorumnanaktan

selam canım öncelikle başın sağolsun bu olay bendede vardı bir ama şimi korkularımın çok saçma olduğuna inanıyorum ben evin i.çnde sanki karşıma biri çıkacak gibi bir odadan diğerine korkarak gidrdim sonra düşündüm bu yaşa kadar karşıma böyle biri çıkmadı yok yere piskoljimi bozuyordum bol bol oku allah senin yanında bu vesveseden başka birşey değil ruhlar öyle gezmezler onlar başka alemdeler aklına getirmemeye çalış korku korkuyu getirir

cnm oncelıkle rabbim merhamet etsın teyzene..korku allaha tam olarak sırtını dayamamaktan ılerı gelıyor.tum vesveselerımızın sebebı bu..yanı tam bır teslım oluşla allahım benı kor dıyememekten..tum yuregımızle rabbımızın bızı koruyacagına ıtıkatımızın olmayısından.bunu başarmaya çalış cnm bnm..dua et ve yurekten ınananrak rabbım benı koru de.o yarattığı kulu temiz yurekle kendısınden ne dılese hayırlısıyla gercekleştirir..cnm benım rabbıme emanet ol..ınancını sağlamlaştır ve korkularından kurtul...

canım başın saolsun...herşey kendi kafanda bitiyor...sen bi yakınını kaybettiğin için böyle bi etkide kalmışsın.benim bi tandığım devamlı bu şekilde,evde karanlıkta,sanki biri geliyo,ruhlar var gibi korkuyo...
bunu şu anda yendi,aklına geldiği an farklı bi şeye yoğunlaşıyosun,kendi kafanda bitirmen gerek..
umarım atlatırsın,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…