Yardımmmmmmmm

canım cok sagol bırde senın yazdıgını okuduktan sonra aklıma bırsey geldı bu ortadakı bankoya bır monte kapak yaptırıp onu mu masa halıne getırsek acaba off cok kararsızım

öncelikle hayırlı olsun canım mantıklı hareket etmişsin benimde şimdi ki aklım olsaydı sizin gibi yapardım öncelikle beyaz eşyanızı mümkünse beyaz alın oturma gruplarınızıda beyaz veya krem renkli alın... perde olarak zebra olursa evinizi daha ferah olur benim evim 72.5 metre kare koltuklarımı değiştirdim köşe takımı bir berjer birde puf aldım renk olarak bej perdelerim maalesef camlar yüzünden zebra yada stor olmuyor camda 10 cm açıklık yok bende düz kırık beyaz bir perde yaptırdım

tesekkur ederım yorumunuz ıcın

Resimlerden anladığım kadarıyla yorum yapayım ama kullanmak istediğin şekli, zevkini ve salonun durumunu sen daha iyi bilirsin.

Salonda masa için ne düşünülebilir ilk aklıma gelen o oldu
Normal bir masa(günlük kullanımda küçük, misafir geldiğinde büyütülebilecek) mı yoksa salon mutfağı ayıran bir bankoyu masa olarak kullanmak mı?
Günlük kullanımında bankoda yemek problem olmasa da misafir geldiğinde zor olabilir bu durumda balkon kapısıyla mutfak arasındaki duvara dayalı duracak bir masa koyman uygun olur mu?
Ayrıca masa ile birlikte salon mutfak arasına daha kısa, ince dekoratif bir banko da düşünebilirsin hem üzerine baharatlık v.s kullanabilirsin(bir arkadaşımda görmüştüm) ama yeterli yerin var mı sen daha iyi bilirsin. Ayrıca o banko altını da dolap yapabilir tabak, masa örtüleri v.s kullanabilirsin.

Birde salonda konsol kullanmayı düşünüyor musun eğer mutfak eşyan veya misafir için ayrı kullanacağın yemek takımların v.s varsa mutfak dolapların yetersiz kalabilir.

Yine salonuna alacağın koltuklarının altlarının sandıklı olması da koltuk seçiminde önceliğin olmalı bence.

Son düzenleme:
cok tesekkur ederım canım paylasımını dıkkate alacagım

merhaba bana yardımcı olan arkadaslarım resımlerı burayada atıyorm

henuz halı ve beyaz esyalarımız yok evın bıtms halını ılerleyen gunlerde paylaacagım

bayıldım harika olmuş canım güle güle oturun köşe takımını açık renk alarak mantıklı seçim yapmışsın maşallah

cok sagol canım ınsallah dıgerlerıde tammalanınca guzel olacak aman kargaya yavrusu sahın derler bunada cok sukur

cok sagol canım ınsallah dıgerlerıde tammalanınca guzel olacak aman kargaya yavrusu sahın derler bunada cok sukur

kiracılık demek bitmeyen borç demek en iyisini yapmışsın rabbim en kısa zamanda borcunuzuda bitirmek nasip etsin..... bayılıyorum böyle kutu gibi evlere....

kiracılık demek bitmeyen borç demek en iyisini yapmışsın rabbim en kısa zamanda borcunuzuda bitirmek nasip etsin..... bayılıyorum böyle kutu gibi evlere....

cok sagol canım benım ınsallah darısı tum ısteyenlere olsun kocaman opucukler

Hayirli olsun :) Ankastrelerini beyaz al bencede :) Dar alanlar icin köşe takimini tavsiye ederim benim salonuma bakabilirsin gri ve beyaz nasil durur fikrin olur hem.
Koseyide mutlaka bir tarafı yatak olabilen ve bir tarafı bazalı almaya çalış.evin ivir ziviri bitmiyor Son olarak mutfak ve salonu masa ile ayirmalisin :) mutluluklar ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

koltuk takımınızı 2 lı ve ıkı teklı dusunun derım yada ıkı ıkılı

bu ev onu kaldırır cunku

evın badanısını bı ton kırın cakıl tası yaptırın

bence mutalaka bi banko yaptır canım mutfağına ve bar sandalyesi çok güzel oluyo arkadasın öyle. köse takımı ikide berjer çok güzel olur köşe takımının kumaşı tay tüyü öneririm hiç leke tutmuyo canım benim öyle köşe takımınla aynı ton yaptırırsın perdenin fonlarınıda çok şeker olur .

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin. Ben koltuklarını ve beyaz esyalarını acık renkli kullanmamandan yanayım. Perdelerinde dahil olmak üzere. Amerikan mutfaklı evlerde bütün yemek kokusu sigara kokusu duman buhar hersey siniyor hemen, her daim toplu olmak durumundasın amaaan dursun bulaşıklar sonra makinaya atarım diye bişey yok :) 1 +1 evin güzel yanı çoook uzak akrabaların kalmaya gelemiyor :) Temizliği ve ısınması kolay oluyor. Kutu gibi sıcacık bir ev oluyor,

Sevgiler,

canım köşemizin bir tarafı yatak oluyor bazasıda var canım malesef ayıramayrz cunku buzdolabı gelınce sıfır oluyo koltuga cok ıstyrdm ankastrelerı beyaa z alıcam canım bnde grıden vazgectım cok tesekkur ederım

koltuk takımınızı 2 lı ve ıkı teklı dusunun derım yada ıkı ıkılı

bu ev onu kaldırır cunku

evın badanısını bı ton kırın cakıl tası yaptırın

canım evın rengı tas rengı zaten ama henuz elektrıgımız olmadgı ıcın aydınlıkda resmını cekemedım :) esım kose ıstedıgı ıcın kose aldık hayatım o begendı

canım koltugumun kumasları tay tuyu perdelerımde oyle koltukların rengınde fonlu hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…