• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmmmmmmm

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin. Ben koltuklarını ve beyaz esyalarını acık renkli kullanmamandan yanayım. Perdelerinde dahil olmak üzere. Amerikan mutfaklı evlerde bütün yemek kokusu sigara kokusu duman buhar hersey siniyor hemen, her daim toplu olmak durumundasın amaaan dursun bulaşıklar sonra makinaya atarım diye bişey yok :) 1 +1 evin güzel yanı çoook uzak akrabaların kalmaya gelemiyor :) Temizliği ve ısınması kolay oluyor. Kutu gibi sıcacık bir ev oluyor,

Sevgiler,:34:

canım cok sagol cok mutlu ettın benı yorumnla cok tesekkurler cok mucukluyorum:):54:

canım koltugumun kumasları tay tuyu perdelerımde oyle koltukların rengınde fonlu hayatım

benimde oyle canim herkez cok begeniyor seninde begenirler gule gule oturun yeni evinizde hayirli olsun :-)

canım evın rengı tas rengı zaten ama henuz elektrıgımız olmadgı ıcın aydınlıkda resmını cekemedım :) esım kose ıstedıgı ıcın kose aldık hayatım o begendı

canım eşiniz mantıklı davranmış küçük evlere en güzeli köşe takımı:3::3::3::3::3:

banko yaptırmanı tavsiye ederim kırmızı parlak renk veya mor çok hoş olur bence moru modern evlere çok yakıştırıyorum :)

güle güle otur bu ev gözümde cıvıl cıvıl renkli canlandı nedense 1+1 ve amerikan mutfak evlere parlak fıstık yeşili, mor, mürdüm, kırmızı çok yakışıyor...

evet her zaman derli toplu olmak zorunda mutfak arkadaşların dediği gibi ama olsun modern duruyor bu tarz evler...

ben olsam beyaz alırım beyaz eşyalarımı ocağımı da siyah cam alırım. koltuk pudra rengi olabilir mesela üstüne renkli yastıklar...

ayy ben heveslendim valla çok güzel bi ev maşallah allah huzur versin :) :nazar:

banko yaptırmanı tavsiye ederim kırmızı parlak renk veya mor çok hoş olur bence moru modern evlere çok yakıştırıyorum :)

güle güle otur bu ev gözümde cıvıl cıvıl renkli canlandı nedense 1+1 ve amerikan mutfak evlere parlak fıstık yeşili, mor, mürdüm, kırmızı çok yakışıyor...

evet her zaman derli toplu olmak zorunda mutfak arkadaşların dediği gibi ama olsun modern duruyor bu tarz evler...

ben olsam beyaz alırım beyaz eşyalarımı ocağımı da siyah cam alırım. koltuk pudra rengi olabilir mesela üstüne renkli yastıklar...

ayy ben heveslendim valla çok güzel bi ev maşallah allah huzur versin :) :nazar:

ay ay ay canım benım beyaz alıcam koltuklar krem rengı renkl yastık yaptık fon perdelerımıde aynı kumastan yatrdm yere kadar tul tercıh ettım bakalım beya esyalarım glsnde banko ıcın yer kalcakmı kutucuk evımde :)

süpermiş canım inşallah allah gönlüne göre versin :)

ay ay ay canım benım beyaz alıcam koltuklar krem rengı renkl yastık yaptık fon perdelerımıde aynı kumastan yatrdm yere kadar tul tercıh ettım bakalım beya esyalarım glsnde banko ıcın yer kalcakmı kutucuk evımde :)

bende açık mutfak sevenlerdenim .ama banko düşünme derim ben .evini daraltırsın.ben kırdırdım çünkü.onun yerine koyacağın masa daha kullanışlı olur.benimde tezgahım siyah siyah cam masa aldım çok da şık oldu.güle güle oturun cici evinizde,

bende açık mutfak sevenlerdenim .ama banko düşünme derim ben .evini daraltırsın.ben kırdırdım çünkü.onun yerine koyacağın masa daha kullanışlı olur.benimde tezgahım siyah siyah cam masa aldım çok da şık oldu.güle güle oturun cici evinizde,

teşekkürler canım benim:54:

KZlar mrb Benim sari cicekli beyaz tul perdem var oturma odSiNda yanliz koltuk takimi alacagim ne renk olur tavsiyeleriniz

kesınlıkle ankastrenı grı alma teızlıgı cok zor ve eger benım gıbı ufak bır ıze bıle cok takıyorsan beyaz al...hem cok sık hemde temzılıgı daha kolay..eskıden herun temızlık yapardım ama kızım doğduktan sonra olmadı maalesef.benımde mutfağım grı beya fayanslı koyu kahve beyaz dolaplı..masamın ortusu fusya ve sandalye mınderlerım fuya renk odu yoksa boğuluyordum valla

Siyah mobilya cok cabuk toz belli ediyor. Banko yaptirmalisin bence de. Bir de Amerikan mutfak cok zahmetli, sürekli derli toplu olmak zorunda. Kizartma yaptiginda, firinda bir sey pisirdiginde falan bütün oda kokuyor ve yemeklerden yükselen yaglar tabiki mobilyalarinin üzerine konuyor buhar ile birlikte. Ben hic kullanisli bulmuyorum Allah`tan kiraciyim. :D Gerci ben cok kokuya karsi titizim belki de o yüzden. Esyalarin, koltuk kiliflarin hep cabuk silinebilir, yikanabilir seyler olsun.

Güle güle oturun. :)

Son düzenleme:
Back
X