Hayırlı olsun canım :)
Bence mutfak çok hoş,dolap vs siyah ya da koyu renk dşünme derim hem kullanım açısından hemde görünüm olarak açık renk kullandığında ortam dar gb görünmez..
Koltuklarını yatak olan ve sandıklı almayıda es geçme derim :) Renkleri hakkında fikrin var az cok zaten..Akıllı sehpa masada olsun gb düşünceye kapılmana gerek yok bence,mutfakla oda arasına yaptıracağın bankoyu uzayabilir ya da yeterli olabilir sekilde yaptırırsan oturma tarafındaki alanıda çok daraltmamış olursun..
Eve aldığın eşyalar renkleri ne kadar sade olursa olsun kullanacağın küçücük objeler ya da rengarenk yastıklar fln tamamen değiştirecektir zaten görüntüyü
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Kızlar allahın ıznıyle ev aldık gecen hafta amerikan mutfaklı salonum var evimiz kendimize ait olsun çok borca gırmeyelım dıye 1+1 aldık nasıl dızayn etmelıyız onerılerınıze ıhtıyacım var amerıkan mutfaklı bır salonun avantaj ve dezavantajları nelerdır deneyımlı arkadasların yardımlarını beklıyorum:18: MUTFAGIM GRI BEYAZ VE SIYAH TONLARINDA FAYANSLI DOLAPLARIM BEYAZVE GRI TONLARINDA BEYAZ ESYA OLARAK NE RENK TERCIH ETMELIYIM ESYAALRIM NE RENK OLMALI
öncelikle hayırlı olsun canım mantıklı hareket etmişsin benimde şimdi ki aklım olsaydı sizin gibi yapardım öncelikle beyaz eşyanızı mümkünse beyaz alın oturma gruplarınızıda beyaz veya krem renkli alın... Perde olarak zebra olursa evinizi daha ferah olur benim evim 72.5 metre kare koltuklarımı değiştirdim köşe takımı bir berjer birde puf aldım renk olarak bej perdelerim maalesef camlar yüzünden zebra yada stor olmuyor camda 10 cm açıklık yok bende düz kırık beyaz bir perde yaptırdım
cok tesekkur ederım canım paylasımını dıkkate alacagımresimlerden anladığım kadarıyla yorum yapayım ama kullanmak istediğin şekli, zevkini ve salonun durumunu sen daha iyi bilirsin.
Salonda masa için ne düşünülebilir ilk aklıma gelen o oldu
normal bir masa(günlük kullanımda küçük, misafir geldiğinde büyütülebilecek) mı yoksa salon mutfağı ayıran bir bankoyu masa olarak kullanmak mı?
Günlük kullanımında bankoda yemek problem olmasa da misafir geldiğinde zor olabilir bu durumda balkon kapısıyla mutfak arasındaki duvara dayalı duracak bir masa koyman uygun olur mu?
Ayrıca masa ile birlikte salon mutfak arasına daha kısa, ince dekoratif bir banko da düşünebilirsin hem üzerine baharatlık v.s kullanabilirsin(bir arkadaşımda görmüştüm) ama yeterli yerin var mı sen daha iyi bilirsin. Ayrıca o banko altını da dolap yapabilir tabak, masa örtüleri v.s kullanabilirsin.
Birde salonda konsol kullanmayı düşünüyor musun eğer mutfak eşyan veya misafir için ayrı kullanacağın yemek takımların v.s varsa mutfak dolapların yetersiz kalabilir.
Yine salonuna alacağın koltuklarının altlarının sandıklı olması da koltuk seçiminde önceliğin olmalı bence.
merhaba bana yardımcı olan arkadaslarım resımlerı burayada atıyorm
bayıldım harika olmuş canım güle güle oturun köşe takımını açık renk alarak mantıklı seçim yapmışsın maşallah
cok sagol canım ınsallah dıgerlerıde tammalanınca guzel olacak aman kargaya yavrusu sahın derler bunada cok sukur
kiracılık demek bitmeyen borç demek en iyisini yapmışsın rabbim en kısa zamanda borcunuzuda bitirmek nasip etsin.....bayılıyorum böyle kutu gibi evlere....
cok sagol canım benım ınsallah darısı tum ısteyenlere olsun kocaman opucukler
Hayirli olsun :) Ankastrelerini beyaz al bencede :) Dar alanlar icin köşe takimini tavsiye ederim benim salonuma bakabilirsin gri ve beyaz nasil durur fikrin olur hem.
Koseyide mutlaka bir tarafı yatak olabilen ve bir tarafı bazalı almaya çalış.evin ivir ziviri bitmiyorSon olarak mutfak ve salonu masa ile ayirmalisin :) mutluluklar ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
koltuk takımınızı 2 lı ve ıkı teklı dusunun derım yada ıkı ıkılı
bu ev onu kaldırır cunku
evın badanısını bı ton kırın cakıl tası yaptırın
bence mutalaka bi banko yaptır canım mutfağına ve bar sandalyesi çok güzel oluyo arkadasın öyle. köse takımı ikide berjer çok güzel olur köşe takımının kumaşı tay tüyü öneririm hiç leke tutmuyo canım benim öyle köşe takımınla aynı ton yaptırırsın perdenin fonlarınıda çok şeker olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?