Yardımmmmmmmm

deva2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
1.302
514
123
Diğer
Kızlar allahın ıznıyle ev aldık gecen hafta amerikan mutfaklı salonum var evimiz kendimize ait olsun çok borca gırmeyelım dıye 1+1 aldık nasıl dızayn etmelıyız onerılerınıze ıhtıyacım var amerıkan mutfaklı bır salonun avantaj ve dezavantajları nelerdır deneyımlı arkadasların yardımlarını beklıyorum:18: MUTFAGIM GRI BEYAZ VE SIYAH TONLARINDA FAYANSLI DOLAPLARIM BEYAZVE GRI TONLARINDA BEYAZ ESYA OLARAK NE RENK TERCIH ETMELIYIM ESYAALRIM NE RENK OLMALI

Son düzenleme:
[att996937[/attach]

Eklentiler

• $thmb_155227784dxa.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 140
  • $thmb_155227784fkp.webp
    742 bayt · Görüntüleme: 137
  • $thmb_155227784ic3.webp
    546 bayt · Görüntüleme: 131
Son düzenleme:
Kızlar en bastakı resım yatak odası salon balkona acılıyo ıkı kapı var

benım ankastrem grı ama baydı artık o..

ben sana sıyah veya yenı beyazlardan almanı tavsıye ederım..

benım ankastrem grı ama baydı artık o..

Ben sana sıyah veya yenı beyazlardan almanı tavsıye ederım..

beyaz almayı bnde dusunuyorum cunku bu sefer salonumu grı ve sıyah tonlarına mahkum etmek zorunda kalmıs gbı olucam esyalarım konusunda mutfakla salonun arasına bır banko yaptrmayı dusunuyorum sızce nasıl olur

Ben henüz evli değilim, kendime ait bir evimde yok ama ben sizin yerinizde olsam araya kesinlikle banko yaptırırdım ve renk konusunda da beyazı tercih ederdim. Siyah ve gri bana her zaman soğuk ve odayı boğan hava vermiştir. :)
Güle güle oturun inşallah, mutluluklar..

çok tesekkur ederım sagolun

Alt dolapların siyah olduğu için siyah alsan daha hoş durur gibi geliyor, bütünlük olmuş olur hem :) ve bencede araya banko yaptır :)

Krem yada kum rengı kose takımı ve teklı bır koltuk akıllı orta sehpa dusunuyoruz perde oalrakda tulu tercıh edıcem yere kadar oldugu ıcın sızce nasıl olur henuz almadgmz ıcın fıkır almak konusunda resım de ekleyen olursa cok memnun olurum kullanan var mı amerıkan mutfaklı bır salon sorun yasadınız mı

Bence de banko yaptır.benim evim de öyle foto atma hakkım yok henüz ama.beyaz benmki de biz hep orayı kullanıyorz yemk için .amerikan mutfak cok kullanıslı bence basta ben de tereddüt etmiştim.güle güle kullanın canım

anladım cnm tesekkurler yorumun ıcın

mekappanın beyaz cam serisini kullanıyorum çok memnunum senın mutfagına da yakısır sıyah cam leke gosterme acısından sorun ama beyaz ole degıl ben de goren arkadaslar da hep aldı..tavsıye ederim

mekappanın beyaz cam serisini kullanıyorum çok memnunum senın mutfagına da yakısır sıyah cam leke gosterme acısından sorun ama beyaz ole degıl ben de goren arkadaslar da hep aldı..tavsıye ederim

tesekkurler canım saol bnde beya zdusunuyorum ama ankastrenın fırınını alamayacagız banyom kucuk tepıs tepız olacak mını fıırın alacagım malesef tesekkurler

sıyah ve grının cabuk cızıldıgı ve leke yaptgnı duyunca sogudum acıkcası bıraz ama kafamda karıstı bıraz

Canım tel vurmadığın sürece çizilmiyor birde özel krem gibi jelleri var onu ayda bir sürdün mü yemek dökülse bile yapışmıyor annemin beyazdı ve yapışan yemekleri silmekten çizilmiş rengi kalkmıştı tabii eski makinelerdendi o da benden görüp ınox aldı çok memnun

tesekkurler bılgılendırdıgınız ıcın resım var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…