Klavye delikanlısı mı deniyordu senin gibilereBende Senin gibilere yaaa, sormabirlikte psikologa gidelim mi? 5ay sonra yaz tekrar, anladin sen beni?
Ya kötü yorum yapıcam diye yapıyonuz valla beeer annem benimmm 8 ay kanama görmüş bana hamileyken karnı şişmiş kist varmış ara ara o şiştiğini zaman oluyormuş öyle zannetmiş 8. Aydan sonra birinin zoruyla gitmiş öyle öğrenmiş hiç belirti yokmşşş çokkk var çevremde kanaması olan hamilelik boyunca ha eve bu kadının durumu Farklı ama olmaz hamilelik de geç saçma sapan mesaj yazıyorsunuz kırıcı bir şekilde yA lütfen lütfen böyle olmayalım sormuş sorunun mantıksız olup olmadığını mı tartışalım oooo o zaman çok mantıksız soru soranlar var ona kaşırsa cevap verme ,zorunluluğun yok4 aydır regli olup test yaptırıp hamile olmayıp biri beni tekmeliyor hamilemiyim diyirsun doğru her yer mantık akiyor ben yanıldım kusura bakma
TeşekkürlerO tekme sandığınız şey muhtemelen barsak hareketleriniz. 4 idrar testiniz de negatif çıktıysa demek ki hamile değilsiniz. Bazen bir negatif sadece bir negatiftir
Ya kötü yorum yapıcam diye yapıyonuz valla beeer annem benimmm 8 ay kanama görmüş bana hamileyken karnı şişmiş kist varmış ara ara o şiştiğini zaman oluyormuş öyle zannetmiş 8. Aydan sonra birinin zoruyla gitmiş öyle öğrenmiş hiç belirti yokmşşş çokkk var çevremde kanaması olan hamilelik boyunca ha eve bu kadının durumu Farklı ama olmaz hamilelik de geç saçma sapan mesaj yazıyorsunuz kırıcı bir şekilde yA lütfen lütfen böyle olmayalım sormuş sorunun mantıksız olup olmadığını mı tartışalım oooo o zaman çok mantıksız soru soranlar var ona kaşırsa cevap verme ,zorunluluğu
Sonunda beni anlayan birisi nasıl 8 ay regl olmuş amaYa kötü yorum yapıcam diye yapıyonuz valla beeer annem benimmm 8 ay kanama görmüş bana hamileyken karnı şişmiş kist varmış ara ara o şiştiğini zaman oluyormuş öyle zannetmiş 8. Aydan sonra birinin zoruyla gitmiş öyle öğrenmiş hiç belirti yokmşşş çokkk var çevremde kanaması olan hamilelik boyunca ha eve bu kadının durumu Farklı ama olmaz hamilelik de geç saçma sapan mesaj yazıyorsunuz kırıcı bir şekilde yA lütfen lütfen böyle olmayalım sormuş sorunun mantıksız olup olmadığını mı tartışalım oooo o zaman çok mantıksız soru soranlar var ona kaşırsa cevap verme ,zorunluluğun yok
Derdini en iyisi doktora git söyle millet ne bilsin ne olduğunuRegl oldum ama karnım şişiyor yemekten sonra kocaman oluyor şişkinliğim var daha önce olmazdım bide karnımda tekmeleme oluyor 4. Ay hamilelik farkedilir değil mi 4 kere idrar testi yaptım negatif çıktı
Gidebilsem sormamDerdini en iyisi doktora git söyle millet ne bilsin ne olduğunu
Evet gerçekten her ay kanama görmüş bunu annem söyleyince ben inanmadım ama çok Farklı kişiliden de aynı şeyleri duyunca inandım aynı şekilde annem beni öğrenip 1 ay sonra doğum yapınca akrabalarımızda şaşırmış ne ara hamşke kaldın duymadık ne ara doğurdun diye hep derler bende inanmadım ama hem akrabalarımdan hemde çevremde aynı bu şekil olan duydum yani yaşadığımız sürece başımıza böyle ilginç Farklı şeyler gelebiliyorSonunda beni anlayan birisi nasıl 8 ay regl olmuş ama
Ama miktarı azdır yani doktor araştırdım ve imkansız diyorlar regl değildir benceEvet gerçekten her ay kanama görmüş bunu annem söyleyince ben inanmadım ama çok Farklı kişiliden de aynı şeyleri duyunca inandım aynı şekilde annem beni öğrenip 1 ay sonra doğum yapınca akrabalarımızda şaşırmış ne ara hamşke kaldın duymadık ne ara doğurdun diye hep derler bende inanmadım ama hem akrabalarımdan hemde çevremde aynı bu şekil olan duydum yani yaşadığımız sürece başımıza böyle ilginç Farklı şeyler gelebiliyor
