• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimmm

Pandufminnak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
121
31
13
39
Selam kızlar bu sefer kendimle ilgili değil bir arkadaşım soruyor sifremi ona verdim okuyacak burdan cevaplarinizi bana herzaman yol gösterdiniz onada yol gösterin lütfen

Gelelim konusuna kendisi daha önce nişanlılık geçirdi.Bir yildir görüştüğü biri var evin tek oğlu çocuğun iyi bir işi var.anne baba ve kızkardeşiyle yaşıyor maddi olarakta iyi.arkadasima bir ay once guzel bir evlilik teklifinde bulundu ve arkadasimda kabul etti aileler tanışıyor hatta 2016 sonu evlilik düşünceleri var.

Arkadaşım onunla beraber geçirdiği anlarda çok mutlu oldugunu hep anlatır fakat tek sorun çocuğun ailesine kardeşine olan aşırı düşkünlüğü ...

Tabiki düşkün olmalı neticede ailesi.ufak bir tartismada annesine hissettiriyor arkadaşımla sorun yaşadığını.Geçenlerde kızkardeşi de laf sokmuş arkadasima çok tartisiyorsunuz diye.Şimdiden ailesiyle arkadaşımın arasi soğumaya başladı.

Geçenlerde arkadaşım evlerine gitmiş çocuğun annesi demiski buluttan nem kapma alıngan bir yapın var demiş arkadasimda çok uzuldum niye öyle dediniz ben size bir kusurmu ettim demiş demekki oğlu biseyler söyledi kadına

Arkadaşım en büyük sorunun erkek arkadasinin kendisine zaman ayirmamasindan şikayetçi sürekli annesi babası kızkardeşi

Arkadaşımın endişesi ilerde mutlu olabilirmiyim diyor çünkü erkek arkadasinin herşeyi ailesine yansıtması korkutuyor fikirleriniz nelerdir kızlar

Bu arada arkadaşım 35 yaşında erkek arkadasida 38

Adam 38 yasında ama göbek bağını kesmemişler galiba daha.
Arkadaşın en mantıklı kararlar verebilecek yaştayken dert aramasın kendine.

çocuğun annesi demiski buluttan nem kapma alıngan bir yapın var demiş

Şimdiden buna cüret eden evlenince neler söyler. Her şey apaçık.

38 yasinda cok iyi geliri olan bir adamin hala ailesi ile yasiyor olmasi sakat bir durum zaten. Mizmiz cocuklar gibi her sorunu ana babasina yansitmasina hic girmiyorum bile.
Kafamı karıştıran noktada bu en ufak bir kavgada çocuk gibi herkesi aramalar bu arada pandufminnak konuyu açtı üyelik onun ama konu bana ait ben cvp veriyorum geçenlerde kavga ettik hemen pandufminnak i aramış anlatmis

Çok seviyorum onu ama boylede yürümeyeceğini biliyorum :KK43: defalarca bu konuyu konuştum ben değil biz olamazsak yürümez mutlu olamayız dedim ama anlamıyor gene aynı :KK43:
Yaşının dezavantajı var.
38 yıldır oturmuş bir düzeni, ailesiyle oturmuş bir ilişkisi var. Bu saatten sonra bunu değiştirmek zor.

Adam 24-25 falan sandım okurken. 38 yaşında hala bu dengeyi kuramamışsa zor.
Kafam çok karışık arkadaşlar bir yanım yol yakınken don diyor :( çocuk gibi davranması beni yıpratıyor :( benim eski nisanlimda böyleydi ayrıldık şimdi aynı filmi tekrar izlemenin korkusu içindeyim :(

Kafamı karıştıran noktada bu en ufak bir kavgada çocuk gibi herkesi aramalar bu arada pandufminnak konuyu açtı üyelik onun ama konu bana ait ben cvp veriyorum geçenlerde kavga ettik hemen pandufminnak i aramış anlatmis
Valla aynısı . Tıpkısı :KK57: Benimki de öyleydi ben onla tartışsam annesine hemencik anlatır, annesi kızkardeşi beni arardı. Bir değil beş değil hep böyleydi . Huy etmiş kendine bunu. :KK34:

Zaten ruhsal olarak buyumedigi icin annesinin eteginden ayrilamiyor.

Ne is yapiyor merak ettim.

Valla aynısı . Tıpkısı :KK57: Benimki de öyleydi ben onla tartışsam annesine hemencik anlatır, annesi kızkardeşi beni arardı. Bir değil beş değil hep böyleydi . Huy etmiş kendine bunu. :KK34:
Guvenemiyorum ve evlilik düşünemiyorum :( bugün gene tartıştık kendimi oldurucem dedi telefonu kapattı saatlerdir telefonu kapali

Guvenemiyorum ve evlilik düşünemiyorum :KK43: bugün gene tartıştık kendimi oldurucem dedi telefonu kapattı saatlerdir telefonu kapali
Ablacım benden büyüksün sana akıl vermek benim haddim değil ama bende aynı şeyleri hissediyordum . Güvenmiyordum. Nişanın eşiğinden döndüm. Allah yardımcın olsun , güzel kararlar al :dua:

Back