Gazdır o büyük ihtimal. 4 Ay içinde mutlaka testte çıkardıRegl oldum ama karnım şişiyor yemekten sonra kocaman oluyor şişkinliğim var daha önce olmazdım bide karnımda tekmeleme oluyor 4. Ay hamilelik farkedilir değil mi 4 kere idrar testi yaptım negatif çıktı
Daha önce yaşamadım o yüzden bu ay böyle oluyorGazdır o büyük ihtimal. 4 Ay içinde mutlaka testte çıkardı
Of kesin ya her yerde sizden var soru soruyoruz cevap verme zorunluluğun yokNasıl yani 4 ay regli oldunuz test yaptınız ama sizi tekmeleyen var
Artık hamilelik nedir nasıl olunur bilmeyenleri az kaldı tekmeleyeceğiz
HeOf kesin ya her yerde sizden var soru soruyoruz cevap verme zorunluluğun yok
Neresi mantıksızHe
Soru soruyorsunuz sorduğunuz sorunun mantıksız oluşunun farkında değilsiniz bide atar yapıyorsunuz
Asıl senden cok varOf kesin ya her yerde sizden var soru soruyoruz cevap verme zorunluluğun yok
4 aydır regli olup test yaptırıp hamile olmayıp biri beni tekmeliyor hamilemiyim diyirsun doğru her yer mantık akiyor ben yanıldım kusura bakmaNeresi mantıksız
Dalga gecmisler seninleNeresi mantıksız
Regl oldum ama karnım şişiyor yemekten sonra kocaman oluyor şişkinliğim var daha önce olmazdım bide karnımda tekmeleme oluyor 4. Ay hamilelik farkedilir değil mi 4 kere idrar testi yaptım negatif çıktı
Tesekkur ederse soylerim filik asit te alman lazim diye
Çok komiksinTesekkur ederse soylerim filik asit te alman lazim diye
Uzdun beni, ben sana yazmadim bunuÇok komiksin
Gerçekten gülmekten öleceğim şimdi...Uzdun beni, ben sana yazmadim bunuyinede kullan kullan sen filik asit
Bebek tekmeliyomu bugun deGerçekten gülmekten öleceğim şimdi...
Senin gibilere üzülüyorum yazıkBebek tekmeliyomu bugun de
Bende Senin gibilere yaaa, sormaSenin gibilere üzülüyorum yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?