Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin. Ben koltuklarını ve beyaz esyalarını acık renkli kullanmamandan yanayım. Perdelerinde dahil olmak üzere. Amerikan mutfaklı evlerde bütün yemek kokusu sigara kokusu duman buhar hersey siniyor hemen, her daim toplu olmak durumundasın amaaan dursun bulaşıklar sonra makinaya atarım diye bişey yok :) 1 +1 evin güzel yanı çoook uzak akrabaların kalmaya gelemiyor :) Temizliği ve ısınması kolay oluyor. Kutu gibi sıcacık bir ev oluyor,
Sevgiler,
canım evın rengı tas rengı zaten ama henuz elektrıgımız olmadgı ıcın aydınlıkda resmını cekemedım :) esım kose ıstedıgı ıcın kose aldık hayatım o begendı
canım koltugumun kumasları tay tuyu perdelerımde oyle koltukların rengınde fonlu hayatım
benimde oyle canim herkez cok begeniyor seninde begenirler gule gule oturun yeni evinizde hayirli olsun
canım evın rengı tas rengı zaten ama henuz elektrıgımız olmadgı ıcın aydınlıkda resmını cekemedım :) esım kose ıstedıgı ıcın kose aldık hayatım o begendı
canım eşiniz mantıklı davranmış küçük evlere en güzeli köşe takımı
banko yaptırmanı tavsiye ederim kırmızı parlak renk veya mor çok hoş olur bence moru modern evlere çok yakıştırıyorum :)
güle güle otur bu ev gözümde cıvıl cıvıl renkli canlandı nedense 1+1 ve amerikan mutfak evlere parlak fıstık yeşili, mor, mürdüm, kırmızı çok yakışıyor...
evet her zaman derli toplu olmak zorunda mutfak arkadaşların dediği gibi ama olsun modern duruyor bu tarz evler...
ben olsam beyaz alırım beyaz eşyalarımı ocağımı da siyah cam alırım. koltuk pudra rengi olabilir mesela üstüne renkli yastıklar...
ayy ben heveslendim valla çok güzel bi ev maşallah allah huzur versin :)
Eki Görüntüle 996933 Eki Görüntüle 996934 [att996937[/attach]
süpermiş canım inşallah allah gönlüne göre versin :)
ay ay ay canım benım beyaz alıcam koltuklar krem rengı renkl yastık yaptık fon perdelerımıde aynı kumastan yatrdm yere kadar tul tercıh ettım bakalım beya esyalarım glsnde banko ıcın yer kalcakmı kutucuk evımde :)
bende açık mutfak sevenlerdenim .ama banko düşünme derim ben .evini daraltırsın.ben kırdırdım çünkü.onun yerine koyacağın masa daha kullanışlı olur.benimde tezgahım siyah siyah cam masa aldım çok da şık oldu.güle güle oturun cici evinizde,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?