• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm

efile

J&C
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
103
0
96
Denizli
sizce bi erkeğe doğumgününde ne alınabilir? erkek arkadaşımın doğumgünü var ve ne alacağım konusunda kararsızım.fikirleriniz benim için çok önemli.yardımcı olurmusunuz?

saat olabilir ayak numarasını biliyosan spor bi ayakkabı olabilir parfüm olabilir tişörtt üstünde taşıycağı ve sevinebiliceği bişey olsun bnce hediye almak olsun diye alma.mutlu et hediyenle mutlu olabilsin.hediyenin büyüğü küçüğü olmaz diye bişy yok bana göre.saçma sapan bişeyi aldığı için mutlu olmuyo insan.işe yarasın yani.5 tl olsun ama işe yarasınyerimseniben

Çakmak , cüzdan , tisort , saat , kol dugmesi , tuttugu takimin formasi :) Aslinda ihtiyaci oldugu birseyi biliyorsan onu alabilmek daha güzel olur her zaman. Ben genelde erkek arkadişima oyle yaparim. Agzini aramak zor oluyo ama sonunda ogreniyorum :)

El yapımı bir şey de hoş olabilir.. Emek verilmiş bir şey..

Fotoğraflarınızla güzel bir albüm hazırlayabilirsin mesela..

Ben 1. yılımızda saçımdan bir parça kesip mektup yazıp onları göndermiştim.. Milyarlık bir hediye alsan bu kadar mutlu edemezdin beni demişti... Öyle bir şey de yapabilirsin..

tşk ederim kızlar fikirleriniz için.bi hediye alırım ama yanında manevi bişiler olsun diye düşünüyorum. tişört ayakkabı vs o tarz şeyler çok mu duygusuz olur sizce. bu sene 3.yılımız olcak

ben bu sene aşkım çoookkk istiyodu ona aldırmadım doğumgününe kadar ne yapıp edip sonra gittim zippo aldım dünyalar onun oldu o kadar çok isityordu ki zippo çakmağı olsunn canım benim hala nasıl sevinir (tabi şuan ayrıyız)

sizce bi erkeğe doğumgününde ne alınabilir? erkek arkadaşımın doğumgünü var ve ne alacağım konusunda kararsızım.fikirleriniz benim için çok önemli.yardımcı olurmusunuz?

birlikte çektirdiğiniz bir resmi puzzle yaptır yerimseniben

fikirler için tşkler.iki hafta var ve düşünmekteyim hala.bu hediye seçmi çok zor bişi. kızlara hediye almak kolay ama erkekler böyle düşündürüo işte.

El yapımı bir şey de hoş olabilir.. Emek verilmiş bir şey..

Fotoğraflarınızla güzel bir albüm hazırlayabilirsin mesela..

Ben 1. yılımızda saçımdan bir parça kesip mektup yazıp onları göndermiştim.. Milyarlık bir hediye alsan bu kadar mutlu edemezdin beni demişti... Öyle bir şey de yapabilirsin..

saçın nesi hoşuna gitmiş olabilir aklım almıyo. bilen biri bilgilendirirse sevinirim.zemuszemus

tşk ederim kızlar fikirleriniz için.bi hediye alırım ama yanında manevi bişiler olsun diye düşünüyorum. tişört ayakkabı vs o tarz şeyler çok mu duygusuz olur sizce. bu sene 3.yılımız olcak

bence duygusuz olur. onları genelde ilk tanıştıgımız insanlara alırız. hani çabuk elden çıksın diye.
gerçi çokkkk çokkkkkkkkk begendiğin birşey olursa neden olmasın :lepi:.

ihtiyacı olan birşey alsan daha iyi olur. ihtiyacının ne oldugunu da sen bilirsn buyrunnnnnnnnn

ben resimlerimizden oluşan bir takvim yaptırmıştım, sonra eğer resmi giyiniyorsa sürekli kol düğmesi alabilirsin.

Back
X