Düşük tehlikesi vs kanama olurmuş ay korktum şimdiEvet gerçekten her ay kanama görmüş bunu annem söyleyince ben inanmadım ama çok Farklı kişiliden de aynı şeyleri duyunca inandım aynı şekilde annem beni öğrenip 1 ay sonra doğum yapınca akrabalarımızda şaşırmış ne ara hamşke kaldın duymadık ne ara doğurdun diye hep derler bende inanmadım ama hem akrabalarımdan hemde çevremde aynı bu şekil olan duydum yani yaşadığımız sürece başımıza böyle ilginç Farklı şeyler gelebiliyor
Mesela bir de bir yakınımın tüpleri tıkalı, rahim filmi çekiliyor tüp tıkalı doktorlar normal çocuk olmaz diyor ,2 kez tüp bebek deniyorlar olmuyor sonra kendiliğinden hiç ummadıkları anda hamile kaldı doğurdu ve şuan tüp bebek borcunu ödemeye devam ediyorlar ama çocukları normal oldu doktorlar bşle inanamadı mucize gibiEvet gerçekten her ay kanama görmüş bunu annem söyleyince ben inanmadım ama çok Farklı kişiliden de aynı şeyleri duyunca inandım aynı şekilde annem beni öğrenip 1 ay sonra doğum yapınca akrabalarımızda şaşırmış ne ara hamşke kaldın duymadık ne ara doğurdun diye hep derler bende inanmadım ama hem akrabalarımdan hemde çevremde aynı bu şekil olan duydum yani yaşadığımız sürece başımıza böyle ilginç Farklı şeyler gelebiliyor
Evet buna gelelim annem düşük denen birşey yoktur der bana çünkü babamdan çok şiddet görmüş bana hamileyken başına gelmeyen kalmamış sen nasıl doğdun diye şaşırır senin düşmen gerekirdi onca yaşadıklarıma derdi hepDüşük tehlikesi vs kanama olurmuş ay korktum şimdi
Yani ben regl görmeme rağmen hamile olabilir miyimMesela bir de bir yakınımın tüpleri tıkalı, rahim filmi çekiliyor tüp tıkalı doktorlar normal çocuk olmaz diyor ,2 kez tüp bebek deniyorlar olmuyor sonra kendiliğinden hiç ummadıkları anda hamile kaldı doğurdu ve şuan tüp bebek borcunu ödemeye devam ediyorlar ama çocukları normal oldu doktorlar bşle inanamadı mucize gibi
Karnı da mı büyümemiş 8 ayEvet buna gelelim annem düşük denen birşey yoktur der bana çünkü babamdan çok şiddet görmüş bana hamileyken başına gelmeyen kalmamış sen nasıl doğdun diye şaşırır senin düşmen gerekirdi onca yaşadıklarıma derdi hep
Tabi ki var düşük yani hemen yanlıış anlaşılmasın ama annem bana hamileyken çok şey yaşamış merdivenden yuvarlanmış bir sürü olay o yüzden yaniEvet buna gelelim annem düşük denen birşey yoktur der bana çünkü babamdan çok şiddet görmüş bana hamileyken başına gelmeyen kalmamış sen nasıl doğdun diye şaşırır senin düşmen gerekirdi onca yaşadıklarıma derdi hep
Karnı büyümüş ama annemin kisti var dönemsel bazen şişiyor şuan da 9 aylık hamşke gibş karnı var tedavi görüyor bi düzeliyor bş geçmiyor karnı şişmiş annem kist kaynaklı zannetmiş benden yana hiç belirti yokmuş sonra komşu zorlamasıyla gidince öğrenmişKarnı da mı büyümemiş 8 ay
Aslınsa gittim sadece 1 kere ilişkiden 20 gün sonra ultrason da bişey yok dedi doktor sadece prolaktin hormonum 33 olmuştu o da strestendir büyük ihtimalle dedimKarnı büyümüş ama annemin kisti var dönemsel bazen şişiyor şuan da 9 aylık hamşke gibş karnı var tedavi görüyor bi düzeliyor bş geçmiyor karnı şişmiş annem kist kaynaklı zannetmiş benden yana hiç belirti yokmuş sonra komşu zorlamasıyla gidince öğrenmiş
Bence siz keşke buraya hiç yazmadan direk ultrasona gitseydiniz yanş gidin bence çünkğ burda bazı kadınlar o anki yazma psikolojinizi anlamazlar hemen yargılayacak kötü yorum yapacak kıracak yer ararlar kadınız yahu biz bari iyi olalım birbirimizle buraya bişey sormaya çekinirim oldum yA
Şakacı senii şakacıııRegl oldum ama karnım şişiyor yemekten sonra kocaman oluyor şişkinliğim var daha önce olmazdım bide karnımda tekmeleme oluyor 4. Ay hamilelik farkedilir değil mi 4 kere idrar testi yaptım negatif çıktı
Yukarda yazılanları okumadın herhaldeŞakacı senii şakacııı
Bizim sadece yazmamiz var ki.Yukarda yazılanları okumadın herhalde
Yazık beynineBizim sadece yazmamiz var ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?