fotolarını koysan keşke, daha net ve güzel yorumlar alırsın :)
benım ankastrem grı ama baydı artık o..
Ben sana sıyah veya yenı beyazlardan almanı tavsıye ederım..
ben henüz evli değilim, kendime ait bir evimde yok ama ben sizin yerinizde olsam araya kesinlikle banko yaptırırdım ve renk konusunda da beyazı tercih ederdim. Siyah ve gri bana her zaman soğuk ve odayı boğan hava vermiştir. :)
güle güle oturun inşallah, mutluluklar..
Alt dolapların siyah olduğu için siyah alsan daha hoş durur gibi geliyor, bütünlük olmuş olur hem :) ve bencede araya banko yaptır :)[/QUOtesekkurler cnm
Bence de banko yaptır.benim evim de öyle foto atma hakkım yok henüz ama.beyaz benmki de biz hep orayı kullanıyorz yemk için .amerikan mutfak cok kullanıslı bence basta ben de tereddüt etmiştim.güle güle kullanın canım
Eki Görüntüle 996933 Eki Görüntüle 996934 [att996937[/attach]
mekappanın beyaz cam serisini kullanıyorum çok memnunum senın mutfagına da yakısır sıyah cam leke gosterme acısından sorun ama beyaz ole degıl ben de goren arkadaslar da hep aldı..tavsıye ederim
sıyah ve grının cabuk cızıldıgı ve leke yaptgnı duyunca sogudum acıkcası bıraz ama kafamda karıstı bırazCanım bence ınox serisi çok yakışıyor gri gibi tavsiye ederim çok memnunum
sıyah ve grının cabuk cızıldıgı ve leke yaptgnı duyunca sogudum acıkcası bıraz ama kafamda karıstı bıraz
Canım tel vurmadığın sürece çizilmiyor birde özel krem gibi jelleri var onu ayda bir sürdün mü yemek dökülse bile yapışmıyor annemin beyazdı ve yapışan yemekleri silmekten çizilmiş rengi kalkmıştı tabii eski makinelerdendi o da benden görüp ınox aldı çok memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?