yardımmmm

huysuzhevi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
18
0
36
kızlar arkadaş ortamlarında eşimin ailesinde soguk huysuz kararsız ne yapacagını bilmeyen insanlarla ilişki kuramayan biriyim ...18 yaşında evlendim şu an 20 yaşındayım kendimi hep geride tutuyorum bu huyum yüzünden insanlar tarafından dikkate alınmıyorum :( artık herkesin gözünde boş konuşan ne dediğini bilmeyen soguk kararsız ezik biriyim. eşimin ailesinin yanında kendimi cok ezik hiisediyorum ..sizce nasıl özgüvenim yerine gelir ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ki insanlar beni dikkate alsın (helpppp)

kendini ezik hissetmeyi bırakarak başlayabilirsin. insan önce kendine güvenmeli, kendini sevmeli, kendini takdir etmeli. aksi halde karşındaki insan kim olursa olsun bunları ondan bekleyemezsin. bi sirkelen kendine gel, önce sen kendini dikkate al, ağır ol. ağırlıktan kastım kendini bilip bilmemen değil yanlış anlama. bak ne güzel demişsin 'soğuk huysuz kararsız insanlarla ilişki kuramıyorum' diye. bunu diyen biri neden kendine ezik der ya da öyle hisseder anlamadım doğrusu. bu sınırları çizdiğine göre aklı başında birisin. artı öyle insanlarla ilişki kurma da zaten hiç gerekleri yok. al sana bir örnek, ben 24 yaşında evlendim. sen benim asla cesaret edemeyeceğim yaşta evlenmiş bu sorumluluğu almış kendini bilen bir bireysin. kendine değer vermezsen değer göremezsin :34:

canım benim ilişki kuramadıgım kişiler eşimin ailesi...ben kendi cevremde sorun yaşamıyorum ama eşimn ailesi tarafından yaşımdan dolayı sürekli nasihat sürekli uyarı alıyorum bu yüzden kötü hissediyorum kendimi :(

yaşından dolayı değil emin olabilirsin. öyleyse bile yaşının etkisi yüzde 50 bile değildir. emir demiri keser hayatım, gelinsin nihayetinde uyarı alacaksın, hele çocukta oldu daha çok alacaksın. ben 28 yaşındayım yine alıyorum hoş takmıyorum orası ayrı :10: haklı oldukları ya da aklına yatan uyarıları al gerisini takma. lohusasın sen, her zamankinden fazla görünür şimdi gözüne yapılanlar o yüzden kendine ve bebeğine odaklan. olmadı eşinden yardım iste derdini anlat :34:

haklısın galiba lohusalıkta herşey gözüme batıyor:))) nihayetinde geliniz bir kulp takmazsam olmaz

Back