- 2 Ocak 2016
- 121
- 31
- 13
- 39
- Konu Sahibi Pandufminnak
-
çocuğun annesi demiski buluttan nem kapma alıngan bir yapın var demiş
HaklısınızAdam 38 yasında ama göbek bağını kesmemişler galiba daha.
Arkadaşın en mantıklı kararlar verebilecek yaştayken dert aramasın kendine.
Şimdiden buna cüret eden evlenince neler söyler. Her şey apaçık.
38 yaşına kadar ayrı eve çıkmaması da var38 yasinda cok iyi geliri olan bir adamin hala ailesi ile yasiyor olmasi sakat bir durum zaten. Mizmiz cocuklar gibi her sorunu ana babasina yansitmasina hic girmiyorum bile.
Kafamı karıştıran noktada bu en ufak bir kavgada çocuk gibi herkesi aramalar bu arada pandufminnak konuyu açtı üyelik onun ama konu bana ait ben cvp veriyorum geçenlerde kavga ettik hemen pandufminnak i aramış anlatmis38 yasinda cok iyi geliri olan bir adamin hala ailesi ile yasiyor olmasi sakat bir durum zaten. Mizmiz cocuklar gibi her sorunu ana babasina yansitmasina hic girmiyorum bile.
Çok seviyorum onu ama boylede yürümeyeceğini biliyorumAdam 24-25 falan sandım okurken. 38 yaşında hala bu dengeyi kuramamışsa zor.
Yaşının dezavantajı var.Çok seviyorum onu ama boylede yürümeyeceğini biliyorumdefalarca bu konuyu konuştum ben değil biz olamazsak yürümez mutlu olamayız dedim ama anlamıyor gene aynı
Kafam çok karışık arkadaşlar bir yanım yol yakınken don diyorAdam 24-25 falan sandım okurken. 38 yaşında hala bu dengeyi kuramamışsa zor.
Valla aynısı . TıpkısıKafamı karıştıran noktada bu en ufak bir kavgada çocuk gibi herkesi aramalar bu arada pandufminnak konuyu açtı üyelik onun ama konu bana ait ben cvp veriyorum geçenlerde kavga ettik hemen pandufminnak i aramış anlatmis
Zaten ruhsal olarak buyumedigi icin annesinin eteginden ayrilamiyor.Kafamı karıştıran noktada bu en ufak bir kavgada çocuk gibi herkesi aramalar bu arada pandufminnak konuyu açtı üyelik onun ama konu bana ait ben cvp veriyorum geçenlerde kavga ettik hemen pandufminnak i aramış anlatmis
Guvenemiyorum ve evlilik düşünemiyorumValla aynısı . TıpkısıBenimki de öyleydi ben onla tartışsam annesine hemencik anlatır, annesi kızkardeşi beni arardı. Bir değil beş değil hep böyleydi . Huy etmiş kendine bunu.
Makine mühendisi canim ama aileden maddi durumu iyi kızkardeşinin lüksü çok fazla marka takıntısıZaten ruhsal olarak buyumedigi icin annesinin eteginden ayrilamiyor.
Ne is yapiyor merak ettim.
Ablacım benden büyüksün sana akıl vermek benim haddim değil ama bende aynı şeyleri hissediyordum . Güvenmiyordum. Nişanın eşiğinden döndüm. Allah yardımcın olsun , güzel kararlar alGuvenemiyorum ve evlilik düşünemiyorumbugün gene tartıştık kendimi oldurucem dedi telefonu kapattı saatlerdir telefonu kapali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?