• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIMMM

Ya kötü yorum yapıcam diye yapıyonuz valla beeer annem benimmm 8 ay kanama görmüş bana hamileyken karnı şişmiş kist varmış ara ara o şiştiğini zaman oluyormuş öyle zannetmiş 8. Aydan sonra birinin zoruyla gitmiş öyle öğrenmiş hiç belirti yokmşşş çokkk var çevremde kanaması olan hamilelik boyunca ha eve bu kadının durumu Farklı ama olmaz hamilelik de geç saçma sapan mesaj yazıyorsunuz kırıcı bir şekilde yA lütfen lütfen böyle olmayalım sormuş sorunun mantıksız olup olmadığını mı tartışalım oooo o zaman çok mantıksız soru soranlar var ona kaşırsa cevap verme ,zorunluluğun yok
Bakin ne diyor test yaptırmış hamile değilmiş yani
Alıntı yapmışsınız atar yapmışsınız ama sadece ben değil çoğu kişi aynı seyi yazmis
Madem hamile değil test sonucu hamileyim demek ne demek doktora gitsin baktirsin karnında tekmeleyen şeyi biz nerden bilelim
4 ay regli ol bide test yaptır karnında bir şey var de
Buraya konu açmış bende yorumumu yazarım nereye yazar nereye yazmaz ben bilirim
Nasıl yorum yazmam gerektiğini de
Burda oyalana kadar gider acile öğrenir bu kadar basit

Regl oldum ama karnım şişiyor yemekten sonra kocaman oluyor şişkinliğim var daha önce olmazdım bide karnımda tekmeleme oluyor 4. Ay hamilelik farkedilir değil mi 4 kere idrar testi yaptım negatif çıktı

Acil olarak bir uzman ile görüşün ama bu uzman kadın doğum uzmanı olmamalı. Her ne kadar inkar etsenizde 2 üyelikle (ki cezalı iken yeni üyelik ile gelip bu hesabı açıp yine saga sola sarmissiniz) açtığınız konular gebelik ile alakalı gibi gözükse de inanın psikolojik travmalar. Bu konuda uzman değilim uzman olmaya da gerek yok ama bu site size zarar verir.

Back